Hrabrice super lijepa beta! Sretno!
Marijaiva danas mi 11dc pa ne vjerujem da ce mi sad ukljucivat estrofem ili moze od iduceg uzv? Inace nikad nisam imala tanak endo uvijek bi sad vec bio na 7-8mm tako da nije racunala na taj problem… Idem jest ciklu i ananas dok ne smislim nesto pametnije. U prirodnom fetu sam.
Ne nece sad ali mislim ako budes u iducem imala problema mogu ti ga uvesti, Tad ide kasnije estrofem i manja doza.. Tako su curama znali raditi kad je bio fet po ovulacije a endometrija nije rastao skladno folikulu.. Jel i inace imas problema s endometrijem ili to samo ovaj ciklus?
Marijaiva danas mi 11dc pa ne vjerujem da ce mi sad ukljucivat estrofem ili moze od iduceg uzv? Inace nikad nisam imala tanak endo uvijek bi sad vec bio na 7-8mm tako da nije racunala na taj problem… Idem jest ciklu i ananas dok ne smislim nesto pametnije. U prirodnom fetu sam.
Hvala mila! 💓 💓 💓 U kojoj si fazi? Kad je sto?
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Marijaiva danas mi 11dc pa ne vjerujem da ce mi sad ukljucivat estrofem ili moze od iduceg uzv? Inace nikad nisam imala tanak endo uvijek bi sad vec bio na 7-8mm tako da nije racunala na taj problem… Idem jest ciklu i ananas dok ne smislim nesto pametnije. U prirodnom fetu sam.Ne nece sad ali mislim ako budes u iducem imala problema mogu ti ga uvesti, Tad ide kasnije estrofem i manja doza.. Tako su curama znali raditi kad je bio fet po ovulacije a endometrija nije rastao skladno folikulu.. Jel i inace imas problema s endometrijem ili to samo ovaj ciklus?
Anha sad citam da inace nemas taj problem.. No dobro Mozda je to samo sad takav ciklus.. Svast se kod nas zena desava ah🙄🙄
Hrabrice - to je to, sad opušteno! ❤️💓
Grizli - vele da onaj koncentrirani sok od cikle pomaže, ali je bljutav do boli.
Hvala ti 💓 ocekujem i tvoj uskoro! 😉☺️💓🤞🙏
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Hrabrice 💓💓💓💓💓
Grizli, sok od cikle, meni profa rekao da ga pijem iako sam bila u FETu s estrofemom. Kao jako je dobar. Najbolje ti je on, sumnjam da mozes tolko cikle pojest, a ovak popiješ i mirna si. Odvratan je, no ja sam skuzila da je malo manje odvratan kad bude hlaaadan i odmah poslije njega popijem nekog soka od borovnice ili tak nesta (niti ne dišem u medjuvremenu), tak neki jači crveni sok mi ubije taj miris cikle. Pij sad do feta svaki dan onu jednu bocu tog soka.
P.s. Nemoj se uplašit... kakica ce ti bit skoro pa krvava 😂🙈
Hrabrice 💓💓💓💓💓
Grizli, sok od cikle, meni profa rekao da ga pijem iako sam bila u FETu s estrofemom. Kao jako je dobar. Najbolje ti je on, sumnjam da mozes tolko cikle pojest, a ovak popiješ i mirna si. Odvratan je, no ja sam skuzila da je malo manje odvratan kad bude hlaaadan i odmah poslije njega popijem nekog soka od borovnice ili tak nesta (niti ne dišem u medjuvremenu), tak neki jači crveni sok mi ubije taj miris cikle. Pij sad do feta svaki dan onu jednu bocu tog soka.
P.s. Nemoj se uplašit… kakica ce ti bit skoro pa krvava 😂🙈
Di kupis taj sok?
Samo opušteno... drago mi je da trudnoća lijepo napreduje i da napokon znas zašto je bilo krvarenja... a nista... lijepo odmaraj i pazi se... do kad ideš na odjel na kontrole? Do 3 mj trudnoce? Koji ti je sad tjedan? Malo sam zaboravila (sto bi Hani rekla, dim me smlavi 😂)...
Hani, cuj, moze svašta bit od hormona... ja osobno nisam imala nikakve nuspojave, al znam cura koje su stvarno imale svašta.
Sortiraj odgovore
Najstariji