Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

Grizli

Ana sto si imala transfer 2 dnecnog, 3 dnevnog ili blastice? Simptomi mogu biti jako dobar znak, al isto ako si bila u stimulaciji sada moze se i od toga imati taj osjecaj. Drgim 🤞 da je uspjelo!

Transfer dvodnevnog a i bila sam u blagoj stimulaciji..
    Hvala ti

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Grizli

Iskra pa meni realno bi prvi uzv bio 7dc, 9dc 2.uzv, punkcija 11dc i transfer 14dc tako da u mom slucaju je islo prilicno brzo u prirodnjacima sve u 7 dana. Malo je nezgodno da sto imas dosta putovanja nazalost.
    Nada pa tebe su filovali i u FET-u. Pa zasto? Ja u FET-u prije prijenosa nemam nista od terapije. Bas zato FET-ovi imaju vecu sansu jer je tijelo manje isbombardirano.
    Hani 🤣🤣🤣🤣da ja kazem muzu da cemo se sexat sa slusalicala na usima dok slusam molitve mislim da bi krepao od smijeha….
    Ema sretno i da ih se sto vise oplodi.

Sex sa slusalicama, pokusaja sam si to zamislii i , umirem 😂😂😂😂😂😂😂😂

Iskra💞

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Nikitta

Hrabrice hvala mila, probat ću. ❤️
    Hani muž i ja smo jako strastven par tako da je seks kod nas uvijek visoko na listi 😄 Za to nam ne trebaju molitve 🙉
    Iskra najbolje ti je preko airbnb uzeti dnevni najam. Imaš brdo stanova u centru ili oko Petrove za ok cijenu.

Odlično još jedna dobra ideja hvala ti Nikita😘

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Babylove

Broj poruka: 1197

Prijavi adminu

Pozdrav cure samo da se malo javim.. tu sam citam vas tu i tamo samo ne komentiram... Dosla sam Vam zazeliti srecu svima u Fet-u, vidim da ima i cura koje su u postupku i cekaju punkciju i one koje su to odradile pa cekaju ET..  Neka budu najljepse vijesti i neka forumom zavlada pozitiva ...
    Nasim novopecenim trudnicama zelim skolskih 9mj i da sve prođe bez ikakvih problema 💖

• Nonina

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Evo... Osjecala sam da ovo nece bit dobro. Prijavljujem 0 bodova..... Nema js... Borba je gotova. 
    Sretno cure svima 😘

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Ema1987

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Nonina

Evo… Osjecala sam da ovo nece bit dobro. Prijavljujem 0 bodova….. Nema js… Borba je gotova.
    Sretno cure svima 😘

Molim?? Što se stvarno to može dogoditi, popucali folikuli, koliko ih je bilo? Čekaj, jel to stimulirani ili prirodan ciklus? 

• Nonina

Prijavi adminu

Stimulirani, 2 folikula ali eto prazna. Ne znam kolko ima smisla jos  i prirodne prolazit.

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

hejbaburibu

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

Nonina žao mi je! Kod mene je bila slična situacija, 2js ali slabe kvalitete, 0 oplođenih 
    Isplači se, odtuguj par dana, nek te mm grli... a onda duboki ugah-izdah i idemo dalje!!! Nije kraj dok nije sretan kraj!!!! 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• Nonina

Prijavi adminu

Ma sad sam jos ok jos mi nije do mozga doslo.  Valjda tablete djeluju. Ali nema dalje.  Hzzo potrosila. Imam jos samo prirodni koji ne znam kolko smisla ima. A placati za ovakve propale slucajeve iskreno ne znam dal ima smisla. Znam da ne smijemo tako razmisljat al eto. 

2. ) prirodni 0 js
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Ana ti grcevi mogu biti implantacija. Mislim da je prerano za 2 dnevnog raditi već test. Mozda da pricekas jos 2 dana jer on se tek izmedju 6-10dc implantira i treba 2 dana cca da pocne lucenje hcg koje je ikako mjerljivo.
    Nonina a bas mi je zao. Mozda da si uzmes vremena odmoris i probas onda prirodnjake. Mozda jendostavo tebi ne odgovaraju stimulacije. Ne mogu ni zamislit kako je to tesko tebi sada. Drze se. Jesi uzimala sto za kvalitetu js? Dokle god imas bar nesto amh ima smisla pokusavati. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.