Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    19. Travanj 2019. 13:43

Blacky89 hvala draga, dalekooo je 29.4., ali dan po dan, sad sam se prebacila na uzivanje u blagdanima 
    Nikitta ne bole me za sada bas nista, ne mogu se sjetiti kad su me u prethodnim FET-ovima pocele boljeti, samo znam da su prestajale pred betu. 
    Grizli vidis kako ti se tijelo zuri po smrzlica, ma ovog puta je tvoj na dug period 
    MimicaRi zao mi je, brzo ce mjesec proci iako znam da nam cekanje tesko pada 

• Jenn
    19. Travanj 2019. 14:28

Grizli sretno, neka FET bude dobitni 💕
    Meni je 7dnt, imam dva kineza doma pa sam mislila u ned ili pon napraviti jedan test. Sta mislite, hoce to biti prerano?

Grizli
    19. Travanj 2019. 14:35

Blacky, Ninna, Nikita joj bas imam osjecaj da mi je taj crinone iz proslog ciklusa napravio dar mar i nadam se da ce sad ovaj ciklus biti uredan da napokon imam smireni fet. Obecala sama sebi danas da sam ja danas 1 dan trudna i ne zelim da mi nista omete misli. 😊 Malo sam se cudila samoj sebi kako me nije izbacilo iz takta to sta sam dobila 7 dana prije i da sam zapravo 6 puta putovala ovaj ciklus ko budala u Rijeku za nista, al uopce me to nije uznemirilo sta me cudi jer inace bi vec kipila. A sad sta bude. MimicaRi mozda ti je promjenila u menopur jer on ima i fsh i lh pa da hormoni budu u boljim omjerima prvi dio ciklusa jer ocito ti sad nisu kad je folikul tako pozurio. Meni menopur nije odgovarao al mnogim curama je bio bolji. 

• Hani
    19. Travanj 2019. 14:52

Nasty???????!!!!!!! Štooooo? Obozavam ovakva iznenadenja!!!! Otvaram stranicu i gledam test, mislila sam da mozda lucielle javlja, i mislim si sto je zablokiralo, zasto je tvoje ime iznad testa, pa ti jos nisi u postupku cestiiitaaaam!!!! Sad si mi oslobodila mjesto za stimulirani ako bude trebalo, bas ti hvala
    Nikitta
    Lala27, cestitam.
    Mala martina, sretno u prirodnjaku!
    Mimice, jos cekanja kod tebe. Bas te nece i nece. Zao mi je.
    Hejbaburibu 
    Hrabrice i ana123456, sretnooooo!
    Petra31 i princessann, jesu li obavljeni et i aih? Jeste li i sluzbeno cekalice?
    Jenn, trodnevni? Mozda je nedjelja rano, ali probaj u pon, ako mozes docekatija sam isto tada mislila, a moj je dvodnevni. Stetno nam!

• Hani
    19. Travanj 2019. 14:54

*Sretno nam, a ne štetno

19. Travanj 2019. 14:59

Hvala vam cure na podršci, divne ste sve 
    Grizli da, možda smo se i srele iako sam ja bila gotova prije 10. Nisam bila na crinone prošli ciklus jer na punkciji nije bilo stanice. Kad sam razmislila to me još dodatno dotuklo- u trećem mjesecu prirodni ivf pobjegao folikul, onda ponovo prirodni sljedeći mjesec i nije bilo stanice, sad očekujem da krenem napokon u stimulirani i ništa.. baš nikako da uopće krenem 
    Što se tiče rasta folikula- ova zadnja dva ciklusa kad sam išla u prirodni uvijek bi 7dc imala već folikul od cca 10mm, ali stvarno nisam mislila da ću imati tako veliki folikul već 2dc. To znači da mi je i FSH vjerojatno visok ili to nema veze? 
    Nikitta ma znam da cure koriste i Menopur, i nadam se da ću i ja kao i ti na njega dobro odreagirati. Više me brine taj estrofem na kraju ciklusa jer koliko čitam po netu on se daje na taj način kod niske rezerve da smiri jajnike da ne odreagiraju prerano kao ovaj moj. Mislim, svjesna sam ja da mi je zaliha loša ali nisam mislila da je baš tako loše  
    Grizli neka fet idući mjesec bude dobitni!! 
    Jenn ja mislim da je malo prerano za trodnevne, možda bolje da pričekaš koji dan nego da se dodatno stresiraš.

Lucy_
    19. Travanj 2019. 15:41

Hani draga 🙈🙈🙈, nemam još nikakvih novosti. 
    Brojim 9dnt, al pred postavljam ti to već znaš 😂 
    Strah me još išta radit, a simptomi koda menga stiže. 
    Kakva je kod tebe situacija? 

• Jenn
    19. Travanj 2019. 15:41

Hani kada je tebi bio transfer?
    Znam da je malo rano, u ponedjeljak ce biti 10.dnt..kopka me sto ih imam doma  pa se tesko oduprijeti. 

• petra31
    19. Travanj 2019. 16:52

Hani da bio je ET
    Dosla sam tamo i embriologica mi kaze da od 9 js 2 su bile prezrele 
    Od ostalih 7 oplodile su se 3 odlicne i 1 losa
    Jednu su mi ubacili i u srijedu idem vidjet kakvo je stanje s ostalima
    Mozda cemo imati smrzlice
    Jooj samo da uspije
    😙😙
    Sretno svima

Nasty
    19. Travanj 2019. 17:18

Cure puno vam hvala na predivnim riječima još jednom!!! Zvala danas ginića i odmah mi pripisao duphastone, u utorak idem na uzv pregled. Hani lijekovi će još biti kod mene, zovem ih ponovo idući tjedan, pa ih vraćam. Za slučaj da se ovo ne održi morat ću svakako preskočiti ciklus, tako da je ovaj moj tvoj! 😉😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.