Nada. Prvi put mala doza gonala 1 js. Elonva dala rezultat 2 js i drugi put 4 js. Sad je bio puregon 225 .
Jel moguce da smo bas fulali mjesec?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Imala sam dan prije m. Onda ih bilo 6. A 6d ih je bilo 2 nakon stimulacije. To bi znacilo da je prijasnji ciklus bio bolji da sam isla?
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nonina slazem se sa Nikitom, osobno ne bi isla odmah u prirodnjak. Meni npr ciklus bude anovulacijski nakon, nakrcana si lijekovima sad bila i po meni je greska sto su makli elonvu i isli na drugi lijek. Mozda da zbilja uzmes 3mj pauze i krcas se svime za kvalitetu js ili smo sa maticnom. Ne znam koliko si sad prije postupka dugo uzimala pripravke? Ako imas oba prirodnjaka jos mozda da probas jedan bas skroz prirodnjak, a 1 da pitas da ti kupis lijekove a na papirima ti vode kao prirodnjak. Znam da nije jeftino al bar da probas iskoristiti jer na elonvi si dobila 4 js sta nije malo ako inace imas losu reakciju.
Nada npr FSH je promjenjiv i moze ti biti ovaj ciklus visi i taj ciklus ce tvoji receptori za lijekove lose raditi. Ali oni nama generalno izvade krv jer bi prekomplicirano bilo svaki detalj provjeravati. Zato i imas ultrazvuk prije stimulacije pa broje te antralne. No to ni ne rade svi. Kao sto nam prirodni ciklus ne rezultira svaki mjesec ovulacijim tako ni stimulacija nece uvijek ista biti. A zens koje od visokih doza lijekova dobiju jednu dvije stanice ili jos gore nijednu onda se njih vise ne sopa tim lijekovima jer nemaju dobar odaziv. A znas da ti pase prirodnjak kad nemas dobre odazive u stimulacijama pa isprobas prirodni pa je ta stanica mozda puno zdravija, dok ne probas ne znas.
Od negde 15.1.do sad postupka sam pila svaki dan. Novalac, omega, vit d, b, e i c, inofolic, q10 i povremeno magnezij i kalcij.
Samo 1 prirodni jos imam. Da, ja sam bila vise za elonvu ali htjeli probat s jacom dozom. Ma valjda bas los mjesec. Moram tako mislit a ne krivim doktoricu.
Imam do ciklusa vremena razmislit sto cu. Dal cu ic odmah il pauzirat. Mada bi mozda najradije ako idem da idem odmah pa da kroz ljeto pocnem zivjeti ne se stalno muciti sto i kako. Ono, stalno stalno pod tim pritiskom niti ne zivim kako treba.
Hvala vam cure na rijecima utjehe i savjetima.
Valjda ce se neko danas javit i sa lijepim vjestima.😊
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Ana ti grcevi mogu biti implantacija. Mislim da je prerano za 2 dnevnog raditi već test. Mozda da pricekas jos 2 dana jer on se tek izmedju 6-10dc implantira i treba 2 dana cca da pocne lucenje hcg koje je ikako mjerljivo.
Nonina a bas mi je zao. Mozda da si uzmes vremena odmoris i probas onda prirodnjake. Mozda jendostavo tebi ne odgovaraju stimulacije. Ne mogu ni zamislit kako je to tesko tebi sada. Drze se. Jesi uzimala sto za kvalitetu js? Dokle god imas bar nesto amh ima smisla pokusavati.
Pricekat cu onda jos koji dan..
Sortiraj odgovore
Najstariji