A tako, onda smo sad sve nešto novo naučile, hvala Kengu 🥰Lemon bit će sve dobro, bila sam 2x u Briselu poslovno. Jako lijep grad, priušti si njihove vafle i uživaj koliko stigneš. Sretno ☘️🤞🏻
Nada88 žao mi je što si imala tako loše iskustvo, no da, neke klinike zagovaraju tezu da lagani hiper povoljno utječe na implantaciju. No, ako su ti vratili 2 blastice na teški hiper / e to je već po život maltene opasno! Ne ponovilo se. Gdje si sad u postupku?
Vrapcic123 samo se ti vodi svojim feelingom, to je najbolje, sve mi najbolje znamo za sebe tko nam odgovara, nekad su nijanse u pitanju.
Odlučila sam istoj klinici i istom doktoru dati još jednu šansu, ali prije toga smo imali opasnu prepirku zbog svega! Sad ćemo vidjet šta će biti ovaj put, zadnji put mi je rekla šanse idealne mora klapat na prvu, a sad mi je još veće šanse dala tako da ne znam jel bi se smijala i plakala
Sve razumijem. Tako i ja uvijek hvalospje slusam o mojim kasnim ne fragmentim blasticama.. Ma to ce uspjet.. Sve je tako lijepo endometrij savrsen.. A ja obicno procurila prije bete🙄🙄🙄
Kengu - čitala sam i ja to, ali su mi u labu na VV objasnili drugačije. Možda je to interno ocjenjivanje. Npr. 2.dan u 9. mjesecu je jedan embrij bio 4 A i jedan 5 A. Rekli su da je ovaj odlikaš i da u njega polažu nadu, a prema ovome što si ti priložila je ovaj od 4A bolji jer ovaj drugi ima previše stanica za drugi dan. Tako da meni sad ništa nije jasno. 🤣
Zapravo nije ni bitno, neka nas sve iznenadne i prerastu u bebice kakve god ocjene dobili...
Babylove - ja bih već odavno trčala u dežurnu ljekarnu. Skidam kapu...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Babylove nadam se da će te beta ipak sutra razveseliti. Puno je negativne oko tebe i zao mi je zbog toga, ali probaj misliti pozitivno. Sve mi ovo radimo jer imamo nadu u uspjeh... misli samo na to: sve će ovo proći i uspjeti će!!! Znam da je teško, ali moramo tako mantrati jer ćemo inače sve poludit 🤪 💗
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Ma joj to njihovo ocjenjivanje okacim macku o rep😂😂😂
Moji su uvijek bili ocijenjeni najboljim pa...
Dok embriji u koje nisu davali nade i ono vratili tek toliko da se ne bace su sad preslatke bebice..
Ne rade oni PGD, a ovo njihovo odokatvno pod mikroskopom ocjenjivanje je nis'😅
Ja sam zivi dokaz za to! 🙄🙄😂
Vaki ja sam shvatila da je 7 broj stanica, a A najvisa ocjena. A se dobije na racun tih fragmentacija i da li su podjednake stanice koje su se podijelile. (Ovaj dodatak mi ostao u glavi iz nove klinike)
Pa tebi na Vuku bar lijepo objasne, meni visoka biologica nije bas sretna kaj god da pitam.
Nikitta, od sveg srca ti zelim najljepsi Uskrs!!!Blacky,
, bit ce, treba biti uporan.
Marija iva, ti ces u 5. na fet? Sto kazu doktori u Repromedu?
Pencil, jesi li ti jucer kod sestre primila menopur????
Vaki, nasty, i ostale cure, hvala na podrsci
Nisan draga, ja sama sebe bockam. Jesi li i ti u splitu ?
Znači najviše od svega mi idu na živce ovi utrogestani. Mrzim lovat ove male kuglice. Jel probao netko sa onim aplikatorom za vaginalete, oće to bit moguće ?
Moj suprug ima uvijek loš nalaz što god da pio. Kao da je uklet. Nadam se da će nam sada uspjeti pa da ga ne trpam više svim i svačim. Uvijek mislim da bi se nalaz možda još pogoršao da ništa ne uzima... No, nije uopće bio bolestan i stalno me ganjao kad je pio matičnu...
Kengu - meni pak sve na široko objašnjava pa mi nekad bude neugodno zbog toga. Svašta je pitam pa onda mora odgovoriti... No, kad mi je pričala o izgledu (zrelosti) jajnih stsnica totalno sam se pogubila. 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Moj suprug ima uvijek loš nalaz što god da pio. Kao da je uklet. Nadam se da će nam sada uspjeti pa da ga ne trpam više svim i svačim. Uvijek mislim da bi se nalaz možda još pogoršao da ništa ne uzima… No, nije uopće bio bolestan i stalno me ganjao kad je pio matičnu…
Kengu- meni pak sve na široko objašnjava pa mi nekad bude neugodno zbog toga. Svašta je pitam pa onda mora odgovoriti… No, kad mi je pričala o izgledu (zrelosti) jajnih stsnica totalno sam se pogubila. 😁
Draga vaki koliko puta sam samo u sebi razmišljala o ovome sto si prvo napisala, kao da je uklet, ja sam si bezbroj puta pomislila kao da sm ukleti iako ova naša borba ne traje dugo al nakon jako loše polazne točke i dijagnoze sad smo sretni sto uopće imamo priliku boriti se na ovaj način!
Matična mliječ je inače superrrr superrrrr za plivače
Sortiraj odgovore
Najstariji