Sad ce biti u 7 mjesecu punih 10 god.braka a jedno 2 godine bas radimo na tome i idemo do kraja pa sto bude,nadam se samo pozitivnom,
Humana na Vv je na drugom katu samo sto je na lijevoj strani, desna strana se renovira ne mozete fulati
Ja bila jutros na punkciji @ bile 2 js sad molim boga @da se oplode u cetvrtak bi trebao biti transfer..
Jenifer, nego kako nego pozitivno!sretno!
Ana123456, za tvoje mrvice! Ti si iz Zadra? Kako to da si izabrala vv?
Dali netko zna dali se na prvom postupku za inseminaciju na Sv. Duhu od svih papira /nalaza i briseva koje predajemo u labaratorij prije postupka mora predati i nalaz - suprugov bakateriološki nalaz ejakulata-? Nije nam to niko reko niti spomenuo ( i to jasno nismo napravili, a na inseminaciju idemo za 3 dana) a sada negdje čitam da se i to predaje uz spermiogram?
Zna možda neko od friških?
Hvalaa
S obzirom da ste na sv. Duhu dobili ste papir što vam sve treba od papira, i to ste morali sve izvadi prije ikakvog postupka, jel da?
Tako da nadam se da imaš sve što će ti trebati samo si pripremi uputnicu za spermiogram. 😘
Tko vas vodi od dr.?
Dali netko zna dali se na prvom postupku za inseminaciju na Sv. Duhu od svih papira /nalaza i briseva koje predajemo u labaratorij prije postupka mora predati i nalaz - suprugov bakateriološki nalaz ejakulata-? Nije nam to niko reko niti spomenuo ( i to jasno nismo napravili, a na inseminaciju idemo za 3 dana) a sada negdje čitam da se i to predaje uz spermiogram?
Hvalaa
S obzirom da ste na sv. Duhu dobili ste papir što vam sve treba od papira, i to ste morali sve izvadi prije ikakvog postupka, jel da?
Tako da nadam se da imaš sve što će ti trebati samo si pripremi uputnicu za spermiogram. 😘
Tko vas vodi od dr.?
Jer, ja sam taj papir što mi sve od pretraga treba, dobila već na prvim konzultacijama.
Lucielle, jesi li imala fet?
Babylove, javi sto je bilo na konzultacijama
Hvalaa
Tko vas vodi od dr.?
Jer, ja sam taj papir što mi sve od pretraga treba, dobila već na prvim konzultacijama.
Iskreno, otišite što prije radi sebe to riješiti da ste mirni. Al mislim da vas to neće tražiti nego samo vjenčani list, preslike osobnih, i testove na HIV. (koliko se mogu sjetit, nadam se da se ne varam) 😉
Sad ce biti u 7 mjesecu punih 10 god.braka a jedno 2 godine bas radimo na tome i idemo do kraja pa sto bude,nadam se samo pozitivnom,
Hani hvali ti punoo👍👍🙏🙏
Jenifer, nego kako nego pozitivno!sretno!
Ana123456,za tvoje mrvice! Ti si iz Zadra? Kako to da si izabrala vv?
Hvala Hani 😊
Da ja sam iz Zadra..
Moj ginekolog nam je savjetovat Vv i lučinger privatno jer kao oni imaju dobru uspješnost
Krenuli s Vv pa posli ako bude potrebno onda cemo ic privatno
Lucielle, jesi li imala fet?
Babylove, javi sto je bilo na konzultacijama
Jesam, i sad sam u ovom luđačkom iščekivanju. 😂😂
Danas sam 6dnt. 🙈
Sve je prošlo super, malac preživio 💪💪
A ja od simptoma ne znam šta da mislim, jedino što baš osjetim su ti neki "predmenstrualni bolovi", znači lagano me jajnici zatežu. I nije mi to drago 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji