Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lucy_

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Grizli

Luciella pa super onda da vec kreces. Koliko toga ananasa vi pojedete? Koliki ti je endo kad ti je dala estrofem? Ja bi njega mogla brdo pojest al me strah da pretjeram. Znaci pratimo se i s tobom. Puno nas ovja mjesec ima u FET-u.

Joj, ja ga mogu hrpetinu pojesti.. Smanjim na pola ananasa po danu 😂😂 Ne može škodit, osim predoziranja vitaminom C. 😂😂 šalim se.
    Nemam ti pojma, ništa nije govorila. Ugl., ova što me vodi nije pričljiva baš, al rekla je da je dobro. Tako da eto.. 🤷

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Nikitta - da ti ja odgovorim dok se ne javi Hrabrica. Od 21. dc svako jutro se bockaš Decapeptylom, a od 3.dc idućeg ciklusa pičinješ s Menopurima i sl. Hrabrica je od početka uzimala po 2 bočice. Ja sam imala isti protokol pa zato znam. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki

Broj poruka: 2238

Prijavi adminu

Nikitta - Meni je isto to doktorica govorila, a Hrabrica i ja smo dobile svaka 11 stanica. Nije ni to loše... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Ja sam pila po 3 dl soka od cikle svaki dan. To mi je bio maximum sto sam mogla popit. Meni je to bljak na n-tu. A i koristila sam estrofem tak da se nisam previse zamarala tom ciklom. Od tad ju nisam okusila. A inače sam ju jela ukiseljenu. Na pregledu sam rekla profi da sam u tridesetoj godini života zaključila da mrzim ciklu 🙈 ananas sam znala pola dnevno pojesti... ili popijem onaj juice sok od ananasa... eee da je rekao slaninu da jedem s tim ne bih imala problema 😂 
    Lucielle sretno 🍀
    O pa Nikitta brzo ce to. 🤗 
    Ja sam sad vec 2 tj na matičnoj (ravno cikli) al ovo je bar količinski malo.... jedino me muci da mi stvarno ne digne imunitet u nebesa... uz matičnu pijem i elenatal... sta mislite jel to dovoljno? Da ne bučkam vise vitamina? 

Lucy_

Broj poruka: 80

Prijavi adminu

Nikitta, onda sam pretjerala 😂😂🙈🙈Hvala žene, i svakoj od vas nek je sretno! 🤞🍀

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

Nikitta

Ja obožavam ciklu, ali nisam nikad probala sok 😃 Bila danas po otpusno pismo, zapisana za nove konzultacije početkom lipnja, dr. ne bi da budem do tad na pilulama. Ali ako se odlučim, rekla je da uzmem Belaru, imate kakva iskustva?
    Pitala sam je bi li mogli radit dugi protokol s Decapeptyom idući put, rekla je da ti protokoli s Decapeptylom su bolji za nas oboljele od endometrioze jer nema bolova, no folikuli manje rastu i nisi brojni. Rekla sam da bi probali, pa ćemo vidjeti. Hrabrice nisi nam napisala svoj protokol, znam da si bila od 21. dana na Decapeptylima, poslije su uveli Gonale?

Sve kako je i Vaki napisala osim što sam bila na gonalima dvije ampule, a ne na menopuru i 1dnt sam primila još jedan decapeptyl. Sada sam na aspirinu i utrićima 3 puta dnevno po dvije tabletice.  Meni je moja doc prije postupka objasnila da je za cure s endom opasno ići u čistu stimulaciju bez decapeptyla jer endo može jako buknuti od stimulacije. I također, netko je spominjao vrkutu i marulju i čak sam i to probala prije godinu,dvije međutim naknadno sam čula da vrkuta "hrani" endometriozu što sam brzo i osjetila na svojoj koži (nakon mj dana uzimanja menga mi je bila uuuužasno bolna, obilna i duga ) i nakon tog sam prestala. 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Hrabrica

Prijavi adminu

Nikitta

E da Vaki znam da si i ti bila u dugom, hvala ti na info, pa ja inače dobijam malo stanica, to se zapravo nikad ne zna. Meni je vaš rezultat super!
    Blacky89 nisam odlučila hoću li u lipnju na postupak ili u rujnu, pa u lipnju odradit opet sve nalaze (ističe mi sad papa test, brisevi) i pripremit se za jesen. Ići ću go with the flow. Nema mi smisla da srljam u postupak, a okolnosti su tako stresne da šanse nema da sad ostanem trudna. Kako se sve posloži, tako ću odlučit. Što se tiče matične, ja bih samo nju uzimala, ona sadrži sve.

I nas je iznenadio broj stanica ali eto očito to nije mjerilo jer su samo 2 dogurale do petog dana i na našu veliku radost to je bilo dosta..Sad još samo koliko je mrva u buši, jedna il dvije :) u sub je prvi uzv pa me baš zanima kakvo će biti brojčano stanje :D 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

Hrabrica

Prijavi adminu

p.s. za one curke koje ugledaju plus, moja doc je savjetovala što više šetati (bez naprezanja i teškog dizanja)..Kkaže da je najgora stvar strogo mirovati jer zdjelica treba cirkulaciju. Njezina uputa je - šetati i ograditi se od bilo kakvog stresa i sad kak je ružno vrijeme radim krugove po kući da nabijem kilometražu 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Hrabrica

p.s. za one curke koje ugledaju plus, moja doc je savjetovala što više šetati (bez naprezanja i teškog dizanja)..Kkaže da je najgora stvar strogo mirovati jer zdjelica treba cirkulaciju. Njezina uputa je - šetati i ograditi se od bilo kakvog stresa i sad kak je ružno vrijeme radim krugove po kući da nabijem kilometražu

Meni je doktorica isto rekla nikako ne samo zaleci, setati sto vise i sve normalno raditi osim nekog teskog naprezanja.. Ja sam inace kad sam zatrudnila drugi dan prozore prala i nosila ves, doslovno sam se ponasala kao da na transferu bila nisam,... 
    Malo sam legla samo na 20 min dnevno kad sam stavljala uterice i to je sve... 
    Drugačije je kad je netko u hiperu ili ima hematom, krvarenje.. Tad su druga pravila... 

• Nika5555

Broj poruka: 221

Prijavi adminu

Cure koja je od vas radila endo scratching,znam da je netko pisao,ma sad su me zbunili doktori,ovaj ciklus trebam u prirodni ivf i s doktorom sam dogovarala schratching prije mj dana,pa je rekao da ce mi to napravit ali kao on je to uvijek radio neposredno nakon menge i onda ivf,a svud citam da se to radi prije menge odn nakon ovulacije pa onda menga pa postupak..danas zovem da se narucim,njega nema do 2.05.a doktorica ova druga kaze da se ona kao s tim ne slaze da se to radi u tom terminu kao al da se s njim cujem kad se vrati,pa jebemti uvijek neke dileme mucenje i razmisljanja,sad cekam sto ce on reci,e sad ima li koja neka bolja saznanja o tome?

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermiaPokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.