Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    09. Travanj 2019. 14:10

Sve tri  j.s. su oplodene. Sutra je transfer pa cu vidjet kakvi su zametci, bas me zanima jesu li fragmentirani. Vracaju ih drugi dan posto ih je malo, da se ne bi dogodilo da sve propadnu i da ostanem bez transfera.
     Znam da se nemam sto zalit, ali ako u sljedecem postupku 12.dan ciklusa (kad su mi bile i 2 aih i punkcija) bude pao na nedjelju, odgadam postupak, necu bezveze trosit pokusaje i umanjivat si sansu tako da pustam da mi popucaju folikuli.

• Hani
    09. Travanj 2019. 14:21

Pink01, ovo zvuci obecavajuce posto je mala doza brevactida u pitanju!!!! 
    Jenn, bravo za lijevog pospanca! Neka bude uspjesno! Peti dan kod tebe isto pada na nedjelju. U Ri rade tada?
    Heybaburibu, zao mi je sto si tuzna, ali vjerojatno ce se s vecom dozom lijekova probudit jos koji folikulic. Ali i jedan pravi je dovoljan, na kraju krajeva.
    Karla 89, zasto aih, a ne odmah ivf? Je li kod vas spermio samo malo losiji ili???
    Lemon, zelim ti svu srecu!!!! Kako sada to ide? Analiziraju li zametke do petog dana pa smrzavaju zdrave ili... Pojasni malo, ne znam nista o pgd metodi.
    Blacky89 i Babylove, stvarno mi je zao, ne znam sto da kazem.

• Blacky89
    09. Travanj 2019. 14:29

Curke hvala vam... probat cemo onda profertil i matičnu... pa sta bude... 
    Hani, ti stvarno imas super rezultat... prirodni postupak i 3 oplođene stanice... vidjeti ces da ce biti sve super. 🤞
    Pink01 mogao bi to biti plusic... ja sam bila dobila štopericu od 10.000 iu, betu išla vadit 12 dana poslije štoperice... prokrvarila rano... i ona iznosila cistu nulu! 
    Nikitta hulahop 😂 pa to nisam vidjela i vrtila jos od djetinjstva 🙈 kako ti je samo to palo na pamet? 😁

• Hani
    09. Travanj 2019. 14:34

Nikitta

Vaki ne znam jesi li pisala, ali nisam shvatila koji dan idu tvoji zameci na freeze all? Imaš ih 7?

Da, Vaki, ni meni to nije jasno. Pitala sam, ali nisam vidjela da si odg.
    Evo citam na drugoj temi da su flower i bubamarica trudne. Znaci, to su ti plusici koje cekamo. Cestitam, curke, i sretno do kraja!!!!

Vaki
    09. Travanj 2019. 14:39

Jedan njemački biolog je komentirao da on nikad ne vraća 2. ili 3. dan embrije jer oni taj dan ne bi još bili na tom mjestu gdje ih oni na transferu vraćaju. Očito to nema veze, ali on baš trubi dosta o tome... 
    Nikitta, Hani - Meni su zamrzli sve embrije jer je 5. dan padao u nedjelju, a oni tada ne rade. Kad budem išla na transfer onda će ih pustiti do 5. dana, ali meni se baš i ne sviđa ta ideja. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

09. Travanj 2019. 14:49

Vaki

Jedan njemački biolog je komentirao da on nikad ne vraća 2. ili 3. dan embrije jer oni taj dan ne bi još bili na tom mjestu gdje ih oni na transferu vraćaju. Očito to nema veze, ali on baš trubi dosta o tome…
    Nikitta, Hani - Meni su zamrzli sve embrije jer je 5. dan padao u nedjelju, a oni tada ne rade. Kad budem išla na transfer onda će ih pustiti do 5. dana, ali meni se baš i ne sviđa ta ideja.

Ajme a koliko djecice je rodjeno koji su bili embriji vraceni 3 dan. Moja prijateljica je blizance rodila.. Dva osmostanicna embrija su bili🤩🤩
    Tako da.. Ma ne znaju ni oni sve... 

• Kengurica
    09. Travanj 2019. 14:59

Vaki pretpostavljam da su ipak 4. dan morule zamrzli. Ma joj sto me takve stvari nerviraju na Vv kao ta neradna nedjelja. 
    Nikitta, a ne znam, ja cak mislim da ima smisla pustiti do 5. dana ako smo sigurni da klinika ima vrhunski lab i vrhunske biologe, a ja ne znam da li mi to imamo u bolnicama, a ni privatno. Kako pratim onog biologa na imstagramu, on se isto za to zalaze. Kazu da vecina embrija prezivi do 3. dana pa ih tu dosta otpadne i onda sljedece otpadanje je valjda taj 5. dan, sad vise nisam ni sigurna, ili 4. na 5. Uopce ne znam sto da mislim o tome, ali kad sam cula da je napokon zametak super ocijenjen onda mi je ipak bilo draze da ga stave u mene. Ovo kad su vec od starta spori kao moji dva puta bih radje da smo ih vani pustili da se razvijaju. Ipak te to postedi transfera, cekanja, utrogestana. Ne mislim samo spori embriji vec opcenito ne obecavajuci jer spor moze biti svejedno odlican.

09. Travanj 2019. 15:23

Nikitta

Marijaiva ja se isto nadam takvom ishodu kod mene 😂
    Vaki kad si prvi put ostala trudna u postupku (s prvim djetetom), koji dan su ti vratili embrij? Ima logike da trodnevni embriji nisu za maternicu, jer bi tek bili u jajovodu u tom periodu, ali stvarrnooo toliko trudnoća sa zamecima čak dvodnevnim, trodnevnim, tako da se nadam da su danas obe mrvice dogurale do blastice i da slijedi implantacija naredna 2/3 dana. Ja vjerujem, jer vjera je sve što imam. 🙏🏼
    Kengu meni je ova biologinja jutros rekla da otpadaju između trećeg i četvrtog dana. Ma sve je to lutrija, ako je zapisan, uspjet će i jedan i drugi against all odds 😻

Ona je i imala samo te 2 stanice pa joj nisu imali ni sta za pustati do 5 dana.. Meni su vecinom vracali blastice a rezultati katastrofa tak da... 

Vaki
    09. Travanj 2019. 15:25

Zamrzli su ih 3. dan. E, sad je meni blesavo da ih odmrzavaju i puštaju do 5. dana pa će ih opet zamrzavat ako ih bude više!? Ili će odmrznut jednu slamku, a oni stanu s razvojem pa ne stignu više odmrzavat drugu jer meni ciklus ne stoji...
    Nikitta - moje sunce je trodnevna mrva. 😁

🤞❤️🙏

Vaki
    09. Travanj 2019. 15:29

Marijaiva - Nikitta ne misli na transfer kad sam imala spontani, nego onaj prije 4 godine. Onda sam imala 6 embrija. 2 su mi vratili, a 4 zamrzli. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.