Vaki hvala draga, ja ti hodočastim ovdje na forumu i pratim vas uglavnom samo čitajući od prošle god otkada čekam postupak na koji nikako nisam mogla zbog loših hormona. Ne vjerujem ni sama. Ne mogu jer ako se vežem teže ću podnjeti gubitak ako do njega dođe. Držim ti fige do neba za dalje, sretno!🍀😘
Nasty 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 predivna vijest! Koji pluuuus taman predivan savrsen! Od sveg srca drzim fige ne samo za 6tj, ni 3 mj nego za svih 9mj i da onu Benfolu uredno vratis kako je dosla tako da i ode iz tvog doma, i da ti apsolutno ne treba vise nista sa humane! Ovo mi je totalno popravilo dan zeno.
Vaki draga hvala, nadam se da hoće ! Sad ćemo malo odmoriti, očistiti organizam pa po smrzliće !
Ovako cure, ja napravila test i pozitivan. U šoku sam, ne mogu vjerovat
. Pun frižider benfola, ne vraćam ih još. Sve je to u povojima s obzirom na moje hormone. Ali sama činjenica da sam ugledala pozitivan test je čudo samo po sebi. Nemojte mi čestitati jer trebam ić na uzv, izdržat prvo 6tj pa 3mj da bi to bilo to. Ipak su mi rekli da sa svojih 37 god imam hormone žene od 45 god s visokim fsh, lh, niskim estradiolom i amh 2,87pmol/L.
Mislim da mi je najviše pomogla masaža abdomena koja mi je aktivirala jajnike i organe zadužene za hormone. To sam osjetila. Osjetila sam i ovulaciju mislim prvi put u životu. Nema što drugo bit. Žena se zove Paula Vranković i proslijedit ću njenu fb stranicu da pogledate ako vas zanima. Kad je u RH uglavnim je na relaciji Split, Hvar i Zagreb. Krajem petog. mj. putuje izvan Hrvatske i neće je biti cijelo ljeto. Možete ju i pitati da vam nekog preporuči iz svojih krugova tko još radi osim nje Chi Nei Tsang masaže abdomena ukoliko ona nije tu ili zna nekog u drugim gradu. Od pripravaka zadnja dva ciklusa koristim shatavari premium a muž kojemu je d. oligoastenozospermija koristi gokshura premium. Prije toga je bio femoston što mi je pripisala dr. Ostalo su prenatali sa pokrivenom folnom i vit.D. Koristim zadnjih nekoliko mjeseci i herbalife shake napitak i njihovu omegu, ponekad i njihove multivitamine i minerale za žene jer imaju širi spektar. Paula mi je preporučila aswagandu u kapsulama. To ću još naručiti na ayugarden. 27.4.ima radionicu u Splitu pod nazivom Hormonska joga. Mislila sam ić, ali ukoliko do tada još budem trudna nije preporučljivo za trudnice, ali prije svakako. Prosljeđujem vam i taj link. Cure moje sretno svakoj od vas i želim vam puno puno sreće u svakom koraku koji je ispred vas! Pratim vas i dalje!🍀😘🤞💗
Super vijest, sretno dalje 😊
Grizli hvala ti od srca! Sakrila sam test da imam dokaz da sam jednom doživjela da je pozitivan. Nadam se da će bit ok, idemo dan po dan pa što bude bit će. Sretno draga, šaljem virtualni zagrljaj tebi i svim curama! 💗🍀😘
Nasty čitam i ne vjerujem!! Predivno!! Koja plušćina!! 😍 želim ti svu sreću, da svih 9mj bude uredno i kako treba!! Tvoja priča je definitivno jedna od onih koje daju nadu svima nama!! 🤞🤞
Nasty zeno, kakav skolski test 👌 predivno ga je za vidjet, cestitam 🍀🍀🍀🍀
Nada sretan rockas, da do iduceg budete u pojacanom sastavu 🎂
Nasty, prekrasne vijesti! Čestitam!!! Hvala ti i na detaljima o tome što si sve koristila i radila...
Želim ti urednu i mirnu trudnoću!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Sortiraj odgovore
Najstariji