Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2019. 10:27

Cure ništa od mene ovaj ciklus! Ne može mi dati stimulaciju jer na 2dc imam folikul već od 11mm!!  To me tako pogodilo, rastužilo da sam jedva izdržala da ne počnem plakati 😭 ne mogu vjerovati da me tako vlastito tijelo ne sluša. Sad mi je dala estrofeme da koristim od 20dc i onda da opet dođem 2dc pa ćemo valjda krenuti s menopurom umjesto elonvom. Ima neko iskustva s tim? Šta se ne daju ti lijekovi kod loših zaliha stanica? Mislim, moja nije bajna ali nisam mislila da je situacija baš tako loša 😥😥 ne znam dali uopće ima smisla davati kod mene stimulaciju...

Vaki
    19. Travanj 2019. 10:46

Ajme, Mimice! Baš šteta... Ja imam dobru rezervu jajnih stanica pa sam isto sad primala Menopur. Svašta sam već dobivala, Puregone , Gonale, Klomifene i sad smo probali s Menopurima. Rekla bih da na sve reagiram podjednako. Nemoj se odmah rastužiti, brzo će proći mjesec dana. Ja ti isto uvijek nešto čekam... Nagrada stiže. 😁🤞

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

19. Travanj 2019. 10:55

Vaki

Ajme, Mimice! Baš šteta… Ja imam dobru rezervu jajnih stanica pa sam isto sad primala Menopur. Svašta sam već dobivala, Puregone , Gonale, Klomifene i sad smo probali s Menopurima. Rekla bih da na sve reagiram podjednako. Nemoj se odmah rastužiti, brzo će proći mjesec dana. Ja ti isto uvijek nešto čekam… Nagrada stiže. 😁🤞

I ja isto... Dobra rezerva a nema sto nisam koristila, ukljucujuci menopure🙄

• Medo2711
    19. Travanj 2019. 10:58

mimicaRI

Cure ništa od mene ovaj ciklus! Ne može mi dati stimulaciju jer na 2dc imam folikul već od 11mm!! To me tako pogodilo, rastužilo da sam jedva izdržala da ne počnem plakati 😭 ne mogu vjerovati da me tako vlastito tijelo ne sluša. Sad mi je dala estrofeme da koristim od 20dc i onda da opet dođem 2dc pa ćemo valjda krenuti s menopurom umjesto elonvom. Ima neko iskustva s tim? Šta se ne daju ti lijekovi kod loših zaliha stanica? Mislim, moja nije bajna ali nisam mislila da je situacija baš tako loša 😥😥 ne znam dali uopće ima smisla davati kod mene stimulaciju…

Bas mi je zao,nadam se da ti je pogodila terapiju i da ces vec sljedeci ciklus u postupak.Drzim fige🤞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Nasty
    19. Travanj 2019. 10:58

Drage moje žene, čitam i plačem. Hvala vam od srca svakoj od vas. Želim vam od srca svakoj od vas plus i zdravu trudnoću jer ćete biti predivne i brižne majke svome djetetu, svaka od vas! I želim vam da to doživite što prije! Ja sam se psihički pripremala na ivf kojeg čekam dugo, o trudnoći još nisam razmišljala ni u povojima. Rano je za čestitati još, idem dan po dan pa što ima bit bit će. U Božje ruke. U šoku sam još. Javite se Pauli ako koja od vas želi, ona je jedna divna ženica koja nas može naučiti tehniku masiranja abdomena. Premda ona prakticira i ergetske segmente. Ali svejedno. Meni je sad dala neke upute kako da lagano masiram jajnik, jajovod i maternicu da mi se fiksira plod. Daj Bože da tamo i ostane. Zvala sam humanu, oni nisu mogli vjerovat. Kažu da se čujemo idući tjedan. Za slučaj da prokrvarim vjerojatno preskačem ciklus.
    Nada moja dijagnoza je smanjena ovarijska rezerva uzrokovana endometriozom i početak predmenopauze. Sretan ročkas i želim ti sve ovo što sam iznad napisala!
    Grizli shatavari ti bude u prahu i u kapsulama. Ja koristim ovaj u prahu iz ekološkog uzgoja što sam naručila na ayugarden. Okus je kao neka gorka ili trpka mješavina blagog začina. Koristi se 2 put dnevno pola do jedne čajne žličice, odnosno 4 g praha je preporučena dnevna doza. Preporučuje se da se pomješa u 2 dcl mlijeka i tako konzumira ujutro i navečer poslje jela. Ja sam miješala u 1 dcl hladnog mlijeka, kravljeg, sojinog, bademovog isl. i dobro zamaskira okus. Može se konzumirati i u trudnoći. 

