Evo i NAS 😁🙏💓 Transfer prosao odlicno i bez komplikacija , jedna blastica i jedna morula 💓 Smrzlica ipak nemamo ali smo sretni i zahvalni na ovim malenim borcima koji su sada u busi 💓💓 Kako mi je mm danas rekao: duso vodimo nase mrvice kuci 💓💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Nikitta zao mi je draga iz svake tvoje poruke se iscitava tvoja snaga i znam da ces naci nacin kako se nositi s emocionalnom boli kako tebi najvise odgovara, ali fizicka koju ti jos uz sve trpis je prestrasno.....nemam ti sto pametno reci, osim da si mi u molitvama
Ana jedna, ali vrijedna....daj boze da ona za 9. mjeseci bude jedna predivna beba
Hejbaburibu jakoo mi je zao, mogu zamisliti koliko ti je tesko
Nikita nisam gledala u detalje ali sam vidjela tvoj rezultat i strasno mi je zao 💓💓💓💓 Ti si hrabra, snazna i fantasticna zena i sigurna sam da cete ti i dragi uspjeti! Ni najmanje ne sumnjam u to! Sada se odmori, daj si vremena, radi sto te veseli i onda u novu borbu i po pobjedu! MOZES TI TO! ! 💓 💓 💓 💓 💓
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hejbaburbu, žao mi je draga 💓 Noba borba, nova pobjeda i nedaj da te ovo obeshrabri, to te smije samo ojacat 💓💓 Samo hrabro draga, biti ce, ne sumnjaj u to 💓
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hej cureee, evo da javim ja bila danas na VV, pregledao me dr.Podgajski,krecemo na prirodni IVF... Dobila sam klomifene pa u utorak opet gore...Dr. mi je preporucio da pijem folnu kiselinu,pa vi koje ste ju uzimale jel mi mozete reci što ste točno kupovale? Svim ostalim curama želim puno srece i da nam se svima napokon ostvari cilj koji silno želimo!!!😍😍😍😍😘
Mala-martina - ja sam pila folacin, nije ti to dr. napisao? To dobiješ na recept. Nakon što potvrdiš trudnoću onda se prebaciš na prenatale.
Hrabrice - super! Sretno sad...
Nikitta - znam da ti sada to ništa ne znači, ali točno se sjećam kad sam u drugom postupku ostala bez transfera da sam mislila da sam očito baš ja ta koja neće ostvariti roditeljstvo na taj način. Već sam se raspitivala za posvojenje i eto idući postupak je bio dobitan.
Babylove - mila baš mi je žao. Meni je ovo isto zadnji besplatan postupak i imam kredit za kuću pa ne znam od kud bih uzela lovu da idem privatno u postupke. Stalno osluškujem hoće li konočno mijenjati zakon i povećati broj postupaka...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mala-martina - ja sam pila folacin, nije ti to dr. napisao? To dobiješ na recept. Nakon što potvrdiš trudnoću onda se prebaciš na prenatale.
Hrabrice - super! Sretno sad…
Nikitta - znam da ti sada to ništa ne znači, ali točno se sjećam kad sam u drugom postupku ostala bez transfera da sam mislila da sam očito baš ja ta koja neće ostvariti roditeljstvo na taj način. Već sam se raspitivala za posvojenje i eto idući postupak je bio dobitan.
Babylove - mila baš mi je žao. Meni je ovo isto zadnji besplatan postupak i imam kredit za kuću pa ne znam od kud bih uzela lovu da idem privatno u postupke. Stalno osluškujem hoće li konočno mijenjati zakon i povećati broj postupaka…
Vaki nije mi nista prepisao samo mi rekao da si kupim u ljekarni to..hm...
Može ti to dati i ginekolog, ne treba ti preporuka MPO doktora. Samo ti reci svom ginekologu fa ti pošalje u ljekarnu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hrabrice super! Ddzim fige da bude sve super i da ovo ceknje bude sto manje stresa i sa sto vise uspjeha.
Pozdrav svim ženicama koje su u ovome. Samo bih htjela napisati da sam imala prvi postupak, transfer mi je bio 6.aprila, dvije blastice, uradila sam dva testa i bili su pozitivni, a danas (12.dnt) beta 590😄😄 Nadam se da će sve ostati u redu, ali beta je baš visoka, zar ne? Da nisu blizanci 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji