Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Ema 🤞🍀

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Hani oni rade fet po principu, da “ubiju” jabuke sa orgalutranom, odnosno sprječavaju ovulaciju, npr. moj progesteron je 5 dana prije transfera bio 0,06 upravo zbog orgalutrana, ja sam se tada toliko uspaničili jer sam mislila da to nije normalno i 4 dana prije transfera naglo pojačava progesteron, 3x200 Utrogest i 1xprolutex 0,25, jedan nas poznati dr. u HRvatskoj mi je rekao da je to po njemu u redu,meni nekako nije jer ja samnom je sve u redu i u principu ja bi mogla u prirodni fet a ona me rasturi sa svim tim svojim terapijama, tako da nisam pametna! Upravo zbog toga ocu se malo očistiti i dovesti hormone u red!

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Hrabrica

Nikitta

Nada88 prvo terapiju, a poslije 2-3 sata bilo što drugo. Tako bih ja 😅
    Hrabrice moja mama se moli godinama, svake godine ide u Međugorje, zapravo i baka koju smo pokopali prije deset dana, se cijelo vrijeme molila za mene, ostala mi sad njena krunica koju sam stavila kraj uzglavlja, čekam ohrabrenje da se krenem molit. Nikad sama nisam molila krunicu, any suggestion will do 😅
    Slusalice na glavu, na youtubeu si upisi neku krunicu koja te zanima (ja slusam krunicu bozanskog milosrda + litanije, video traje 15 min) i onda kako ti pase.. Ja sam koji put lezala i slusala, koji put cistila i slusala, koji put izgovarala na glas a koji put u sebi . Znaci kako ti kad dode samo da ti bude ugodno 😁 To vjerojatno nije skolski ali meni je tako najljepše 💓 koji put sam cak znala i zaspat uz nju koliko me opustilo 💓☺️

Nikitta, evo ti sugestije: s jedne strane kreveta krunica (bozanskog milosrda), s druge bozanstveni muž - kombiniraj nek bude koji put i sex iz milosrda (moze i sa slusalicama na usima) . Dode na isto zapravo: mozes dok lezis, dok cistis, koji put izgovaraj naglas, koji put u sebi, znači, kad god ti dođe, samo da je ugodnokoji put neka ne bude skolski, toliko ces se opustit da ces odmah zaspat.
    P.S. Šalim se!
    P.P.S. Ljubomorna sam na vase produhovljene postove

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Iskra pa meni realno bi prvi uzv bio 7dc, 9dc 2.uzv, punkcija 11dc i transfer 14dc tako da u mom slucaju je islo prilicno brzo u prirodnjacima sve u 7 dana. Malo je nezgodno da sto imas dosta putovanja nazalost.
    Nada pa tebe su filovali i u FET-u. Pa zasto? Ja u FET-u prije prijenosa nemam nista od terapije. Bas zato FET-ovi imaju vecu sansu jer je tijelo manje isbombardirano.
    Hani 🤣🤣🤣🤣 da ja kazem muzu da cemo se sexat sa slusalicala na usima dok slusam molitve mislim da bi krepao od smijeha....
    Ema sretno i da ih se sto vise oplodi.

Iskra💞

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Grizli

Iskra pa meni realno bi prvi uzv bio 7dc, 9dc 2.uzv, punkcija 11dc i transfer 14dc tako da u mom slucaju je islo prilicno brzo u prirodnjacima sve u 7 dana. Malo je nezgodno da sto imas dosta putovanja nazalost.
    Nada pa tebe su filovali i u FET-u. Pa zasto? Ja u FET-u prije prijenosa nemam nista od terapije. Bas zato FET-ovi imaju vecu sansu jer je tijelo manje isbombardirano.
    Hani 🤣🤣🤣🤣da ja kazem muzu da cemo se sexat sa slusalicala na usima dok slusam molitve mislim da bi krepao od smijeha….

Hvala Grizli♥️
    Znate li možda  blizu Petrove ima li da se sobe iznamljuju,ako koja zna od Vas😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Grizli

Prijavi adminu

Iskra💞

Grizli

Hani 🤣🤣🤣🤣da ja kazem muzu da cemo se sexat sa slusalicala na usima dok slusam molitve mislim da bi krepao od smijeha….
    Hvala Grizli♥️
    Znate li možda blizu Petrove ima li da se sobe iznamljuju,ako koja zna od Vas😘

Hm za smjestaj ne znam ti bas nesto pametno rec jer ja sma obicno poslovno tamo pa biram hotele. Ne znam dal ces imat jos kakve obaveze u Zg al ako imas samo to isplati ti se uzet smjestaj u Novom Zagrebu malo je dalje al cijene su dosta nize nego Centar gdje je Petrova u principu a sa tramvajem se dosta jednostavno kreces po Zg imas dnevne karte i ok je cijena. Ako dolazis autom onda jos bolje ne NZ jer ima vise parkinga. I uzmi u obzir da na dan punkcije s tobom mora biti muz koji ce dat sjeme ako nece cijelo vrijeme biti s tobom.

• Jenn

Broj poruka: 393

Prijavi adminu

Hrabrice cestitam 💓💓💓🎉😍 zelim ti urednu i mirnu trudnocu!

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

Pozz cure 
    Nisam par dana citala forum 
    Puno tog ste pisale uglavnom čestitke novim trudnicama 😊
    Uglavnom tila sam pitati danas mi je 9 dan nakon transfera i vec danima imam bolove kao da cu svaki cas dobit menz
    A tek 4. 5 bi trebala dobit i taj dan isto vadim betu
    Cudno mi je, inace uvik dan dva prije imam menstrualne grceve Al ne nikad ovakvo puno ranije
    Kad se najranije moze pravit test? 

Grizli

Prijavi adminu

Ana sto si imala transfer 2 dnecnog, 3 dnevnog ili blastice? Simptomi mogu biti jako dobar znak, al isto ako si bila u stimulaciji sada moze se i od toga imati taj osjecaj. Drgim 🤞 da je uspjelo! 

Iskra💞

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Grizli

Iskra💞

Grizli

Hvala Grizli♥️
    Znate li možda blizu Petrove ima li da se sobe iznamljuju,ako koja zna od Vas😘
    Hm za smjestaj ne znam ti bas nesto pametno rec jer ja sma obicno poslovno tamo pa biram hotele. Ne znam dal ces imat jos kakve obaveze u Zg al ako imas samo to isplati ti se uzet smjestaj u Novom Zagrebu malo je dalje al cijene su dosta nize nego Centar gdje je Petrova u principu a sa tramvajem se dosta jednostavno kreces po Zg imas dnevne karte i ok je cijena. Ako dolazis autom onda jos bolje ne NZ jer ima vise parkinga. I uzmi u obzir da na dan punkcije s tobom mora biti muz koji ce dat sjeme ako nece cijelo vrijeme biti s tobom.

Super okiii,da da znam to za aspiraciju.
    Raspitat ću se malo,ja uglavmom znam centar Zg i to je to,idem gori često na seminare,al eto sad ću imat priliku malo bolje ga upoznat😂

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.