Nisam vas uspjela pratiti sad jedno vrijeme ali sad vidim ima i dobrih i loših vijesti. Nikita žao mi je, znam da ti naše riječi ne mogu pomoći u boli ali ako te tko razumije kako ti je mi te razumijemo jako dobro.
Evo ja danas krenula s prvom pikom. Puregon 225. Nisam do sada koristila pa ćemo vidjeti kako ću reagirati. Antralaca imam malo kao i uvijek.
Danas si malo razmišljala i zaključila da mi se počelo sve vrtjeti oko ovih postupaka. Prvo postupak, pa neg. beta pa opet čekanje na sljedeći postupak. Ah.....
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
MimicaRi obicno ono s cime planiraju s time i krenu, ali za svaki slucaj provjere stanje da znaju na sfo mogu racunati. Sretno!
Nada zao mi je da je ipak dosla menga. Znam da ti vjerojatno nije neki al nek ti bude sretan rodjendan! Drzi se!
Hejbaburibuzao mi je :(
Ana i medo sretno dalje!
MimicaRi sretno! Neka krene kako treba i bude sto vise folikulica i js 👍
Nikittajako mi je zao, ne znam uopce sto bih ti rekla na tu cjelokupnu tesku situaciju. Drzi se draga 😘💕
Hvala ti 😊 i tebi
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Hvala Grizli valjda će neki idući biti sretniji.... idemo dalje
Nikita mislila sam na tebe cijeli dan i nadala se da ce biti lijepih vijesti. Najiskrenije mi je žao ❤ Znam da nema riječi s kojima bi te mogla utješiti. Znam kako je tesko biti optimistican i vjerovati u uspjeh. I sama se borim sa sobom i umorila sam samu sebe mozganjem, kalkuliranjem, isprobavanjem i nevjerom u samu sebe! A tesko je to promijeniti, mozak odradi svoje. Žao mi je što se toliko dugo vec boris sa bolesti i sa mpo. Zasluzila si da se maknes sa ove i odes na vedrije teme, a tu da ostanes samo kao savjetnica 😊 Zelim ti da te zivot pozitivno iznenati i podari ti ono sto najvise zelis! 😘
Ovako cure, ja napravila test i pozitivan. U šoku sam, ne mogu vjerovat
. Pun frižider benfola, ne vraćam ih još. Sve je to u povojima s obzirom na moje hormone. Ali sama činjenica da sam ugledala pozitivan test je čudo samo po sebi. Nemojte mi čestitati jer trebam ić na uzv, izdržat prvo 6tj pa 3mj da bi to bilo to. Ipak su mi rekli da sa svojih 37 god imam hormone žene od 45 god s visokim fsh, lh, niskim estradiolom i amh 2,87pmol/L.
Mislim da mi je najviše pomogla masaža abdomena koja mi je aktivirala jajnike i organe zadužene za hormone. To sam osjetila. Osjetila sam i ovulaciju mislim prvi put u životu. Nema što drugo bit. Žena se zove Paula Vranković i proslijedit ću njenu fb stranicu da pogledate ako vas zanima. Kad je u RH uglavnim je na relaciji Split, Hvar i Zagreb. Krajem petog. mj. putuje izvan Hrvatske i neće je biti cijelo ljeto. Možete ju i pitati da vam nekog preporuči iz svojih krugova tko još radi osim nje Chi Nei Tsang masaže abdomena ukoliko ona nije tu ili zna nekog u drugim gradu. Od pripravaka zadnja dva ciklusa koristim shatavari premium a muž kojemu je d. oligoastenozospermija koristi gokshura premium. Prije toga je bio femoston što mi je pripisala dr. Ostalo su prenatali sa pokrivenom folnom i vit.D. Koristim zadnjih nekoliko mjeseci i herbalife shake napitak i njihovu omegu, ponekad i njihove multivitamine i minerale za žene jer imaju širi spektar. Paula mi je preporučila aswagandu u kapsulama. To ću još naručiti na ayugarden. 27.4.ima radionicu u Splitu pod nazivom Hormonska joga. Mislila sam ić, ali ukoliko do tada još budem trudna nije preporučljivo za trudnice, ali prije svakako. Prosljeđujem vam i taj link. Cure moje sretno svakoj od vas i želim vam puno puno sreće u svakom koraku koji je ispred vas! Pratim vas i dalje!🍀😘🤞💗
https://www.facebook.com/Ayurvedska-masa%C5%BEa-i-Chi-Nei-Tsang-masa%C5%BEa-abdomena-262484737538100/
Na prethodnom postu je fb stranica Paule, a ovdje prosljeđujem ovu hormonsku jogu koja će biti u Splitu.
https://www.facebook.com/events/3180305108662338/
Nasty - čitam i ne vjerujem. Vidiš da i taj 0.00001posto za prirodnu trudnoću je tebi bio dobitan. Jao, prekrasna vijest! Sretno dalje...
Znaš da sam te na početku brkala s Norules, a ona je isto trudna. 😍
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nado - sretaaaannn rođendan! Neka idući bude sretniji!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji