Kupila ja sok od cikle biotta jel taj valja? I svijezu ciklu i kiselu domacu imam koja se kiseli bez kuhanja. Uplasila me Blacky sa okusom a meni to izvrsnog okusa. Ja već sprasila pol boce. A vidit cemo. Rekla je da nije njsta alarmantno jer jos ima vremnea do transfera i ovulacije da stigne zadebljat al malo neobicno kad ja obicno pred ovulaciju imam endo 10mm. Racunam da je mozda problem jer sad dugo ne pijem niakve multije niti andol. Uzela si ja i ananas i mango oboje je fino pa cu sad 2 dana se overdozirat pa bas da vidim kako ce utjecati. Rekli mi u apoteci da vrkuta zadeblja endometrij, pa sam si i to kupila i nek stoji ako zatreba budem i to drmnula. Ne znam kojom brzinom bi trebao endo debljati. Meni je u subotu bio 4.9 danas je cca 5.4 najvise sto je izmjerila.
Ma meni je isto taj sok od cikle prestrašan 😂 Nisam ga mogla nikako, još je kao bio s jabukom, al nije išlo niz grlo.. 🙈
Ugl, ja jutros od dr. (dogovor za dalje poslije propalog fet-a). Idemo odmah sa transferom u ovom ciklusu (7dc), jjeeej.. Pogledala me je da vidi jel raste išta, da vidimo dal možemo odmah ovaj ciklus (zbog mojih neredovitih M) . I ispalo mi je super, jer sam ja planirala da će biti tek slj. mj.. Od danas sam na estrofemu.. I ananasu 🍍🍍🍍
Sortiraj odgovore
Najstariji