Nasty ti si primjer da se čuda događaju i kad mi kažemo nema šanse 😊 sretno dalje i da sve bude u redu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Drage moje dame... jutros sam se probudila i odlucila da cu se maknuti sa foruma i citanja i svega... ja sam slomljena jos uvijek od svega.. moj me neuspjeh potresao.. onda malo malo pa netko javi neg. betu i sad jucer Nikitta a zbilja sam se nadala da ce javiti lijepe vijesti i bas me je dotuklo... jer toliko suosjecam sa vama svima kao vjerujem i sve vi ovdje i svaki uspijeh ili neuspjeh me dira kao da je moj...svaki dan cujem da je netko trudan i veselim se zbilja od sveg srca kada cujem da netko tko to stvarno zeli uspije.. ali vecina za koje cujem ili su skolarke ili netko tko vec ima troje djece o kojima ne brine i to me dotuce... onda si pomislim mozda bas zato mi i je tako jer preispitujem Bozije odluke... puno puta se pitam sto smo moja obitelj i ja tako zgrijesili.. i seka je imala jako puno problema od spontanih, kiretaze do vanmaternicne ali hvala bogu imamo jednu veliku curku sada... iako nakon nje vise seka prirodno zatrudniti ne moze.. a za mpo se nije mogla odluciti jer su je neuspjesi dotukli i ne zna kako bi podnjela jos koji... Uglavnom nakon odluke uđem na forum da vam zazelim svima srecu i vidim Nasty javlja najdivnije vijesti i dan ne moze zapoceti bolje.. Cudo nase zelim ti svu srecu da ovo bude uredna trudnoca i jedna zdrava bebica 🤞💖
U svakom slucaju ipak necu otici sa foruma jer moram docekati uspijeh od svake od vas.. ponajvise od mojih prvih suborki 🤞🤞 Grizli, Vaki nadam se od vas uskoro lijepim vijestima.. a Nikitta duso nas dvije cemo na cekanje.. malo odpuhati i u nove pobjede idemo jos jace..
Zene svima vam zelim lijepe vijesti i da sve svi maknemo sa ove teme uskoro 🤞💖
Nasty i ostale cure ako je koja uzimala shatavari... Kojeg je to okusa? Kako se koristi? To mi je i frendica jedna spominjala da je koristila za hashimoto pa me stalno privlaci da probam i to, al nekako voli cuti prvo. Iskustva iz vise smjerova.
Babylove ❤️ ako imas potrebe odmoriti od svega odmaraj! Daj si vremena tijelu i srcu da se oporavi. Iako se s vremenom naviknemo na neuspjehe nekako oni i dalje bole, tako da mislim da se m zapravo navikneno zivitu sa neuspjehom. Ali nadam se da ce uskoro i tebi zasjati sunce, da ces dozivjeti uspjeh! Zao mi je da ti se seka tako mucila, al najvaznije je da ima svoje zlato! Drzi se
Na prethodnom postu je fb stranica Paule, a ovdje prosljeđujem ovu hormonsku jogu koja će biti u Splitu.
https://www.facebook.com/events/3180305108662338/
Ajmeeeee cestitam i nemogu vjerovati.Rekla sam ti ja da ces zvati dr da si trudna...rekls sam da se cuda desavaju.Jako mi je drago zbog tebe draga.Joj saljem ti puno pusa i zagrljaja🤗🤗❤❤❤❤
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nasty sretno tebi i bebi,sve ce biti u redu ne brini.Puno ti srece zelim i sjeti nas se🙏🤗😊💞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nasty jutarnje osvježenje 😊😊 čestitam od srca , školsku trudnoću ti želim i sve negativne misli daleko bile od tebe! Bravoooooo!!!!!! Koja je dijagnoza u vas bil nisam popratila?
Nasty... sva sam se naježila 😊 💓 zelim ti najljepših i najmirnijih 9 mjeseci... i onu Bemfolu da vratiš odakle je i dosla! Ajme kako si me razveselila! Čuda se stvarno dogadjaju!
Hrabrice... sretno i neka mrvice ostanu u pupi 9 mjeseci. 🙏
Nada88 sretan ročkas 🎊
Ana i medo 🤞 sretno!
Cekalice, jel ima kakvih simptoma?
Nasty kakve prekrasne vijesti. Čestitam ti od sveg srca
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Blacky89 draga moja, prije svega sretna vam godisnjica, s malim zakasnjenjem 🍸 uzivajte jedno u drugom i volitee se, a pojacanje ce doci kada bude spremno i uljepšati vam zivot.
Od simptoma nista posebno, tu i tamo malo strecne, sise ni ne osjetim, kao da nisam na utricima. Do sada su uvijek bolile i pred betu prestajale sto me malo i raduje......do sada hrpa simptoma i negativnih testova tako da mi ovaj put sve nesto drugacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji