Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    19. Travanj 2019. 07:12

Nasty ti si primjer da se čuda događaju i kad mi kažemo nema šanse 😊 sretno dalje i da sve bude u redu 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Babylove
    19. Travanj 2019. 07:26

Drage moje dame... jutros sam se probudila i odlucila da cu se maknuti sa foruma i citanja i svega... ja sam slomljena jos uvijek od svega.. moj me neuspjeh potresao.. onda malo malo pa netko javi neg. betu  i sad jucer Nikitta a zbilja sam se nadala da ce javiti lijepe vijesti i bas me je dotuklo... jer toliko suosjecam sa vama svima kao vjerujem i sve vi ovdje i svaki uspijeh ili neuspjeh me dira kao da je moj...svaki dan cujem da je netko trudan i veselim se zbilja od sveg srca kada cujem da netko tko to stvarno zeli uspije.. ali vecina za koje cujem ili su skolarke ili netko tko vec ima troje djece o kojima ne brine i to me dotuce... onda si pomislim mozda bas zato mi i je tako jer preispitujem Bozije odluke... puno puta se pitam sto smo moja obitelj i ja tako zgrijesili.. i seka je imala jako puno problema od spontanih, kiretaze do vanmaternicne ali hvala bogu imamo jednu veliku curku sada... iako nakon nje vise seka prirodno zatrudniti ne moze.. a za mpo se nije mogla odluciti jer su je neuspjesi dotukli i ne zna kako bi podnjela jos koji... Uglavnom nakon odluke uđem na forum da vam zazelim svima srecu i vidim Nasty javlja najdivnije vijesti i dan ne moze zapoceti bolje.. Cudo nase zelim ti svu srecu da ovo bude uredna trudnoca i jedna zdrava bebica 🤞💖
    U svakom slucaju ipak necu otici sa foruma jer moram docekati uspijeh od svake od vas.. ponajvise od mojih prvih suborki 🤞🤞 Grizli, Vaki nadam se od vas uskoro lijepim vijestima.. a Nikitta duso nas dvije cemo na cekanje.. malo odpuhati i u nove pobjede idemo jos jace..
    Zene svima vam zelim lijepe vijesti i da sve svi maknemo sa ove teme uskoro 🤞💖

Grizli
    19. Travanj 2019. 07:26

Nasty i ostale cure ako je koja uzimala shatavari... Kojeg je to okusa? Kako se koristi? To mi je i frendica jedna spominjala da je koristila za hashimoto pa me stalno privlaci da probam i to, al nekako voli cuti prvo. Iskustva iz vise smjerova. 

Grizli
    19. Travanj 2019. 07:30

Babylove ❤️ ako imas potrebe odmoriti od svega odmaraj! Daj si vremena tijelu i srcu da se oporavi. Iako se s vremenom naviknemo na neuspjehe nekako oni i dalje bole, tako da mislim da se m zapravo navikneno zivitu sa neuspjehom. Ali nadam se da ce uskoro i tebi zasjati sunce, da ces dozivjeti uspjeh! Zao mi je da ti se seka tako mucila, al najvaznije je da ima svoje zlato! Drzi se

• Medo2711
    19. Travanj 2019. 07:31

Nasty

Na prethodnom postu je fb stranica Paule, a ovdje prosljeđujem ovu hormonsku jogu koja će biti u Splitu.
    https://www.facebook.com/events/3180305108662338/

Ajmeeeee cestitam i nemogu vjerovati.Rekla sam ti ja da ces zvati dr da si trudna...rekls sam da se cuda desavaju.Jako mi je drago zbog tebe draga.Joj saljem ti puno pusa i zagrljaja🤗🤗❤❤❤❤

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    19. Travanj 2019. 07:38

Nasty sretno tebi i bebi,sve ce biti u redu ne brini.Puno ti srece zelim i sjeti nas se🙏🤗😊💞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

19. Travanj 2019. 07:57

Nasty jutarnje osvježenje 😊😊 čestitam od srca , školsku trudnoću ti želim i sve negativne misli daleko bile od tebe! Bravoooooo!!!!!! Koja je dijagnoza u vas bil nisam popratila?

• Blacky89
    19. Travanj 2019. 08:49

Nasty... sva sam se naježila 😊 💓 zelim ti najljepših i najmirnijih 9 mjeseci... i onu Bemfolu da vratiš odakle je i dosla! Ajme kako si me razveselila! Čuda se stvarno dogadjaju! 
    Hrabrice... sretno i neka mrvice ostanu u pupi 9 mjeseci. 🙏
    Nada88 sretan ročkas 🎊
    Ana i medo 🤞 sretno! 
    Cekalice, jel ima kakvih simptoma? 

Lilypie
    19. Travanj 2019. 09:10

Nasty kakve prekrasne vijesti. Čestitam ti od sveg srca 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• ninna1804
    19. Travanj 2019. 10:12

Blacky89 draga moja, prije svega sretna vam godisnjica, s malim zakasnjenjem 🍸 uzivajte jedno u drugom i volitee se, a pojacanje ce doci kada bude spremno i uljepšati vam zivot. 
    Od simptoma nista posebno, tu i tamo malo strecne, sise ni ne osjetim, kao da nisam na utricima. Do sada su uvijek bolile i pred betu prestajale sto me malo i raduje......do sada hrpa simptoma i negativnih testova tako da mi ovaj put sve nesto drugacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.