Nikitta zao mi je 😞 i iššš crne misli... IMATI ces svoju djecu koja ce se brinuti o tebi kad budeš stara, naborana, sjeda i zaboravna 😁🙈
Lemon i ninna sretno dalje 🍀🥰
Ivana cestitam 😍
Nikitta drzim fige za cetvrtak!! Zao mi je zbog bake, drzi se 😘
Nikitta zao mi je zbog bake. Kako ti prelijepo i produhovljeno to sve napises, bas mi je lijepo procitati. Bas si posebna i zelim ti da neka posebna bebica dodje u to tvoje narucje jer takvu mami imati je velika sreca.
Dali netko zna dali se na prvom postupku za inseminaciju na Sv. Duhu od svih papira /nalaza i briseva koje predajemo u labaratorij prije postupka mora predati i nalaz - suprugov bakateriološki nalaz ejakulata-? Nije nam to niko reko niti spomenuo ( i to jasno nismo napravili, a na inseminaciju idemo za 3 dana) a sada negdje čitam da se i to predaje uz spermiogram?
Zna možda neko od friških?
Hvalaa
Kad ste vi najranije vadile betu nakon inseminacije?
Ja bi trebala u četvrtak 25.04.,(14. dana nakon inseminacije) a onda za ponavljanje bi trebala ponedjeljak 29.4. čekati.. pa mi to malo predugo. Mislila sam u srijedu 24.4. otići betu izvaditi, pa ponoviti u petak..
Heej curee, vi koje ste na VV, neka je spomenula nedavno da se humana gore radi renoviraja negdje premjestila,tj u neku drugu sobu? Dali mi možete napisati gdje točno da ne lutam gore.hvala 🤗🤗
Mala martina, cure su o tom negdje pisale, ali nisam zapamtila. Jesi li ti prosli mjesec bila u prirodnom ili sad tek kreces?
Princess, rekli bi ti na odjelu da je potrebno, ne brini.
Karla, trebalo bi se i tada znati. I bolje tako ustimati, tko bi cekao duze?
Kod nas nazalost nista od smrzlica 😕 ako ovo ne uspije idemo u prirodne 5. i 6.mjesec a na ponovni stimulirani u 9.mjesecu..nadam se da ce nesto od toga uroditi plodom..
Dobar dan svima vec poduze citam vase objave na forumu,evo ja i suprug se isto borimo sa neplodnoscu dijagnoza azzo,sad cekamo poziv od dr.hauptmana sa rebra za biopsiju,sve sam prepustila u Bozje ruke i ruke doktora,za sad su svi nalazi uredni sto smo dosad napravili
Jenn, steta za smrzlice, ali neka se ovaj "friski" ugnijezdi! Svida mi se tvoj plan za dalje, popunit vrijeme prirodnima, tako bih i ja napravila. Ali, mozda ti plan za dalje ne bude trebao
Jenifer, pozz! Koliko vi pokusavate? Samo pozitivno!
Sortiraj odgovore
Najstariji