Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2019. 09:26

pink01

od simptoma nemam zapravo nista
    zaboli me stomak kao da cu dobit
    imala sam neke lagane mucnine al vjerojatno od iscekivanja i nervoze…bas nista od simptoma nazalost

Nema to uopce veze nisam ih ni ja imala
    Mucninu nikad, grudi ispuha ne prazne ma nista... 

• Kengurica
    09. Travanj 2019. 09:49

Nikitta, ja sam dobila dvije osmostanicne s najboljom ocjenom i jedan su ostavili i stao je. Ovaj jedan se primio i nadam se da cemo izgurat do kraja pa ne zalim za tim smrzlicem. Nek ti bude isti scenarij.

• Kengurica
    09. Travanj 2019. 09:50

Kako los post. Dva su vratili u mene, jedan ostavili vani i taj je stao. To htjedoh reci.

• Jenn
    09. Travanj 2019. 10:52

Gotova punkcija, doma sam i lezim. Dobili smo 5 js i sad cekamo.. profa je rekla da dodjem u petak sa punim mjehurom ali cemo vidjeti hoce li biti transfer u petak ili peti dan i da ja svakako dodjem pripremljena. Iako to nije spomenila, znam da postoji i scenario da se ne oplode ali ona je djelovala tako optimisticno pa se i ja ponasam u skladu s tim 
    Punkcija je trajala 5-10min, bolilo je dosta ali izdrzi se, dobila sam voltaren ali ne znam koliko je djelovao jer sam kasno rekla, ja sam mislila da ga svakako daju i da ne trebam napominjati.

• Jenn
    09. Travanj 2019. 10:53

E da, izvukla je js i iz lijevog jajnika za koji je dr rekao da spava i da ce se sve desavati na desnom...nije se slozila s tim tako da imam js i iz lijevog. Valjda se probudio od subote 

Lemon
    09. Travanj 2019. 11:13

Jenn super da si brzo bila gotova, samo pozitivno do transfera 🤞
    Ja još lezim u bolnici dok ne odem na wc. Meni je to malo duže trajalo ali nije strašno bolno, tužna sam jako jer samo 5 stanica imamo. I to i sa lijevog iako je tamo bio jedan folikul. Zašto se dogodi da su folikuli prazni? Jel moguće da je kasno išla stoperica ili što? 9dc na uzv je bilo 8 folikula a rekla je da ima još malih. Tu je tako sve lijepo organizirano da je to milina, dobila čaj i doručak sad poslije i uloske njihove. U ponedjeljak ce me zvati da kažu koliko se oplodilo i koliko će biti za smrznuti. Sad ako mi netko može reći oko tog smrzavanja pišete o nekim slamkama. Može objašnjenje? I nisam znala da moram biti bez šminke i bez leća pa sam to sve tu skidala. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

09. Travanj 2019. 11:32

Lemon

Jajoš lezim u bolnici dok ne odem na wc. Meni je to malo duže trajalo ali nije strašno bolno, tužna sam jako jer samo 5 stanica imamo. I to i sa lijevog iako je tamo bio jedan folikul. Zašto se dogodi da su folikuli prazni? Jel moguće da je kasno išla stoperica ili što? 9dc na uzv je bilo 8 folikula a rekla je da ima još malih. Tu je tako sve lijepo organizirano da je to milina, dobila čaj i doručak sad poslije i uloske njihove. U ponedjeljak ce me zvati da kažu koliko se oplodilo i koliko će biti za smrznuti. Sad ako mi netko može reći oko tog smrzavanja pišete o nekim slamkama. Može objašnjenje? I nisam znala da moram biti bez šminke i bez leća pa sam to sve tu skidala.

U ponedjeljak ce te tek zvati? ?

09. Travanj 2019. 11:34

Lemon

Jajoš lezim u bolnici dok ne odem na wc. Meni je to malo duže trajalo ali nije strašno bolno, tužna sam jako jer samo 5 stanica imamo. I to i sa lijevog iako je tamo bio jedan folikul. Zašto se dogodi da su folikuli prazni? Jel moguće da je kasno išla stoperica ili što? 9dc na uzv je bilo 8 folikula a rekla je da ima još malih. Tu je tako sve lijepo organizirano da je to milina, dobila čaj i doručak sad poslije i uloske njihove. U ponedjeljak ce me zvati da kažu koliko se oplodilo i koliko će biti za smrznuti. Sad ako mi netko može reći oko tog smrzavanja pišete o nekim slamkama. Može objašnjenje? I nisam znala da moram biti bez šminke i bez leća pa sam to sve tu skidala.

Inace eto Npr.. Sad imas 5 stanica... Zamisljat cemo idealan scenarij da ti se svih 5 oplodi i vraćaju ti sad koliko ti hoces jedan ili dva embrija.. Recimo vracas dva a ostala 3 mozes imati svaki posebno u svojoj slamci ili zamrznuti po 2 embrija u 1 slamku... 

• Jenn
    09. Travanj 2019. 11:35

Kod nas ne pricaju bas previse, ja sam zadovoljna jer je profa rekla da imam 3,4 folikula, da je spominjala ove manje i brojala ih vjerovatno bi i ja bila razocarana.

Kako mislis u ponedjeljak ce te zvati? Danas je tek utorak..
    Meni bi bilo drago da i kod nas javljaju a ne ovako..da dodjem u petak sva sretna i da mi kazu da se nije ni jedna oplodila..
    Sto se tice smrzavanja ne znam bas puno..meni je rekla ako ih bude vise da ce zamrznuti..ranije smo dogovorili da cemo jedan vracati.

Lemon
    09. Travanj 2019. 12:08

Ako želim vraćati po jedan, onda moraju ići svaki u svoju slamku? Meni moraju raditi PGD,  koliko ih se oplodi sve zamrznu i onda čekam još nekoliko tjedana da vide ima li što ispravno za vraćati, ako ne onda opet stimulacija ispočetka. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.