Ako želim vraćati po jedan, onda moraju ići svaki u svoju slamku? Meni moraju raditi PGD, koliko ih se oplodi sve zamrznu i onda čekam još nekoliko tjedana da vide ima li što ispravno za vraćati, ako ne onda opet stimulacija ispočetka.
Da ako zelis po jedan svaki u svoju slamku..
Oprosti ako mozes molim te reci.. Koliko te postupak s PGD ispao? Kud si to isla
Jenn super ispalo na kraju kod tebe. Nek bude uspjesno i da se oplodni ih sto vise. Sad malo odmora i u petak po mrvonje!
Lemon nemoj biti razocarana. Dogode se i prazni folikuli. Koliko ti imas godina? Vjeruj da je u tih 5 tvoja beba. Vjerojatno ti kasnije javljaju zbog pgd. Na slamke zamrzavas kolike planiras vracat. Ako vracas po 1 onda ide svaki na svoju, ako vracas po 2 onda idu 2 na 1 slamku. Drzim fige da je sv3 super i da bude 5 izvrsnih i kvalitetnih embrija.
Jenn eto vidiš... a ti jos jucer pocela negativno! Na kraju ispalo super! Sad odmaranje ☺️
Lemon... ja stvarno ne znam zašto se dogodi da budu prazni folikuli, al mislim da to nije nesto pretjerano neobično. Vjeruj u ove stanice i da se medju njima krije tvoja bebica. A ja držim fige na najjače!!! 🤞🤞🤞🤞
Marijaiva jel ti sad skupljaš nalaze ili si u postupku? Sorry al stvarno mi je tesko sve pohvatat...
Nikitta pupo jel odmaraš?
Ninna, ma pit cemo mi kavu, nekako cemo uskladit termine ☺️ A ne bih se bunila niti na kavu na 4. katu 😂
To bi značilo da smo stvarno daleko dogurale 😂😂😂
Ja sam odlučila sad do postupka piti matičnu, imam jos u zamrzivaču jednu bocicu. Taman 2-3 mj matična... jedino me strah da cu imunitet dic u nebesa a iovako je vec kao na steroidima 🙉 no, sta bude bude...
Prof mi je rekao za m da uzmem profertil... mislila sam i njemu matičnu, al to mu je skroz nezgodno kad je često na putu. Rekao je po 2 kapsule dnevno. Kakva su vaša iskustva s njim? Znam da ste pisale da mogu ic i kombinacije nekih vitamina al mislim da bi pola zaboravio kada bi imao nekoliko tableta za popit. Lako kad je doma pa to ja kontroliram 😂 al ovako...
Jenn eto vidiš… a ti jos jucer pocela negativno! Na kraju ispalo super! Sad odmaranje ☺️
Lemon… ja stvarno ne znam zašto se dogodi da budu prazni folikuli, al mislim da to nije nesto pretjerano neobično. Vjeruj u ove stanice i da se medju njima krije tvoja bebica. A ja držim fige na najjače!!! 🤞🤞🤞🤞
Marijaiva jel ti sad skupljaš nalaze ili si u postupku? Sorry al stvarno mi je tesko sve pohvatat…
Nikitta pupo jel odmaraš?
Ninna, ma pit cemo mi kavu, nekako cemo uskladit termine ☺️ A ne bih se bunila niti na kavu na 4. katu 😂
To bi značilo da smo stvarno daleko dogurale 😂😂😂
Ja sam odlučila sad do postupka piti matičnu, imam jos u zamrzivaču jednu bocicu. Taman 2-3 mj matična… jedino me strah da cu imunitet dic u nebesa a iovako je vec kao na steroidima 🙉 no, sta bude bude…
Ma draga nemam ti ja bas vise Sta za vadit od nalaza🙄😅😅
Imamo jos 2 blastice.. Pa se eto uzdam u njih..
Ako ne uspije planiramo i mi Mozda ako skupimo nekad novce van i PGD.. zato i pitam koliko to kosta😪🙄🙄
Jenn super rezultat! Sad se lijepo odmori do petka i samo pozitivno i smireno 😊
Lemon isto vrijedi i za tebe! Držim vam cure🤞 da se sve lijepo oplode! 🍀🍀
Blacky89 mm koristi profertil, doduše uzima 1 kapsulu dnevno ali to smo mi sami odlučili probati s tim, nisu nam liječnici preporučili. Njegova dijagnoza je smanjena pokretljivost, zadnji put kad su mu radili spermiogram pokretljivost je bila svega 16% a nakon tog njihovog "pročišćavanja" je porasla na preko 70% tako da smo mi zadovoljni zasada s njegovim djelovanjem jer nikad prije nije imao takav rezultat.. taj put je bila i duža apstinencija od nekih 7 dana kako sam ovdje čitala da može biti bolje pa eto valjda se sve poklopilo.. probajte i nadam se da će isto biti dobar rezultat 🙂
Blacky89 evo radila do sada, sad malo zalegla, pa ću pravit ručak. Ne mirujem baš, čak sam sad malo i vrtila onaj hula-hup oko struka. Imam neku ludu ideju da bi to moglo pomoći cirkulaciji. Nisam vrtila dugo,5-6 minuta, prezabavno je 😂 Glavno da je sve feelgood, pa kako bude 🙉🤗
Marijiva imate pravo preko HZZO ići na PGD temeljem nalaza i anamneze koji na to upućuju. Cure najčešće idu u Belgiju, postupak je cca 6.000€, mislim da je sve pokriveno s HZZO. Jedino ne znam koliko imaš godina, jer je dobna granica 42…
Nemamo mi pravo jer sam ja sve postupke preko HZZO iskoristila...
Koliko sam citala ne smiju se iskoristit svi postupci da bi se dobilo tih 1000eura od hzzoa..
A godina 34...
Blacky mi smo uzeli profertil, al nemam ti pojma jel pomoglo jer mi ne radimo spermiogram nego punkcije. Ako imas ikoga u Njemackoj da ti preko weba naruci puno je jeftinije. Mi smo veliku kutiju platili 100eur cca, a kod nas je preko 1000kn. Idealo.de je njihov web kao nabava.net nas i tamo ukucas profertil.
Blacky89 evo radila do sada, sad malo zalegla, pa ću pravit ručak. Ne mirujem baš, čak sam sad malo i vrtila onaj hula-hup oko struka. Imam neku ludu ideju da bi to moglo pomoći cirkulaciji. Nisam vrtila dugo,5-6 minuta, prezabavno je 😂 Glavno da je sve feelgood, pa kako bude 🙉🤗
Marijiva imate pravo preko HZZO ići na PGD temeljem nalaza i anamneze koji na to upućuju. Cure najčešće idu u Belgiju, postupak je cca 6.000€, mislim da je sve pokriveno s HZZO. Jedino ne znam koliko imaš godina, jer je dobna granica 42…
Nemamo mi pravo jer sam ja sve postupke preko HZZO iskoristila…
Koliko sam citala ne smiju se iskoristit svi postupci da bi se dobilo tih 1000eura od hzzoa..
A godina 34…
Koliko sam ja citala sve pacijent sam placa a HZZO sufinancira samo 1000eura...
Nikitta, bome promakao. Da zato sto su tri samo. Jedan je imao manje stanica vec tad, nije bio bas neki i onda nam nisu ni dali opciju da idemo na blastice, a bome se ne bih usudila ni ja.
Sortiraj odgovore
Najstariji