Ivanab0610 čestitam 😊 zelim ti školsku trudnoću i preslatku bebicu ili pak dvije 😁
Vaki... meni inače zadnjih mjeseci ciklusi 25 dana. Čak i ciklus pod stimulacijom, unatoč utrogestanu bio isto 25 dana. E ovaj ciklus kad je bio fet i kad sam uz utrogestane koristila i estrofem, menga mi je dosla tek 5 dana nakon sto sam prestala s lijekovima (beta 0). Vec sam se bila i uplasila. Dakle ciklus mi je bio 34 dana. Tako da vjerujem da oni mogu smrdat jako ciklus.
Karla89, zasto nisi u bolnici napravila aih ako se kod skvorca placa?
Jednostavno nismo htjeli.
inseminacija je 2500kn, nisu neki novci, a iovako smo birali privatnika koji radi i preko hzzo-a ako ćemo morati na ivf.. tako da smo odlučili kod njega probat s dvije inseminacije iako se plaćaju.
Blacky89, Hani curke, mrvice se lijepo odmrzle Sad su na toplom i sigurnom, slijedi iscekivanje....
Ivanab0610 cestitam od srca i drzim fige da ubrzo cujes srceko!!!!
Vaki kod mene isto nakon fet-ova uz utrogestan i estrofem kasnila do 5 dana, a u svjezim transferima ne bih ni docekala betu, dobila M pod utricima.
Vaki meni m dođe cca 3 do 5 dana nakon zadnjeg utrića. Ne gledam uopće dan ciklusa, jer kad je stimulirani u pitanju i hrpa lijekova, ne mogu očekivati da menstruacija dođe 25-27 dan. Barem meni nikad ne dođe prije nego li prestanem s terapijom, a i onda se načekam 😂
Ninna1804 woohooo! Sretno! Ajd barem ne čekaš više od 7 dana! Brzo će to, ipak su blastice u pitanju. ☘️🙏🏼
Ivanabo610 draga čestitam ti, jako je lijepo čitati pozitivne bete! Sretno dalje ☘️🙏🏼
Marijaiva da, zapravo stimulaciju ovdje, a vani aspiraciju, kao Lemon, čije vijesti čekamo danas 🤞🏻☘️ možda ako uvedu dodatne postupke na teret HZZO kao što su najavili, onda tad to iskoristiš.
Da.. Jedino tako..
A Mozda me na kraju balade ove 2 blastice nagrade🙄😀
Ivanabo cestitam i sretnu trudnocu!
Ninna ugodno iscekivanje i da ovaj put beta bude velika i sve skupa uspjesna trudnoca!
Hrabrice ne brini ono je super rezultat i nek bude uspješno!
Marijasorry, nisam znala da još imaš dvije blastice. Jesi sad u čekanju ili tek plan za FET?
Pa planiran je fet za 5 mjesec...
Hrabrice vjeruj u svoje mrvice, cekat ce one tebe u cetvrtak!!!
Marijaiva od srca ti zelim da ovaj fet bude uspjesan i da sva ova negativna statistika bude iza tebe
Hrabrice odlican rezultat, drzimo fige da dodu svi do 5. dana
Ja sam se preko vikenda iskljucila od svega, doslovno odmarala jer bi me bolilo na svako duže stajanje. A novog ima to da sam jučer i dobila, nisam dugo imala tako bolnu i obilnu mengu, ali samo neka se čisti, vidim razliku u trbuhu da se malo smanjuje. I zvali su me jutros iz Belgije, imamo 3 embrija koja su na ledu kažu da su zadovoljni, ocjena 2 pa ako netko zna kako se to ocjenjuje? I sad im treba 3-4 tjedna da mi jave rezultate. Do onda se molim bar za jedan zdravi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon, tri? Odlicno, bit ce, bit ce....
Nikitta, kako prolazi cekanje?
Ninna, ovo mora biti dobitni Tebe i ostale FETuše sljedeci mjesec krizamo s popisa, može?
Sortiraj odgovore
Najstariji