Potpomognuta oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Nikita znaš li mogu li spirulinu koju imam u obliku tableta piti bez obzira na thyroxin koji uzimam ujutro radi povišenog TSH? 

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Nonina, drž' se
    Nado, najprije thyroxin ujutro nataste, pola sata prije dorucka. Spirulinu uzimaj u drugo doba dana. Zasto kod tebe 3 mj pauze za fet? Mislila sam da moze mjesec za mjesecom.
    Leptiric i mala martina, sretno

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Hani hvala, u 2 mj sam bila u svježem transferu, a u 4 vec u FETu, nekako mi se čini da je to prebrzo i sad u fetu me je isto dosta napumpala svačim nečim, prvo 5 dana orgalutrana, nakon toga estrifam zatim utrici i prolutex šprice (progesteron),a i ova menstruacija mi je bila nekako dosta slaba.... imaš li ti kakav pametan savjet , šta misliš ? 

Broj poruka: 1379

Prijavi adminu

Nonina

E, ono, da krepaš od stalne brige a trudim se bit smirena. Ovaj mi je cijeli krenuo nekako naopako i stalno nešto, pola kose će mi se posrebriti

Od svih mogucih nuspojava vecinom su me hvala Bogu zaobisle ali sam posrebrila da je to strava 🙄😂😂😂

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

Nikitta

Nada88 prvo terapiju, a poslije 2-3 sata bilo što drugo. Tako bih ja 😅
    Hrabrice moja mama se moli godinama, svake godine ide u Međugorje, zapravo i baka koju smo pokopali prije deset dana, se cijelo vrijeme molila za mene, ostala mi sad njena krunica koju sam stavila kraj uzglavlja, čekam ohrabrenje da se krenem molit. Nikad sama nisam molila krunicu, any suggestion will do 😅

Slusalice na glavu, na youtubeu si upisi neku krunicu koja te zanima (ja slusam krunicu bozanskog milosrda + litanije, video traje 15 min) i onda kako ti pase.. Ja sam koji put lezala i slusala, koji put cistila i slusala, koji put izgovarala na glas a koji put u sebi . Znaci kako ti kad dode samo da ti bude ugodno 😁 To vjerojatno nije skolski ali meni je tako najljepše 💓 koji put sam cak znala i zaspat uz nju koliko me opustilo 💓☺️

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

• Ema1987

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Nonina

Cure imala koja situaciju? Jucer stoperica na 10d a danas iscjedak…. Nisu valjda puknuli 🙁 a prije bile punk.10d i 11d.

Nonina  ja sam imala danas punkciju, prekjučer i jučer iscjedak, u dva navrata čak i  smeđi, poslije mi je točno bio onaj koji mi bude u drugom dijelu ciklusa.. Jučer sam mislila da je sve otišlo ali nije tako da ne brini. 

• Hani

Prijavi adminu

Ema, kako je proslo sve skupa? 

• Hani

Prijavi adminu

Nada88

Hani hvala, u 2 mj sam bila u svježem transferu, a u 4 vec u FETu, nekako mi se čini da je to prebrzo i sad u fetu me je isto dosta napumpala svačim nečim, prvo 5 dana orgalutrana, nakon toga estrifam zatim utrici i prolutex šprice (progesteron),a i ova menstruacija mi je bila nekako dosta slaba…. imaš li ti kakav pametan savjet , šta misliš ?

Hm, nemam pametnih savjeta, samo sam nestrpljiva, cini mi se dugo cekati ukoliko doktori ne inzistiraju na pauzi. Ali, zapravo, zasto ne bi malo odmorila? A treba i skupiti novce za fet u De. A zasto ovaj orgalutran u fetu, sto su ti rekli?

• Blacky89

Broj poruka: 969

Prijavi adminu

Samo opušteno bas sam se pitala gdje si nam i kako si? Kako napreduje kod tebe? Jel krvarenje stalo? 
    Ja sam sad na pauzi do kraja šestog početka sedmog mjeseca... ovisno kad M dodje. Početkom šestog idem po lijekove i onda cekam mengu... 
    Hrabrice dobro si si to smislila... otic privatno 🙉 vuk sit i ovce na broju... dr nece galamit 😂 a betaaaa ajmeee 😍😍😍😍 
    Nonina, leptirić i mala Martina sretno 😘
    Hani sretno s pikicama 😘

• Ema1987

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Hani

Ema, kako je proslo sve skupa?

7 stanica, čekamo sad da vidimo što će biti. Inače sam imala problem sa kvalitetom stanica  pa me malo strah a i naravno, spermiogram nam je koma. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.