Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    09. Travanj 2019. 08:06

Cure moje - sad vidim da se opet zaredalo negativnih beta. Baš mi je žao. Stalno virkam kako bih ugledala neke velike brojke... Nemam ništa pametnog za reći.
    Čekalice - sretno! 
    Hani - jesi li pisala kako je na kraju prošlo, ne mogu pronaći? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    09. Travanj 2019. 08:16

Hani

Babylove, zao mi je, stvarno. Jesi li koristila istu terapiju u sva tri postupka? Mislis li mijenjat kliniku?
    Karla 89, ti si u cito privatno?
    Hrabrice, bas je lijepo procitat poruku koja pršti optimizmom!!!! Drzim figeTi si na gonalu? Koliki ti je AMH inace?
    Nova sreca, sad si u prirodnom na femari? Jesi li trazila od marusicke neke dodatne pretrage?
    Kako su nam nase trudnice?

Ne, ja sam kod Škvorca.
    Inseminacije se kod njega plaćaju, a IVF ide preko HZZO..
    Prva inseminacija test pozitivan, ali se plod prestao razvijati i srce nije prokucalo..
    Sad smo u drugom postupku, ako ne uspije idemo na IVF.

hejbaburibu
    09. Travanj 2019. 08:32

Babylove jako mi je žao zbog negatibne bete! Ti si hrabra žena i takva ostani, beba će doći!
    Curama koje čekaju betu želim da im dani prolete i naravno happy end 
    Hrabrice drago mi je da si dobro odreagirala na stimulaciju, neka sve dalje ide u tom tonu... 
    Jenn sretno na punkciji...

Ja sam jučer malo potonula jer sam očekivala bolje rezultate... doktor je vidio samo dva folikula od 8 i 9mm (8dc), endo je klasično tanak (6mm). Povećao mi dozu Bemfole na 225IU i uveo Cetrotide. Ponavljam UZV u četvrtak. Nadam se da će biti bolje nego jučer, da malo prestanem plakati 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• pink01
    09. Travanj 2019. 08:35

Ja nisam izdrzala da ne radim test jutros
    Bio je pozitivan al znam da ss ne smijem veselit jer sam u srijedu uzela zadnji brevactid 1500
    radila sam test iz straha jer me stomak dosta boli...

Grizli
    09. Travanj 2019. 08:46

Pink nadam se da je ipak to prvi plusic iako ti je tek 6 dana proslo od boostera. Najbolje da sutra ponovis sa istim testom pa vidis dal crtica tamni. Jel jaka crtica ili neka bljedunjava jedva vidljiva? Meninsu rekli da cekam 10.dana nakon stoperice za test. Al se nadam zaista da je kod tebe to to. Imas kakve simptome? 

09. Travanj 2019. 08:59

Grizli

Pink nadam se da je ipak to prvi plusic iako ti je tek 6 dana proslo od boostera. Najbolje da sutra ponovis sa istim testom pa vidis dal crtica tamni. Jel jaka crtica ili neka bljedunjava jedva vidljiva? Meninsu rekli da cekam 10.dana nakon stoperice za test. Al se nadam zaista da je kod tebe to to. Imas kakve simptome?

Ja sam radila test 6 dana nakon bostera, bio je blago pozz(ne moze naravno tak rano ni biti nesto taman😅) no nisam se zanosila dok nisam ponovila drugi dan, svaki dan je bio sve tamniji tak da sam znala da nije od njega...
    Nema druge nego sutra ponoviti isti test... 

• pink01
    09. Travanj 2019. 09:13

pa bila je onak solidno vidljiva crta
    cak ni nije blijeda bila...
    al sutra cu opet pa i opet ak treba 😅

Grizli
    09. Travanj 2019. 09:18

🤞🤞🤞🤞 Dobro zvuci ako je bila lijepo vidljiva! Al svakako uzmi isti testic jer onda je najrealnije pratiti dal tamni. Bas me raduje da je netko napokon vidio plusic i da to bude uspjesan plusic! 

• pink01
    09. Travanj 2019. 09:18

od simptoma nemam zapravo nista
    zaboli me stomak kao da cu dobit
    imala sam neke lagane mucnine al vjerojatno od iscekivanja i nervoze...bas nista od simptoma nazalost

• pink01
    09. Travanj 2019. 09:19

hvala ma podrsci
    ja se nadam da je to pravi plusic al ne ocekujem previse da se ne razocaram

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.