Cure da vam javim... minus ko kuca velik! Nikad nije bio toliki čini mi se 😫 prosli put sam prokrvarila pod utricima, a ovaj put izgleda necu. Sutra idem betu vadit, tako da cu jos uzimat lijekove do sutra.
Uglavnom, ovo je bio prvi put da sam briznula u plac. Dušu sam vec isplakala... al i sabrala se... Nista, sad malo vitamina i vjerojatno koji mjesec pauza pa u nove pobjede. Babylove i johan, držim vam 🤞.
Nikitta sretno danas!
Ljubim vas cure 😘
Blacky89 draga drzi se, svima nama bude tesko nakon truda pa docekamo veliko nista. Pogledaj sutra betu jos i malo odtuguj i u nove pobjede.
Sve se to zaboravi i zivi za nadu u iducem postupku.
Saljem veliki zagrljaj...
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Blacky žao mi je, ali ne odustaj prije bete. Znam da nema bas riječi koje u ovom trenutku tiješe. Ako sutra beta bude neg isplači se i skupi snage za sljedeći (čitaj dobitni) pokušaj.
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Cure da vam javim… minus ko kuca velik! Nikad nije bio toliki čini mi se 😫 prosli put sam prokrvarila pod utricima, a ovaj put izgleda necu. Sutra idem betu vadit, tako da cu jos uzimat lijekove do sutra.
Uglavnom, ovo je bio prvi put da sam briznula u plac. Dušu sam vec isplakala… al i sabrala se… Nista, sad malo vitamina i vjerojatno koji mjesec pauza pa u nove pobjede. Babylove i johan, držim vam 🤞.
Nikitta sretno danas!
Ljubim vas cure 😘
Blacky89 zao mi je...iskreno mislila sam po tvojim simptomima to je to...isplaci se samo da ti bude lakse...i u nove pobjede...doci ce i tvoje vrijeme...samo strpljivo...budi jaka...ali opet imaj nadu sutra ipak vadis betu,cuda se dogadaju...🤞🍀😘
Marijaiva pjesnik je sam sebi bio jasan, no ne uvijek i drugima. Neka smo se sad sporazumile 😅Kad kažeš ostala 2 puta, to misliš na još dvije trudnoće koje si ostvarila?
Blacky89 jebemu 🙄 Mrzim testove, kako lome nade. Za popizdit. Naravno da je u redu plakati, pa nego što! Tako mi je žao. Šaljem virtualni zagrljaj i nadu da možda beta pokaže plus ❤️
Da. Ja sam tri puta zatrudnila i 3 puta imala spontani😪😪😪
Nikitta meni su rekli popit 2 utrica na jutro transfera.... sretno!!!
Hvala Vam cure puno puno... saljem veliki zagrljaj!!!! 💓💓💓
I upravo sam prije 5 min pronašla jednu 🍀! Nadam se da to znaci sreću u idućem postupku 😁
Blacky89 isplaći tu muku i idemo dalje u nove pobjede... Bas mi je zao, to su tolike, strepnje,nadanja, a onda, taj ➖, sljedeci ce bit dobitan, vjerujem u to.
Blacky - uh! Sve se toga bojimo... Baš mi je žao.
Hani - nadam se da će sutra biti baš pravo vrijeme.
Na VV oni stave nakon transfera, ali i da ga sličajno staviš oni ionako dobro isperu rodnicu prije transfera
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima! vec vas par dana citam i predivna ste podrska jedne drugima❤
Ja sam nova u ovome, prvi postupak ICSI
Danas je 8.dan 5 dnevnih zametaka, dva su vracena..
Uz povremene bolove u jajnicima kao pred menstruaciju zapravo ni nemam nikakve simptome...nadam se sa to nije nuzno lose...
u srijedu 3.4. sam rano ujutro uzela injekciju brevactida 1500 a betu bih trebala vaditi tek 15.4. ako ne dobijem do tad...svakako bih prije toga pokusala napraviti test ali nisam sigurna kad bih smijela zbog brevactida
Puno srece vam zelim svima 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji