Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    15. Travanj 2019. 20:58

Nikitta zao mi je 😞 i iššš crne misli... IMATI ces svoju djecu koja ce se brinuti o tebi kad budeš stara, naborana, sjeda i zaboravna 😁🙈

• Jenn
    15. Travanj 2019. 21:19

Lemon i ninna sretno dalje 🍀🥰
    Ivana cestitam 😍
    Nikitta drzim fige za cetvrtak!! Zao mi je zbog bake, drzi se 😘

• Kengurica
    15. Travanj 2019. 23:18

Nikitta zao mi je zbog bake. Kako ti prelijepo i produhovljeno to sve napises, bas mi je lijepo procitati. Bas si posebna i zelim ti da neka posebna bebica dodje u to tvoje narucje jer takvu mami imati je velika sreca.

• princessann
    16. Travanj 2019. 10:02

Dali netko zna dali se na prvom postupku za inseminaciju na Sv. Duhu od svih papira /nalaza i briseva koje predajemo u labaratorij prije postupka mora predati i nalaz - suprugov bakateriološki nalaz ejakulata-? Nije nam to niko reko niti spomenuo ( i to jasno nismo napravili, a na inseminaciju idemo za 3 dana) a sada negdje čitam da se i to predaje uz spermiogram?
    Zna možda neko od friških? 
    Hvalaa

Boa35
    16. Travanj 2019. 10:15

Kad ste vi najranije vadile betu nakon inseminacije?
    Ja bi trebala u četvrtak 25.04.,(14. dana nakon inseminacije) a onda za ponavljanje bi trebala ponedjeljak 29.4. čekati.. pa mi to malo predugo. Mislila sam u srijedu 24.4. otići betu izvaditi, pa ponoviti u petak..

• Mala_martina1990
    16. Travanj 2019. 10:38

Heej curee, vi koje ste na VV, neka je spomenula nedavno da se humana gore radi renoviraja negdje premjestila,tj u neku drugu sobu? Dali mi možete napisati gdje točno da ne lutam gore.hvala 🤗🤗

• Hani
    16. Travanj 2019. 11:23

Mala martina, cure su o tom negdje pisale, ali nisam zapamtila. Jesi li ti prosli mjesec bila u prirodnom ili sad tek kreces?
    Princess, rekli bi ti na odjelu da je potrebno, ne brini.
    Karla, trebalo bi se i tada znati. I bolje tako ustimati, tko bi cekao duze? 

• Jenn
    16. Travanj 2019. 11:42

Kod nas nazalost nista od smrzlica 😕 ako ovo ne uspije idemo u prirodne 5. i 6.mjesec a na ponovni stimulirani u 9.mjesecu..nadam se da ce nesto od toga uroditi plodom..

• jenifer
    16. Travanj 2019. 11:46

Dobar dan svima vec poduze citam vase objave na forumu,evo ja i suprug se isto borimo sa neplodnoscu dijagnoza azzo,sad cekamo poziv od dr.hauptmana sa rebra za biopsiju,sve sam prepustila u Bozje ruke i ruke doktora,za sad su svi nalazi uredni sto smo dosad napravili

• Hani
    16. Travanj 2019. 11:56

Jenn, steta za smrzlice, ali neka se ovaj "friski" ugnijezdi! Svida mi se tvoj plan za dalje, popunit vrijeme prirodnima, tako bih i ja napravila. Ali, mozda ti plan za dalje ne bude trebao
    Jenifer, pozz! Koliko vi pokusavate? Samo pozitivno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.