Nikitta, od sveg srca ti zelim najljepsi Uskrs!!!
Blacky,, bit ce, treba biti uporan.
Marija iva, ti ces u 5. na fet? Sto kazu doktori u Repromedu?
Pencil, jesi li ti jucer kod sestre primila menopur????
Vaki, nasty, i ostale cure, hvala na podrsci
Nikitta, od sveg srca ti zelim najljepsi Uskrs!!!Blacky,
, bit ce, treba biti uporan.
Marija iva, ti ces u 5. na fet? Sto kazu doktori u Repromedu?
Pencil, jesi li ti jucer kod sestre primila menopur????
Vaki, nasty, i ostale cure, hvala na podrsci
Pa nadam se da cu moci u 5 mjesecu..
A nista pametno ne kaze.. Sve smo probali..
I od pretraga i od terapije.. Nadati se da ce ove 2 blastice bit konacno dobre...
Niki sretno sve znas sto od srca zelim . Pratimo daljni razvoj situacije . Ovo te ja ovako od milja zovem hahah. Cuvaj se zeno uzivaj
Nikita sretno od srca,nek si konacno dozivjela transfer,ako se dobro sjecam da nisi nikad dosla do njega,a sto je najbitnije nek se ulove mrve❤
Nikitta žao mi je da te bolio transfer, ali najvažnije da su tvoje mrvice sad kod tebe!! Sretno dalje i da se mrvice prime pa da bude najljepši mogući Uskrs, zaslužila si!! 😊💞🍀🍀🙏🤞
Nikitta - meni je tako prošao transfer u 9. mjesecu. Eto, tu se vidi razlika među nama. Ja sam plakala kako sad sigurno neću ostati trudna jer se i transfer zakomplicirao, a ti prebacila na pozitivu. Na kraju se mrva primila, ali na žalost nije dobro završilo.
Eto, tebi neka se uhvati i ne napušta...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta PUPO nas obraduj nas za Uskrs. Namucili su te, ali su uspjesno smjestili mrve i neka se sad lijepo razvijaju u mamici. Meni je na histeroskopiji morao nesto recnuti usce cerviksa jer je preusko bilo, al nije me jako boljelo. A zao mi je da si se namucila, ali sad sve zaboravi to manje lijepo. Ja stvarno mislim da cemo mi sve biti zahvalne mame i manje ce nam sve biti tesko.
Nikitta - ocjene embrija su od 1 do 5, oznake A, B ili C. Broj stanica se svrstava u jednu od tih ocjena. Tvoji su valjda 5 A. Pošto su odlikaši onda neka se tako i ponašaju. Naredi im... 😉 Nije da pametujem, nego su meni tako objasnili pa me zbunio tvoj post.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nikitta draga neka je sa srećom, čuvaj mrve i uživaj dok se ne potvrdi trudnoća. Žao mi je da te toliko bolilo ali lijepo je vidjeti da si ostala pozitivna 🤞🤞
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vrapcic123 i mene je prof. Vrčić operirao 2x, tako da imam dugu povijest s njim i Petrovom, no kad sam krenula u postupke 2014., išla sam prvo privatno kod Lučingera, jednom inseminacija, pa 3x IVF. Onda sam se istrošila psihički i fizički, pa sam rekla ide pauza. Od 2018. sam opet u postupcima, ali u Petrovoj. Odlučila sam se za prof. Baldani, jer s Vrčićem imam razilaženje u mišljenjima, pa više nije moj ginekolog privatno sam išla kod njega duuuug, a i htjela sam se prebacit kod ženskog gina, meni je jako bilo važno da me netko razumije, jer moja endo je jako bolna, a nevidljiva često. No daleko od toga da nije stručnjak za mpo, za endometriozu baš i nije, no za mpo jest svakako. Za sad sam zadovoljna u Petrovoj koliko toliko, ipak je to bolnica i svi smo kao na traci, ne stigne ti se baš liječnik posvetiti, no svi su ok, a sestre super, IVF odjel novi, ima anestezija (jer sam kod Lučingera na živo imala aspiracije) i tako. Još da ostanem sad trudna kod njih i reklamirat ću ih zauvijek 😅
Vrapcic123 i mene je prof. Vrčić operirao 2x, tako da imam dugu povijest s njim i Petrovom, no kad sam krenula u postupke 2014., išla sam prvo privatno kod Lučingera, jednom inseminacija, pa 3x IVF. Onda sam se istrošila psihički i fizički, pa sam rekla ide pauza. Od 2018. sam opet u postupcima, ali u Petrovoj. Odlučila sam se za prof. Baldani, jer s Vrčićem imam razilaženje u mišljenjima, pa više nije moj ginekolog privatno sam išla kod njega duuuug, a i htjela sam se prebacit kod ženskog gina, meni je jako bilo važno da me netko razumije, jer moja endo je jako bolna, a nevidljiva često. No daleko od toga da nije stručnjak za mpo, za endometriozu baš i nije, no za mpo jest svakako. Za sad sam zadovoljna u Petrovoj koliko toliko, ipak je to bolnica i svi smo kao na traci, ne stigne ti se baš liječnik posvetiti, no svi su ok, a sestre super, IVF odjel novi, ima anestezija (jer sam kod Lučingera na živo imala aspiracije) i tako. Još da ostanem sad trudna kod njih i reklamirat ću ih zauvijek 😅
Draga Nikitta, ti se baš dugo boriš sa ovim svime! Žao mi je da ti je to sve iza tebe, ali eto ja vjerujem da će ova "runda" biti ona prava i uspješna! O prof. Baldani sam također čula lijepe riječi, tako da se nadam da će to biti to 😊Ja sam tako bila na kratko krenula na Vuk Vrhovac, pa sam zbog neslaganja sa jednim dr odlučila skroz za drugu bolnicu, pa sam tako nekako odlučila za Vrčića, pa ćemo vidjeti....
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji