Daaa tri, sretna sam i bit ću pozitivna i dalje pa ćemo vidjeti
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ninna jesmo rekle da ti je 5 sretan broj? 😁🍀 eeee neka ovaj bude dobitan! Kad je beta?
Lemon biti ce sigurno koja mrva koja ce se smjestiti kod mamice u pupicu i biti tamo 9 mjeseci 🙏💓😘
Nikitta kad ti vadiš betu? Oko Uskrsa ako me pamćenje služi?
Hvala vam svima na rijecima podrske 💓🙏 Sada sam puno mirnija.. Valjda je to bio nalet skroz nepoznatih i novih emocija. Kako je lako vezat se za te nase hrabre mrvice, nase borce 💓 Stalno su mi u glavi rijeci embriologice da su u inkubatoru na toplom, koliko mi je znacilo to, taj dio da su na toplom 💓 Nisu mi jos ni vraceni a vec mi sto na sat radi zastitnicki instinkt prema njima i sigurna sam da ce se izborit za nas 💓🙏
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Lemon super! Da sva tri budu izvrsna i zdrava i da bude bebica 1,2,3... 😁
Babylove jasno da se brines instinkt iz tebe progovara. Meni je trebalo skoro mjesec dana da se udomaci u kojoj glavi misao da su smrzlici ostali tamo. Nocu sam sanjala da im je hladno tako da te skroz razumijem. To je dio nas i tesko ostajemo ravnodusne.
Nikita svu pozitivu, misli energiju sve pozitivne mrvice koje posjedujem u cetvrtak saljem tebi da bude THE beta!
Blacky89vadit ću betu u četvrtak 12 dnt (27 dc), jer moram znati planirati za uskršnje praznike, da li mogu na put ili ne.
Vec u cet?? Kako je vrijeme preletilo 💓 Mila znas da ti zelim betu za proslavit 💓 bit ce to to budes vidjela 💓 molitva i fige su uz tebe 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Nikita samo pozitiva, želim ti od srca veliku betuuuuuu! Nek to bude nagrada za sve!
Nikitta iskrena sucut draga drzim fige da te beta u cetvrtak razveseli i da sve tuzno ostane iza tebe.
Blacky89 daaaaa , daj boze da 5. bude onaj pravi!! Beta je 29.4., 14.dnt.
Lemon budi sretna i zadovoljna, imas razloga, tri mrvice te cekaju
Rekla je da je ocjena 2 nakon što mi je rekla da je oplođeno 3 i da je po njima to dobar rezultat, tako da mislim da bi mi rekli da nešto nije dobro..
Nikitta drži se
Grizli, Babylove to je nešto prekrasno i skroz novi osjećaj koji se probudi kada ti kažu za malce, tj. smrzliće, ja isto samo o njima razmišljam cijeli dan da li im je dobro
Ninna hvala, tri mrvice bi bile sigurno da ne moram čekati rezultate pgd-a, ovako ću biti zadovoljna ako bude bar jedna zdrava i vraćena mi. Sretno i tebi u iščekivanju!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Uh, Nikitta! Baš mi je žao. Sigurna sam da je bila sretna uz sve vas. Ma mrvice će se izboriti... 💓
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji