Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    15. Travanj 2019. 15:49

Ivanab0610 čestitam 😊 zelim ti školsku trudnoću i preslatku bebicu ili pak dvije 😁
    Vaki... meni inače zadnjih mjeseci ciklusi 25 dana. Čak i ciklus pod stimulacijom, unatoč utrogestanu bio isto 25 dana. E ovaj ciklus kad je bio fet i kad sam uz utrogestane koristila i estrofem, menga mi je dosla tek 5 dana nakon sto sam prestala s lijekovima (beta 0). Vec sam se bila i uplasila. Dakle ciklus mi je bio 34 dana. Tako da vjerujem da oni mogu smrdat jako ciklus. 

Boa35
    15. Travanj 2019. 16:03

Hani

Karla89, zasto nisi u bolnici napravila aih ako se kod skvorca placa?

Jednostavno nismo htjeli.
    inseminacija je 2500kn, nisu neki novci, a iovako smo birali privatnika koji radi i preko hzzo-a ako ćemo morati na ivf.. tako da smo odlučili kod njega probat s dvije inseminacije iako se plaćaju.

• ninna1804
    15. Travanj 2019. 16:05

Blacky89, Hani curke, mrvice se lijepo odmrzle Sad su na toplom i sigurnom, slijedi iscekivanje....
    Ivanab0610 cestitam od srca i drzim fige da ubrzo cujes srceko!!!!
    Vaki kod mene isto nakon fet-ova uz utrogestan i estrofem kasnila do 5 dana, a u svjezim transferima ne bih ni docekala betu, dobila M pod utricima.

15. Travanj 2019. 16:17

Nikitta

Vaki meni m dođe cca 3 do 5 dana nakon zadnjeg utrića. Ne gledam uopće dan ciklusa, jer kad je stimulirani u pitanju i hrpa lijekova, ne mogu očekivati da menstruacija dođe 25-27 dan. Barem meni nikad ne dođe prije nego li prestanem s terapijom, a i onda se načekam 😂
    Ninna1804 woohooo! Sretno! Ajd barem ne čekaš više od 7 dana! Brzo će to, ipak su blastice u pitanju. ☘️🙏🏼
    Ivanabo610 draga čestitam ti, jako je lijepo čitati pozitivne bete! Sretno dalje ☘️🙏🏼
    Marijaiva da, zapravo stimulaciju ovdje, a vani aspiraciju, kao Lemon, čije vijesti čekamo danas 🤞🏻☘️ možda ako uvedu dodatne postupke na teret HZZO kao što su najavili, onda tad to iskoristiš.

Da.. Jedino tako.. 
    A Mozda me na kraju balade ove 2 blastice nagrade🙄😀

Grizli
    15. Travanj 2019. 16:33

Ivanabo cestitam i sretnu trudnocu!
    Ninna ugodno iscekivanje i da ovaj put beta bude velika i sve skupa uspjesna trudnoca!
    Hrabrice ne brini ono je super rezultat i nek bude uspješno!

15. Travanj 2019. 16:43

Nikitta

Marijasorry, nisam znala da još imaš dvije blastice. Jesi sad u čekanju ili tek plan za FET?

Pa planiran je fet za 5 mjesec... 

• ninna1804
    15. Travanj 2019. 16:56

Hrabrice vjeruj u svoje mrvice, cekat ce one tebe u cetvrtak!!! 
    Marijaiva od srca ti zelim da ovaj fet bude uspjesan i da sva ova negativna statistika bude iza tebe 

Lemon
    15. Travanj 2019. 17:07

Hrabrice odlican rezultat, drzimo fige da dodu svi do 5. dana
    Ja sam se preko vikenda iskljucila od svega, doslovno odmarala jer bi me bolilo na svako duže stajanje. A novog ima to da sam jučer i dobila, nisam dugo imala tako bolnu i obilnu mengu, ali samo neka se čisti, vidim razliku u trbuhu da se malo smanjuje. I zvali su me jutros iz Belgije, imamo 3 embrija koja su na ledu  kažu da su zadovoljni, ocjena 2 pa ako netko zna kako se to ocjenjuje? I sad im treba 3-4 tjedna da mi jave rezultate. Do onda se molim bar za jedan zdravi 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Hani
    15. Travanj 2019. 17:14

Lemon, tri? Odlicno, bit ce, bit ce....
    Nikitta, kako prolazi cekanje?
    Ninna, ovo mora biti dobitni Tebe i ostale FETuše sljedeci mjesec krizamo s popisa, može?

• ninna1804
    15. Travanj 2019. 17:58

Hani hehehe draga, potpisujem 
    Nikitta danas ti 8.dnt? Simptomi??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.