Mislim da se ne ocjenjuju na isti nacin blastociste i clevage stage embriji, odnosno oni od 2 stanice pa do blastociste. Mislim da je prvi broj broj stanica, drugi je ocjena. Potrazit cu malo di sam to citala. Po tome je 7A upravo ocjena za Nikittin zametak.
Hvala draga Lemon, kako ide kod tebe? 🥰
Javili su mi da ide stoperica navečer, punkcija u utorak u 10h. Već lagano strikam od muke, nadam se da će mi obilazak grada sutra malo razbiti strah 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Za prof baladni sam čula sve najbolje, njezini postupci uglavnom uspješno završavaju ! Jako je bitno kod koga ste i koliko se ko zauzme za vas, ja sam u Njemačkoj radila postupak platili ga sramota me i reci koliko i od prvog dana sam znala da nije poduzeto sve šta je trebalo biti, upala u teški hiper niko me ni pregledao nije i vratili mi 2 blastice na takvo stanje! Užas Nedaj boze nikom
Hvala draga Lemon, kako ide kod tebe? 🥰
Javili su mi da ide stoperica navečer, punkcija u utorak u 10h. Već lagano strikam od muke, nadam se da će mi obilazak grada sutra malo razbiti strah 😁
Drzi se i sretno i uzivaj u Briselu lijep je grad ☺
Nikitta draga sretno 🤞🤞🤞
Lemon i tebi isto neka sve prođe kako treba 🤞🤞
Ja evo sa sigurnoscu od 99% (ovaj 1% sam ostavila ako se desi cudo moje nade) da je ovo moje M na putu samo je zadrzavam utricima... jer jucer je predvecer krenulo skroz pomalo malo rozo malo smeđe... i danas tako od jutra i evo malo prije je izasao sitan ugrusak tamno crvene boje... preplakala vec i onako jesam cijeli vikend.. sutra ce me beta vjerojatno slomit.. iako sam svjesna ishoda, ali sto je tu je... jace je od mene... zao mi je samo da nisam napravila test jer bi prestala sa utricima i M bi vec krenula... iako sam ponosna sto sam izdrzala(iako sam izdrzala jer sam bila svjesna ishoda i nisam htjela uzalud radit taj test) ovako sad ne znam sto da radim.. dali da stavim jos veceras utric i sutra ujutro prije bete... zbog onih 1 % nade.. koma sam, dotukao me ovaj neuspjeh...
Babylove nemoj se zezati i prekidati terapiju. Ipak se nisi testirala na niti jedan nacin. Ako ipak ispadne pozitivno grist ces se, a opet ako ne sta ti je jos jedna vecer utrica.
Hvala vam cure trebao mi je savjet jer zbilja sam na rubu... kazem taj 1% nade je jos u meni a svjesna sam svega.. sreca pa ne radim sutra i utorak pa cu to moci prezvakati sama sa sobom... puno nam se toga ruznog dogodilo u ova 2 mj i bas su se svi ne samo ja i muzic nadali da ce nam ovo unjeti radosti malo... prvo smo imali smrtni slucaj... sogor vec dugo ima zdravstvenih problema ali hvala bogu gura uz ljekove... sestricna zavrsila hitno na operaciji.. prijateljici tek rodena bebica umrla 😔, baka mi u bolnici... i jos toliko toga da ne zelim vise ni pisati o tome.. sve u svemu jako ruzno razdoblje 😥
Hvala vam cure trebao mi je savjet jer zbilja sam na rubu… kazem taj 1% nade je jos u meni a svjesna sam svega.. sreca pa ne radim sutra i utorak pa cu to moci prezvakati sama sa sobom… puno nam se toga ruznog dogodilo u ova 2 mj i bas su se svi ne samo ja i muzic nadali da ce nam ovo unjeti radosti malo… prvo smo imali smrtni slucaj… sogor vec dugo ima zdravstvenih problema ali hvala bogu gura uz ljekove… sestricna zavrsila hitno na operaciji.. prijateljici tek rodena bebica umrla 😔, baka mi u bolnici… i jos toliko toga da ne zelim vise ni pisati o tome.. sve u svemu jako ruzno razdoblje 😥
Baby love zao mi je zbog sve, i kod mene bas neka ružna godina sa jako puno problema i neuspjeha i zato nekako vec pomalo očajnički želimo bar da nas ovo digne i da nam snagu za dalje! Drži se , kažu da poslije kiše uvijek dolazi sunce
A tako, onda smo sad sve nešto novo naučile, hvala Kengu 🥰Lemon bit će sve dobro, bila sam 2x u Briselu poslovno. Jako lijep grad, priušti si njihove vafle i uživaj koliko stigneš. Sretno ☘️🤞🏻
Nada88 žao mi je što si imala tako loše iskustvo, no da, neke klinike zagovaraju tezu da lagani hiper povoljno utječe na implantaciju. No, ako su ti vratili 2 blastice na teški hiper / e to je već po život maltene opasno! Ne ponovilo se. Gdje si sad u postupku?
Vrapcic123 samo se ti vodi svojim feelingom, to je najbolje, sve mi najbolje znamo za sebe tko nam odgovara, nekad su nijanse u pitanju.
Odlučila sam istoj klinici i istom doktoru dati još jednu šansu, ali prije toga smo imali opasnu prepirku zbog svega! Sad ćemo vidjet šta će biti ovaj put, zadnji put mi je rekla šanse idealne mora klapat na prvu, a sad mi je još veće šanse dala tako da ne znam jel bi se smijala i plakala
Sortiraj odgovore
Najstariji