Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2019. 15:35

Vaki

Marijaiva - Nikitta ne misli na transfer kad sam imala spontani, nego onaj prije 4 godine. Onda sam imala 6 embrija. 2 su mi vratili, a 4 zamrzli.

Ma ja pisem za tu moju frendicu😂
    Ona je imala samo 2 stanice pa su joj ih vratili 3 dan.. Sad citam i nije mi jasno Sta sam krivo napiaala😂😂😂

• Kengurica
    09. Travanj 2019. 15:48

Nikitta, meni su ti jako rano krenuli menga like bolovi. Prvo da kazem da sam ih osjecala i u prijasnjim postupcima, al ne tako rano i ne tako snazni. Negdje o 6dnt do 9dnt su mi bas bili jaki, navecer bih prije spavanja mrknula lekadol da lakse zaspem. Taman 9dnt se stisali kad ta krv. Nastavili su se jos par dana, ali blazi. Dakle imala sam bas jako grcenje maternice.

Vaki
    09. Travanj 2019. 15:54

Marijaiva - aha!  Taman smo se nadovezale pa sam krivo skužila. Sorry! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

09. Travanj 2019. 16:46

Vaki a koliko embrija su ti zamrzli? 
    I vratit ce ti ih peti dan, tako su ti rekli ili? 

Vaki
    09. Travanj 2019. 17:57

Zamrzli su svih 7. U četiri slamke. Rekli su da bi ih pustili do 5. dana pošto mi je to zadnji besplatni postupak. Valjda da ne dolazim 4 puta do njih. 😂
    Već sam im rekla da će mi 2 embrija vratiti, naravno da ću ostati trudna, pa tek onda mogu druge odlediti i pustiti da se dalje razvijaju pa da to bude za iduću bebu. 😋

🤞❤️🙏

09. Travanj 2019. 18:14

Nikitta

VakiJa njih i dalje ne razumijem. Ti si rekla da želiš da ti vrate dva embrija, oni će onda odlediti samo 1 slamku (u kojoj pretpostavljam da su po 2 embrija)? A ostale tri slamke neće sve odlediti sad kad i ovu, nego tek kad budeš htjela idući pokušaj?

Pa da to bi i meni bilo logicno.. Zato bi sve odledjivali🤔🤔🤔

• Hani
    09. Travanj 2019. 19:05

Vaki

Zamrzli su svih 7. U četiri slamke. Rekli su da bi ih pustili do 5. dana pošto mi je to zadnji besplatni postupak. Valjda da ne dolazim 4 puta do njih. 😂
    Već sam im rekla da će mi 2 embrija vratiti, naravno da ću ostati trudna, pa tek onda mogu druge odlediti i pustiti da se dalje razvijaju pa da to bude za iduću bebu. 😋

Ni ja ne shvacam. Hoce li odmrznut sve slamke pa vidjet koji ce izdrzat do 5. dana i tog ti vratit, a ostale ponovno zamrznut ili ce odmrzivat jednu po jednu slamku u kojima su trodnevni pa ce ih svaki put pustat do petog dana da vide jesu li snazni? Zasto ne vrate trodnevne kad ih vec odmrznu? 

Vaki
    09. Travanj 2019. 19:13

Ni ja ne kužim. Ništa od toga mi nije logično. Ako odmrznu samo jednu slamku i embriji ne prežive do 5. dana onda ne mogu na transfer. Ako pak odmrznu sve onda će ih ponovo zanrzavati, pod pretpostavkom da ih bude više. Vidjet ću što će reči u 5. mjesecu kad budu pripreme za FET. 

🤞❤️🙏

09. Travanj 2019. 19:18

Vaki

Ni ja ne kužim. Ništa od toga mi nije logično. Ako odmrznu samo jednu slamku i embriji ne prežive do 5. dana onda ne mogu na transfer. Ako pak odmrznu sve onda će ih ponovo zanrzavati, pod pretpostavkom da ih bude više. Vidjet ću što će reči u 5. mjesecu kad budu pripreme za FET.

Ma vjerujem da oni imaju neki logicniji plan.. Po tom bi bilo najbolje vratiti 3 dan.. To se ionako kod tebe pokazalo uspjesnim🤩
    Ne vjerujem da bi sad sve odmrzavali pa zamrzavali.. Nit je to dobro za embrije a i to im je dodatni posao🤔😂😂

Grizli
    09. Travanj 2019. 19:32

Nisam nikad Vaki cula da odmrznu puste da se razviju do 5.dana pa opet smrznu visak. To mi se cini suludo cak. Nisam nigdje nasla da je to neka praksa. Bo! Kako god ti znaci si u 5 mj na FET-u pa se nadam da cemo skupa brojat dane do poroda. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.