Ma hocu reci da i ako se ispusu nekome moze biti dobar znak. Ono sve moze biti dobro i lose i to je najvece sranje sto pms i trudnoca imaju iste simptome. Taman za lagano izluditi.
Cure koju folnu ste pile nakon transfera i ima li veze broj vracenih embrija s kolicinom folne koja se uzima? Prije punkcije sam uzimala dvije tablete po 0,600 mg i bolio me zeludac. Pozalila sam se doc koja mi vodi postupak i rekla je da je jedna tableta dosta. Na punkciji mi je bio drugi doc koji mi je propisao folnu od 5mg i i po njoj doslovno umirem! Bol se krene javljat par sati kasnije i u nekon trenu pocne razvaljivat toliko da se nemogu ni okrenut od bolova.,uzas, kao da ce mi zeludac eksplodirat. I sad ne znam jel se smijem prebacit opet na one slabije jer me frka da mrvicama u busi me usfali...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure koju folnu ste pile nakon transfera i ima li veze broj vracenih embrija s kolicinom folne koja se uzima? Prije punkcije sam uzimala dvije tablete po 0,600 mg i bolio me zeludac. Pozalila sam se doc koja mi vodi postupak i rekla je da je jedna tableta dosta. Na punkciji mi je bio drugi doc koji mi je propisao folnu od 5mg i i po njoj doslovno umirem! Bol se krene javljat par sati kasnije i u nekon trenu pocne razvaljivat toliko da se nemogu ni okrenut od bolova.,uzas, kao da ce mi zeludac eksplodirat. I sad ne znam jel se smijem prebacit opet na one slabije jer me frka da mrvicama u busi me usfali…
Pardon, ispravak, na transferu je bio taj drugi doc koji je propisao jacu folnu..
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrice, to tebi mrvice luduju po "trbuhu" i muče teNe znam, meni je isto propisan folacin od 5mg i nikad nikakve muke. Koje jos tablete uzimas i kako ih kombiniras s obzirom na doba dana i obroke? Jesi li dosad vec uzimala ovu folnu ili nesto drugo? Ako ti je lakse, uzmi tu manju tabletu, nece bebacima nista zafalit
Pa, dobro, a di ste vi? Bojate jaja? Ja kao Pale sam na svijetu, a meni su potrebne barem dvije stranice za procitati uz kavumolim lijepo. A nista, idem onda i ja radit sirnice. Pozz
Hrabrice, to tebi mrvice luduju po "trbuhu" i muče teNe znam, meni je isto propisan folacin od 5mg i nikad nikakve muke. Koje jos tablete uzimas i kako ih kombiniras s obzirom na doba dana i obroke? Jesi li dosad vec uzimala ovu folnu ili nesto drugo? Ako ti je lakse, uzmi tu manju tabletu, nece bebacima nista zafalit
Pa, dobro, a di ste vi? Bojate jaja? Ja kao Pale sam na svijetu, a meni su potrebne barem dvije stranice za procitati uz kavumolim lijepo. A nista, idem onda i ja radit sirnice. Pozz
Hehe bit cu sretna ako je od njih al ipak je jos malo rano za to 😂😂 uz to uzimam i jedan aspirin 100.. Ma sve si mislim da je to od silnih pika pa treba tijelu da dode do sebe nakon takvog tuluma 😂😂
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Nasty hvala!
Jenn nema veze kakve simptome imas svasta je moguce to vec znamo. Ja i dalje drzim fige.
Hrabrice iskreno ja u slucaju kad mi na neki drugi dr kaze suprotno od koje dr to ne uzmem u obzir ako od nje imam informaciju o tome istome. Postupim onako kako mi je moja dr preporucila jer iapk je tvoj dr u potpunosti upoznat s tvojim slucajem i svaki od njiih sam ja skuzila da ima drukcije misljenje tako da ja na tvom mjestu bi uzimala dozu koju je preporucio tvoj dr. Inace sto se mucnine tice ja sam imala u zadnjoj stimulaciji mucninu nekih 6-7 dana, u prvom postupku sam dan prije punkcije povracala od stoperice, tako da koze i od toga biti, al isto tako mi se dogodilo u jednoj trudnoci da sam doslovno 2 dana nakon implantacije pocela povracat iako su svi tvrdili da nemoguće tako rano ja povracala i odmah znala da sam trudna. To je bilo 7 dana prije nego sam trbala dobiti. Tako da drzim fige da je i kod tebe u pitanju rani simptom. Andol 100 ne izaziva mucnine koliko ja znam osim ako si alergicna.
Dal je kad koja cula ili ima iskustva da zene koje imaju problema sa mucninama tokom putovanja da one imaju uzasne mucnine u trudnoci? Vise puta me to kompkalo, jer moja putovanja su agonija ako ja ne vozim ili ako ne popije tablete ili zvacem nesto s đumbirom. Ima koja tih problema mozda? I da je cula tu teoriju?
Grizli neka je uranila, želim ti puno sreće s fetom!🍀💗
Hani ne brini zbog sisa, čekamo tvoj plus!🍀😘
Medo javljaj novosti, pratim te! 😘
Sve cure 😘😘😘🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Moze🤗😘
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Ja imam uzasne mucnine od putovanja.. U 3 trudnoce mi nikad muka bilo nije.. No opet ne znam.. Mnogi kazu da je mucnina dobar pokazatelj kao ako ti je muka s trudnocom je sve u redu.. Opet moja frendica ne zna Sta znaci pojam mucnine cijelu trudnoce ju nije osjetila... Jedini simptom od pocetak do kraja trudnoce joj je bilo cesto mokrenje.. Tako da mislim da je to sve tako individualno...
Hm znaci ima nas još sa mucninom na putovanjima. Meni isto brod katastroficno, auto ne smijem iza sjediti. Jedino u avionu mi nije muka cak ni kad su turbulencije. Da se razumimo nije stvar da tijelo nije naviklo na putovanja pa da zato mi je muka. Ja sam 1 imala uzasnu mucninu od samog pocetka pa nije uspjelo, ostale pute nisam imala i isto nije uspjelo. Moja seka nije niti jednom imala mucnimu i imala vise manje ok trudnocu. Tako da mislim da je to do hormona, zene, svacega ta mucnina. Kazu da ko ima problema sa mucninom tokom voznje da je problem centra za ravnotezu. Morat cu ipak uspjesno zatrudnit dakle pa da znam dal je tocno ili ne to sa trudnocnom i mucninom.
Nikita bas neobicno to kod tebe. Doduse mogli su oni ti napisat negativno a da je beta bila 4.9. Al ti si rano vadila koliko se sjecam. Da se razumimo ne zelim ti davat lazne nade nego kalkuliram da mozda je ipak nesto krenulo pa stalo kod tebe pa imas izostanak dok ne padne na 0.
I ja imam mučnine u vožnji zbog centra za ravnotežu u autu i autobusu. U brodu nemam. Sad ništa.
Nikitta sad vjerojatno imam glupo pitanje al ipak, dali je moguće da zakasni implantacija nakon transfera, odnosno da plod duže pluta u maternici dok se ne ugnjezdi i da ti beta bude negativna a za 2-3 dana pozitivna?
Sortiraj odgovore
Najstariji