Grizli, manje cekanja ovaj put. Zelim ti plusic za rodendan
Petra 31, sretno!
Lucielle, ceka li test u kuci ili ga nisi ni kupila jos?
Jenn, meni je danas 9. dnt dvodnevnog. Ne zelim si kvarit Uskrs pa cu test u pon najvjerojatnije Kod mene jucer i prekjucer osjecaj kao pred mengu, danas me nesto trza u trbuhu, i to je to. Nikakvog famoznog implantacijskog krvarenja, niti boli u sisama. Doduše, sise mi nisu napuhane svaki ciklus. Sjecam sa da su mi u stimuliranom bile tvrde otpocetka i onda se ispuhale pred mengu i znala sam da nema nista od toga. I, 4 dana prije menge inace imam zivcani ispad. Ako na Uskrs poludim, test necu ni radit
Grizli, manje cekanja ovaj put. Zelim ti plusic za rodendanPetra 31, sretno!
Lucielle, ceka li test u kuci ili ga nisi ni kupila jos?
Jenn, meni je danas 9. dnt dvodnevnog. Ne zelim si kvarit Uskrs pa cu test u pon najvjerojatnijeKod mene jucer i prekjucer osjecaj kao pred mengu, danas me nesto trza u trbuhu, i to je to. Nikakvog famoznog implantacijskog krvarenja, niti boli u sisama. Doduše, sise mi nisu napuhane svaki ciklus. Sjecam sa da su mi u stimuliranom bile tvrde otpocetka i onda se ispuhale pred mengu i znala sam da nema nista od toga. I, 4 dana prije menge inace imam zivcani ispad. Ako na Uskrs poludim, test necu ni radit
Hani sretno ti!!
Iako nije isto kao u stimuliranom ovo su moji simptomi do sada ako će nekome nešto značiti: samo grčevi i osjećaj da ću procuriti svaki tren danima. Umor ništa, sise ništa, čak manje bolne nego u pms-u, implantacijsko ništa, učestalo mokrenje ništa. Mučnine i mirisi ništa. Probava standardno. Nervoza i emocije standardno kao u pms-u. Imala sam jedino još upalu mjehura odmah nakon ovulacije koja mi je bila dosta rano i popila turu antibiotika za ne falit.
Nasty, Petra
Lucielle, strašljivice jedna, daj pišni test ujutro, ja sam nestrpljiva
Nikitta, necu si kRvarit Uskrs I ja mislim da ce mi sise biti pokazatelj tako da se ne nadam previse, ali nisam lose raspolozena, bas sam ok. Drago mi je sto si i ti.
Hani hvala, da uranilo pa ce prije doc na na red fet nego sam mislila al samo pozitiva i luduj! Drzim fige onda do ponedjeljka da bude pluscina.
Nikitta vrlo malo, u pmsu mi znaju bit puno teže i bolnije i ne mogu spavat na stomku. Pitala sam danas jednu priju kaže njoj isto sise nula bodova u početku, tek kasnije. E da zaboravila sam spomenuti da mi je povišena temp. iako je ne mjerim osjetim da malo je.
Grizli neka je uranila, želim ti puno sreće s fetom!🍀💗
Hani ne brini zbog sisa, čekamo tvoj plus!🍀😘
Medo javljaj novosti, pratim te! 😘
Sve cure 😘😘😘🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Cure ja 9tt i sise jesu osjetljive, al ni blizu kao u stimulaciji, ni blizu.
Ni kod mene nema nekih simptoma, ustvari kako dani prolaze sve manje sise popustaju (bile su osjetljive i narasle od terapije, stoperice), probadanja su prestala..imala sam ih od punkcije do prije dan-dva. Znam da je bilo zbog punkcije, nisam se zavaravala. Temperaturu nisam mjerila, spava mi se standardno kao i uvijek 😂 dosta kasno legnem, rano ustanem pa ni to ne pripisujem simptomima. Imam jedino simptom pms-a 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji