Nonina, zao mi je strasno. Uzmi si malo odmora od svega, ali nemoj odustajati. Znas kako kazu babci "bit ce kad se najmanje budes nadala". 
Drzi se ❤️
Hrabrica čestitam od ❤️ uvijek se razveselim kao da sam ja ugledala plus kad pročitam tako lijepe vijesti ovdje! Želim ti urednu trudnoću! 
Vaki ja sam u postupku početkom lipnja, ovaj ciklus preskačemo, kod Škvorca su popunili svibanj. 
Karla- aha, mislila sam da ideš u svibnju. Dobro, meni će ionako pred kraj svibnja pa se lovimo. 💓

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla- aha, mislila sam da ideš u svibnju. Dobro, meni će ionako pred kraj svibnja pa se lovimo. 💓
I meni je kraj svibnja..po kalendaru bi trebala dobit ponovo 25.5., tako da smo u postupku početak lipnja 🤗 sad samo to treba dočekati! 
Ana12345moj jedini simptom prije testa su bili samo grčevi u abdomenu i osjećaj da ću procuriti svaki tren.. To mi traje još uvijek samo blaža verzija plus teška nadutost. Sjetila sam se da sam bila i žedna više nego obično. I osjetila sam neko žiganje u preponama prema butinama u par navrata. Učestalije mokrenje osjetljive i malo punije grudi su mi došle kasnije.
Za dva tri dana napravi test i želim ti puno sreće!
A ja imam te grceve i osjetljive grudi ali one su takve jos od pocetka stimulacije
Napravit cu pa cemo vidit , hvala ti
Cure imam pitanje moram vaditi vitamin D, TSH i prolaktin... znam da se to moze vaditi bilo koji dan ciklusa.. al ne znam ako bas imam M.. planirala sam to iduci tj vaditi a taman M treba doci.. pa nisam pametna dali da to rijesim ipaknovaj tj.. bila sam sad po uputnicu i evo zaboravila pitati
Cure imam pitanje moram vaditi vitamin D, TSH i prolaktin… znam da se to moze vaditi bilo koji dan ciklusa.. al ne znam ako bas imam M.. planirala sam to iduci tj vaditi a taman M treba doci.. pa nisam pametna dali da to rijesim ipaknovaj tj.. bila sam sad po uputnicu i evo zaboravila pitati
Spolni hormoni se vade 3-5 dc, prolaktin je spolni hormon.. Za TSH  i D vitamin kao sto si i napisala nije bitno no mislim da za prolaktin je bitan dan ciklusa... 
Ana javi plusić🍀🤞
Babylove dobro ti Marijaiva veli, ja i hormone i vitamine skupa vadila 2 i 5dc

Hvala cure.. vadila sam to vec ali zaboravila sam... onda super taman mi pase iduci tj da idem
Samo opušteno bas sam se pitala gdje si nam i kako si? Kako napreduje kod tebe? Jel krvarenje stalo?
Ja sam sad na pauzi do kraja šestog početka sedmog mjeseca… ovisno kad M dodje. Početkom šestog idem po lijekove i onda cekam mengu…
Hrabrice dobro si si to smislila… otic privatno 🙉 vuk sit i ovce na broju… dr nece galamit 😂 a betaaaa ajmeee 😍😍😍😍
Nonina, leptirić i mala Martina sretno 😘
Hani sretno s pikicama 😘
Blacky ma dobro sam...nekako...imam hematom 2 cm pa moram mirovati...joj...al tesko mi ide mirovanje...imam mucnine ujutro i navecer...pa me to ubija...ali dobro bar ne povracam...sad mi samo smeđe malo curka jer imam hematom...al dobro nadam se da ce biti sve ok..znaci pravis pauzu...a mozda je i bolje malo da se odmoris...poslije ce biti onda pozitivno...vjeruj...sretno🤞🍀😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji