Nasty kako si? Kako stoji kod tebe situacija.☺🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Babylove, svaki neuspjeh tesko pada, sigurno jos i vise kad se ne zna sto je prepreka i zasto ne ide. Super sto je dr nasao vremena da sve pogleda i sto je optimistican, budi i ti, neka se sve napokon poslozi i nek ti jesen donese ono sto najvise zelis
Cure koliko su brisevi važni za postupak da li je to obavezno, mene to niko ovdje nije tražio čak ni Papa test( njega sam na svoju ruku napravila)
Tako je i kod mene situacija (sv. Duh) tražili su samo na početku te nalaze (papa test i briseve), i to sam ih relativno stare donijela, i sve sam ih na svoju ruku ponavljala. Nisu ih ni tražili na uvid.. 🤷♀️
Jeniferu soku sam koliko nas ima sa dijagnozom azoo, nekad davno to je bila rijetkost a sad svako malo čujem da neko ima! Slušaj činjenice su ovakve da ako su hormoni u redu uključujući i inhibin b, nema straha da će pronaći spermice! Inače borba je teška i jakoooo duga! Naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem prvenstveno jedno prema drugom! Uspjeh će doći i ja ga još iščekujem!
Znam,znam svjesna sam svega i cijele situcije,tesko je ali sto mozemo moramo se boriti nista nam drugo ne preostaje,Hvala dragom Bogu razumjevanja imamo jedno prema drugom,samo nikako poziv od dr.docekati za biopsiju
Dali netko zna dali se na prvom postupku za inseminaciju na Sv. Duhu od svih papira /nalaza i briseva koje predajemo u labaratorij prije postupka mora predati i nalaz - suprugov bakateriološki nalaz ejakulata-? Nije nam to niko reko niti spomenuo ( i to jasno nismo napravili, a na inseminaciju idemo za 3 dana) a sada negdje čitam da se i to predaje uz spermiogram?
Zna možda neko od friških?
Hvalaa
S obzirom da ste na sv. Duhu dobili ste papir što vam sve treba od papira, i to ste morali sve izvadi prije ikakvog postupka, jel da?
Tako da nadam se da imaš sve što će ti trebati samo si pripremi uputnicu za spermiogram. 😘
Tko vas vodi od dr.?
Jer, ja sam taj papir što mi sve od pretraga treba, dobila već na prvim konzultacijama.
Iskreno, otišite što prije radi sebe to riješiti da ste mirni. Al mislim da vas to neće tražiti nego samo vjenčani list, preslike osobnih, i testove na HIV. (koliko se mogu sjetit, nadam se da se ne varam) 😉
Od dokumenata traze prije postupka:papa test,briseve,spermogram,hormone sve,amh,hiv,hepatis abc,sifilis oba partnera,vjencani ili ugovor o uzdrzavanju ako niste u braku,oib oba partnera i krvnu grupu.sve kopiju,dva puta samo hiv,hepatitis i sifis.Kod sve drzati orginal
😊
Da, da. To je jasno ko dan 😁
Nego princessann je pitala za labaratorij, (zato sam rekla da nisam sigurna) 🙈
I obavezna uputnica za spermiogram.
Dali netko zna dali se na prvom postupku za inseminaciju na Sv. Duhu od svih papira /nalaza i briseva koje predajemo u labaratorij prije postupka mora predati i nalaz - suprugov bakateriološki nalaz ejakulata-? Nije nam to niko reko niti spomenuo ( i to jasno nismo napravili, a na inseminaciju idemo za 3 dana) a sada negdje čitam da se i to predaje uz spermiogram?
Zna možda neko od friških?
Hvalaa
S obzirom da ste na sv. Duhu dobili ste papir što vam sve treba od papira, i to ste morali sve izvadi prije ikakvog postupka, jel da?
Tako da nadam se da imaš sve što će ti trebati samo si pripremi uputnicu za spermiogram. 😘
Tko vas vodi od dr.?
Jer, ja sam taj papir što mi sve od pretraga treba, dobila već na prvim konzultacijama.
Iskreno, otišite što prije radi sebe to riješiti da ste mirni. Al mislim da vas to neće tražiti nego samo vjenčani list, preslike osobnih, i testove na HIV. (koliko se mogu sjetit, nadam se da se ne varam) 😉
Od dokumenata traze prije postupka:papa test,briseve,spermogram,hormone sve,amh,hiv,hepatis abc,sifilis oba partnera,vjencani ili ugovor o uzdrzavanju ako niste u braku,oib oba partnera i krvnu grupu.sve kopiju,dva puta samo hiv,hepatitis i sifis.Kod sve drzati orginal
😊
Da, da. To je jasno ko dan 😁
Nego princessann je pitala za labaratorij, (zato sam rekla da nisam sigurna) 🙈
I obavezna uputnica za spermiogram.
Aha...sory ocito nesto pobrkala🤣🤣
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Mala martina, cure su o tom negdje pisale, ali nisam zapamtila. Jesi li ti prosli mjesec bila u prirodnom ili sad tek kreces?
Princess, rekli bi ti na odjelu da je potrebno, ne brini.
Karla, trebalo bi se i tada znati. I bolje tako ustimati, tko bi cekao duze?
Draga Hani,prosli mjesec sam trebala krenuti medutim od muža mama se tesko razbolila i jednostavno smo bili sprijeceni krenuti,zato ovaj mjesec planiramo...doktorica mi je zadnji put rekla da cemo u prirodnjak ici uz možda stimulaciju klomifenima,e sad kad sam danas zvala VV da se najavim rekli mi da ce mi u čet. Biti doktor Podgajski,da doktorice nema,nemam nikakva iskustva sa njime,sad cemo vidit što ce on reci...
Jenn žao mi je što nemate smrzlica, ali držimo fige da test uskoro bude pozitivan 🤞
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Podgajski je meni super. Puno priča i fino ti sve objasni...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Podgajski je meni super. Puno priča i fino ti sve objasni…
Ma daj? Ajd super, hvala na obavijesti!😁
Sortiraj odgovore
Najstariji