Lucielle, čekaluce, pratimo se, znacii meni je 6.dnt, ali dvodnevnih. Tebi je vracena blastica? Kad ce testic? Imas li jos smrzlica?
Ana123456, je li blaza stimulacija u pitanju posto imas 2 js?
Lucielle, čekaluce,pratimo se, znacii meni je 6.dnt, ali dvodnevnih. Tebi je vracena blastica? Kad ce testic? Imas li jos smrzlica?
Da, blastica. Imam još 3 blastice na dva štapića.
Ja bi ga svaki dan radila 😁, al strah od razočarenja me koči.
Držimo si fige 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Lucielle, čekaluce,pratimo se, znacii meni je 6.dnt, ali dvodnevnih. Tebi je vracena blastica? Kad ce testic? Imas li jos smrzlica?
Je je blaza stimulacija samo 110 jedinica menopura, tj 1 ipol ampulu
Lucielle,mozeAna, imas nizi amh? Zasto blaža, sto su ti rekli?
Mislim da nemam niži amh
Rekla je da su hormoni i sve ostalo u redu,na uzv sve uredno pa da zato blaza stimulacija... A i ovo je prvi put bio
Evo me drage moje... prije svega Nikitta moj sucut..
Svim cekalicama sneka bude najsretnije 🤞
Ovako bio je doktor kojeg najvise volim.. i stvarno sam ovaj put bila dugo unutra.. pregledo je sve do zadnjeg detalja i ono sto je mogao reci je to da je zadnja stimulacija bila zapravo odlicna jer ja imam odlicnu rezervu stanica i njih 12 je bilo zrelo.. i on jednostavno ne zna sto se dogodi da ja nikad nemam smrzlica... i da cemo se malo fokusirati na to.. a ja.. ja sam bila paralizirana od svega popisa i sto sam planirala pitati imala sam samo knedlu u grlu.. slomilo me.. samo sam se suzdrzavala da tamo ne zaplacem.. on je samo pricao i pricao i objasnjvao a ja nisam rijec mogla izustiti.. uspjela sam pitati samo za kariogram sto mi je rekao da ga nema smisla raditi a i nema na temelju cega dati preporuku jer realno iza mene su samo 3 neuspjesna transfera.. u svakom slucaju i on je u soku i kaze da ne moze vjerovati da ovaj put nije uspjelo.. sa obzirom da su 2 odlicne blaste u pitanju bile i mojih 26 god.. uglavnom pisao me je za 9 mj za novi postupak rekao je necemo prije neka se tijelo odmori.. tako sam i predpostavljala da ce biti.. a do tad mi je dao nove pretrage da ponovim.. tako da ga ja nista nisam ni trazila.. slozila sam se sa svime sto je rekao i kako je Nikitta rekla idemo onako kako oni kazu..
Jenifer u soku sam koliko nas ima sa dijagnozom azoo, nekad davno to je bila rijetkost a sad svako malo čujem da neko ima! Slušaj činjenice su ovakve da ako su hormoni u redu uključujući i inhibin b, nema straha da će pronaći spermice! Inače borba je teška i jakoooo duga! Naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem prvenstveno jedno prema drugom! Uspjeh će doći i ja ga još iščekujem!
Dali netko zna dali se na prvom postupku za inseminaciju na Sv. Duhu od svih papira /nalaza i briseva koje predajemo u labaratorij prije postupka mora predati i nalaz - suprugov bakateriološki nalaz ejakulata-? Nije nam to niko reko niti spomenuo ( i to jasno nismo napravili, a na inseminaciju idemo za 3 dana) a sada negdje čitam da se i to predaje uz spermiogram?
Zna možda neko od friških?
Hvalaa
S obzirom da ste na sv. Duhu dobili ste papir što vam sve treba od papira, i to ste morali sve izvadi prije ikakvog postupka, jel da?
Tako da nadam se da imaš sve što će ti trebati samo si pripremi uputnicu za spermiogram. 😘
Tko vas vodi od dr.?
Jer, ja sam taj papir što mi sve od pretraga treba, dobila već na prvim konzultacijama.
Iskreno, otišite što prije radi sebe to riješiti da ste mirni. Al mislim da vas to neće tražiti nego samo vjenčani list, preslike osobnih, i testove na HIV. (koliko se mogu sjetit, nadam se da se ne varam) 😉
Od dokumenata traze prije postupka:papa test,briseve,spermogram,hormone sve,amh,hiv,hepatis abc,sifilis oba partnera,vjencani ili ugovor o uzdrzavanju ako niste u braku,oib oba partnera i krvnu grupu.sve kopiju,dva puta samo hiv,hepatitis i sifis.Kod sve drzati orginal
😊
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Cure koliko su brisevi važni za postupak da li je to obavezno, mene to niko ovdje nije tražio čak ni Papa test( njega sam na svoju ruku napravila)
Cure koliko su brisevi važni za postupak da li je to obavezno, mene to niko ovdje nije tražio čak ni Papa test( njega sam na svoju ruku napravila)
Vazni su jako bar kod mene u bolnici,nisam imala papa test kopiran jer je da moram sve imati prije postuka dokumetaciju.Bez toga me necu uzeti,moze ti oni napraviti briseve.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji