Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nonina
    28. Travanj 2019. 09:50

Sory cure danas na negativi, a tako lijep dan bas....
    Mislim na  vas i pratim ,  zelim vam srecu . 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Ema1987
    28. Travanj 2019. 09:57

Joj Nonina, baš mi je žao. Ja mislim da je do stimulacije ako su ti je mijenjali.. Definitivno pokušaj prirodni što imaš i to odmah idući ciklus da ti ovo sad što lakše prođe ... ali ne slažem se s tobom da nema smisla dalje pokušavati. Mislim da se privatnici više posvete svakom pojedinačno i da to zato više urodi plodom...

• Kengurica
    28. Travanj 2019. 10:27

Nonina, nekim zenama bolje odgovara bez stimulacije. Uzasno mi je zao i vjerojatno si ocajna. Molim te nemoj odustati dok makar ne obavis konzultacije jos s najmanje dva doktora. Reci ce ti ona imas li sanse ili ne, nece te samo natrpat lijekovima i uzeti pare. Cito u Splitu ima i pomladjivanje jajnika, mozda si kandidat za to, mozda nisi, ali ako ne odes na barem jos dva misljenja nikad neces znati. Drzi se sad, isplaci, pusti sve van iz sebe, a onda za par dana ces vec biti hladnije glave pa ces vidjeti sto ces. Sretno!

28. Travanj 2019. 10:27

Nonina šta si od lijekova koristila? Ja sam čitala da je pergoveris jedan od najjačih i najboljih, mislim fa lucinger radi sa pergoverisom!

28. Travanj 2019. 10:30

Kengurica kako da znamo da nam bolje odgovara bez stimulacije 😂😂 ja poznavajući svoje tijelo mislim da sam ja jedna od tih, al ne znam kako da to dokažem 

• Hani
    28. Travanj 2019. 10:46

Nonina, a sto da kazem? Stvarno mi je zao. Ali, nema odustajanja!!!!!
    Mislila sam da ne broje postupak ako se nema sto punktirati. Ili su ti izvadili ta dva folikula, ali u njima nije bilo j.s.? 

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

hejbaburibu
    28. Travanj 2019. 10:47

Cure koje su bile u prirodnim postupcima nakon stimulacije, da li ste išle odmah idući ciklus ili ste radile pauzu? Ima li kakvo pravilo ili ovisi o doktoru, stimulaciji, antralcima....?

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Nonina
    28. Travanj 2019. 10:53

Hani, punktirali su ali nije bilo js. Ma cim ti koristis lijekove racuna se postupak. I da su folikuli puknuli prije racunalo bi se. Od 4 stimulirana ovo je sad prvi put da je bez js. 

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    28. Travanj 2019. 10:56

Nada. Prvi put mala doza gonala 1 js. Elonva dala rezultat 2 js i drugi put 4 js. Sad je bio puregon 225 . 
    Jel moguce da smo bas fulali mjesec? 

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

28. Travanj 2019. 11:06

Ja ne znam da se može fulati, s obzirom da oni sve umjetno izazivaju! Al ovo je jedno tako neistraženo područje u kojem je sve moguće, tako da ne znam šta bi rekla! A zašto jednostavno ne pojacaju dozu, s obzirom da slabo reagiraš  i to je to! Koje je njihovo objašnjenje za to??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani