Marijaiva ajme strašno! Jako mi je žao 😢 Jeste radili dodatne pretrage da se tome stane na kraj?
Sve pretrage sto se mogu napraviti smo napravili..
See je u redu no zbog spontani svu terapiju koja postoji koristim nakon svakog transfera...
Decortin andol fragmin folate teigestanduphaston injekcije prolutona... Vise nista ni ne postoji u Hrvatskoj sto bi mi dali...
Marijaiva ajme strašno! Jako mi je žao 😢 Jeste radili dodatne pretrage da se tome stane na kraj?
See je u redu no zbog spontani svu terapiju koja postoji koristim nakon svakog transfera…
Decortin andol fragmin folate teigestanduphaston injekcije prolutona… Vise nista ni ne postoji u Hrvatskoj sto bi mi dali…
Utrogestan i duphaston htjedoh napisati
Pozdrav svima! vec vas par dana citam i predivna ste podrska jedne drugima❤
Ja sam nova u ovome, prvi postupak ICSI
Danas je 8.dan 5 dnevnih zametaka, dva su vracena..
Uz povremene bolove u jajnicima kao pred menstruaciju zapravo ni nemam nikakve simptome…nadam se sa to nije nuzno lose…
u srijedu 3.4. sam rano ujutro uzela injekciju brevactida 1500 a betu bih trebala vaditi tek 15.4. ako ne dobijem do tad…svakako bih prije toga pokusala napraviti test ali nisam sigurna kad bih smijela zbog brevactida
Puno srece vam zelim svima 💓
Mozes napraviti Npr. 6 dana nakon injekcije.. Kupi t saad najmanje 2..ako ti bude pozz ponoviti ujutro i ako crtica tamni nije od injekcije nego od trudnoce😁
Pa eto.. Ako imas zivaca tako...
Hvala na savjetu
Nisam sigurna da imam zivaca al nisam sigurna ni da cu izdrzat samo cekati 😅
Hvala na savjetu
Nisam sigurna da imam zivaca al nisam sigurna ni da cu izdrzat samo cekati 😅
Hehe.. Sve znam.. Nekome brze izdaje injekcija nekom treba dan dva suze.. Meni je nakon 5 dana isparila... Bas ta od 1500iu
Blacky89 draga moja, kaze mi prof nakon zadnjeg (4tog -) put borba, borba i jos jednom borba. Tak i ja tebi sad, isplaci se, izbaci tugu i razocaranje i u nove borbe. Ovakve lavice kao sve curke na ovom forumu nece pokolebati par minusa, a ne, ne.... Vidimo se sutra na katu, ja na uzv
Nikitta sretnooo, danas su tvoje mrvice kraj tebe i drzim fige da tamo ostanu 9 mj
Sretno svim curkama!!!!!
See je u redu no zbog spontani svu terapiju koja postoji koristim nakon svakog transfera…
Decortin andol fragmin folate teigestanduphaston injekcije prolutona… Vise nista ni ne postoji u Hrvatskoj sto bi mi dali…
I da i na laparoskopiji i na histeroskopiji sam bila
Ma sve je super.. I kod muza.. I nece i nece.. Ili kad upali bude spontani...
Ma sve je super.. I kod muza.. I nece i nece.. Ili kad upali bude spontani…
Da li ste ti i suprug radili genetsku analizu ?! Puno snage ti želim da izdržiš sve, na kraju će ipak to sve biti dobro i stići će nagrada 😊
Ma sve je super.. I kod muza.. I nece i nece.. Ili kad upali bude spontani…
Da li ste ti i suprug radili genetsku analizu ?! Puno snage ti želim da izdržiš sve, na kraju će ipak to sve biti dobro i stići će nagrada 😊
Mislim karioogram? Njega jesmo..
Sve ok
Čao lutke moje!Čestitam svima onima kojima je sve ispalo pozitivno i sada u lagane borbe kroz 9 mj😘.A drugima preporučivam da ne gube nadu doće i nami taj dan da ugledamo bebaća.Nisam se javljala duže vrijeme tj pratila vas jesam i čitala koliko sam stigla.evo blizi se i meni dan sa prirodnim postupkom,pa imam pitanje za one koje su već trošile femaru.Koliko ste pili tableta dnevno i od koliko gramaze i nisam znala da se kupuju na recept.jel zna koja kolika mu je cjena?Hvala
I ja san ti sad na femari 😀 Kad ti je aspiracija?
Sortiraj odgovore
Najstariji