Samo opušteno bas sam se pitala gdje si nam i kako si? Kako napreduje kod tebe? Jel krvarenje stalo?
Ja sam sad na pauzi do kraja šestog početka sedmog mjeseca… ovisno kad M dodje. Početkom šestog idem po lijekove i onda cekam mengu…
Hrabrice dobro si si to smislila… otic privatno 🙉 vuk sit i ovce na broju… dr nece galamit 😂 a betaaaa ajmeee 😍😍😍😍
Nonina, leptirić i mala Martina sretno 😘
Hani sretno s pikicama 😘
Blacky ma dobro sam...nekako...imam hematom 2 cm pa moram mirovati...joj...al tesko mi ide mirovanje...imam mucnine ujutro i navecer...pa me to ubija...ali dobro bar ne povracam...sad mi samo smeđe malo curka jer imam hematom...al dobro nadam se da ce biti sve ok..znaci pravis pauzu...a mozda je i bolje malo da se odmoris...poslije ce biti onda pozitivno...vjeruj...sretno🤞🍀😘
Cure imam pitanje moram vaditi vitamin D, TSH i prolaktin… znam da se to moze vaditi bilo koji dan ciklusa.. al ne znam ako bas imam M.. planirala sam to iduci tj vaditi a taman M treba doci.. pa nisam pametna dali da to rijesim ipaknovaj tj.. bila sam sad po uputnicu i evo zaboravila pitatiSpolni hormoni se vade 3-5 dc, prolaktin je spolni hormon.. Za TSH i D vitamin kao sto si i napisala nije bitno no mislim da za prolaktin je bitan dan ciklusa…
Ja sam prolaktin vadila sigurno deset puta i nikad mi nitko nije rekao da ga moram određene rade ciklusa vaditi..
Uvijek mi je previsoki bio, pa sam na terapiji.. al kažem, nitko mi ni u bolnici ni od privatnika nije rekao da moram određeni dan ciklusa vaditi.
LH i FSH sam vadila 2.-5. dana, a progesterom mislim da je 21. dan ako se ne varam.
Cure imam pitanje moram vaditi vitamin D, TSH i prolaktin… znam da se to moze vaditi bilo koji dan ciklusa.. al ne znam ako bas imam M.. planirala sam to iduci tj vaditi a taman M treba doci.. pa nisam pametna dali da to rijesim ipaknovaj tj.. bila sam sad po uputnicu i evo zaboravila pitatiSpolni hormoni se vade 3-5 dc, prolaktin je spolni hormon.. Za TSH i D vitamin kao sto si i napisala nije bitno no mislim da za prolaktin je bitan dan ciklusa…Ja sam prolaktin vadila sigurno deset puta i nikad mi nitko nije rekao da ga moram određene rade ciklusa vaditi..
Uvijek mi je previsoki bio, pa sam na terapiji.. al kažem, nitko mi ni u bolnici ni od privatnika nije rekao da moram određeni dan ciklusa vaditi.
LH i FSH sam vadila 2.-5. dana, a progesterom mislim da je 21. dan ako se ne varam.
Ja sam isto vadila prolaktin "kad hoću",tj.nitko mi nije rekao kad da trebam.
A spolne LH i FSH isto od 2-5 dc.( i to su mi rekli da ujutro se dignem ranije prije nego ću vaditi,da šetam ili što već uglavnom da se tijelo umoro da ne ne bude odmorno jer ubiti hormoni moraju se razbudit i biti u pokretu,da onda bude bolji nalaz)😃
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Curke prijavljujem betu 384 na 11dnt! 💓💓💓💓💓💓💓
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Curke pitanjca sta sve pomaze podebljat endometrij? Folikul raste al endo dosta sporo svega 5 mi je. Pa da probam sve sto se nudi osim ananasa. Nikita ti bis mogla to znat najvise 🙏
Esteofem ako ce ti to dati, i sok cikle alternativa no Esteofem je opcenito lijek za zadebljanje endometrija i ako ti u getu to bude problem vjerojatno ces ga dobit.. Ja cu ga pit od 2dc no ja nwjdem na prirodni fet vec fet s estrofemom bez folikulu ovulacije, pit cu Esteofem i kad mi ga on zdeblja ide transfer
Hrabrice super lijepa beta! Sretno!
Marijaiva danas mi 11dc pa ne vjerujem da ce mi sad ukljucivat estrofem ili moze od iduceg uzv? Inace nikad nisam imala tanak endo uvijek bi sad vec bio na 7-8mm tako da nije racunala na taj problem... Idem jest ciklu i ananas dok ne smislim nesto pametnije. U prirodnom fetu sam.
Sortiraj odgovore
Najstariji