Nasty
    19. Travanj 2019. 11:07

Mimice žao mi je! Nemoj kriviti svoje tijelo, nego ga zamoli da ti pomogne. Brzo će 21dc pa ćeš nastaviti sa idućim ciklusom. Kod elonve je problem što se ne može regulirati doza, zato te vjerojatno prebacila na menopur zbog sigurnosti. Držim fige da kreneš i da sve bude super! I ja sam jednom imala folikul 13mm i zadebljan endometrij, a sutra dan dobila mengu. Tada sam pila femoston.

• Jenn
    19. Travanj 2019. 11:33

Natsy cestitam, neka sve prodje u najboljem redu!!
    Mimica bas mi je zao da ti je tako ispalo :(
    Babylove zao mi je, nema rijeci koje bi tr sada utjesile, nadam se da ces se oporaviti s vremenom i skupiti snage za dalje..
    Kod mene izgleda nista, nervozna sam kao pas,pms me gadno lupa.. nada ipak postoji, vidjet cemo..

• Jenn
    19. Travanj 2019. 11:34

Natsy cestitam, neka sve prodje u najboljem redu!!
    Mimica bas mi je zao da ti je tako ispalo :(
    Babylove zao mi je, nema rijeci koje bi tr sada utjesile, nadam se da ces se oporaviti s vremenom i skupiti snage za dalje..
    Kod mene izgleda nista, nervozna sam kao pas,pms me gadno lupa.. nada ipak postoji, vidjet cemo..

Grizli
    19. Travanj 2019. 11:52

Ninna zanimljivo to kod tebe znas! 🤞
    MimicaRi jooj bas mi je zao. Cek ti si jutros bila u Ri. Ja sam isto bila al tek sad zavrsila. Tako da smo se mozda i srele. Zao mi je da tako zuri folikul. Sjeti me jesi bila na crinone prosli ciklus? Ja dosla u Ri i skuzim da sam procurila. 21dc uzas! Dodjem kod dr kazem joj i ona se nasmije i kaže a nista idemo onda u akciju za 7 dana. Da je i ocekivala da cu ranije dobiti jer ciklus je ona okarakterizirala kao anovulacijski iako postoji mogucnost da sam imala na desnom jajniku 1 folikul koji je bio cista i puknuo prije 1.uzv 10dc jer sam onda na uzv imala tekucine sto bi upucivalo na to, al to je rekla da je rekla kazala sustav. Tako da nista od uterobrush ovaj put nego sad cekam da zavrsi menga i onda idemo u FET pa sta bude.
    Nasty hvala ti. Moram sad popricat sa svojim mozgom dal cu uzimat šta prije feta ili ne pa cu vidit mozda i probam iako mi se cini uzalud jer cu prekratko uzimat za ikakav efekt.
    Jenn kkji ti je ono dan? 

• Blacky89
    19. Travanj 2019. 12:12

Ninna i tebi sretna godisnjica sa malim malim zakašnjenjem! 🎊🎉 mogu ti reci da mi uvjeti bude drago kad neko javi promjenu simptoma u usporedbi sa simptomima iz neuspješnijih pokušaja... nadam se da je kod tebe ovo ona sretna petica 🙏😍 joooj kad ce ta tvoja beta... 😂 nestrpljiva sam jako 🙈
    MimiceRi zao mi je, al brzo ce mjesec proc... 😘
    Grizli pa ti nama onda brzo startas po smrzlu 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.