Ja nisam trebala hormone ponavljati, osim prolaktina jer mi je znao biti povisen! Tsh obavezno, brisevi ne stariji od 6 mjeseci, cak 3 mj neke klinike, moze papa! Hiv, hepatitis, sifilis je kod naseg dr vrijedio godinu! Napravi kako ti je sestra rekla, pa valjda ona zna sto trebas novo!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Hvala ti id, malo me zbunilo jer i ja i prijateljica smo u istoj klinici a drugačije nam je rečeno.
Nama je doktor skoro sve nalaze zaokruzio za ponoviti.samo spermiogram nije potreban.
Znam da je duga lista cekanja,ali ovaj postupak cemo jos odradit u vinogradskoj i nadat se da vise nece biti bitno
Kupila sam maticnu mlijec od radosevica i krecemo sa time,probat poboljsat nalaze uz marulju i vrkutu koju ja pijem i muzu cemo uzet cink.citala sam dosta pozitivnih iskustava pa mozda i mi ostavimo jedno.sad sve karte bacamo u prirodno lijecenje jer si moram nekako pomoc/ubit vrijeme do sljedeceg postupka.
Cure, ceka se jesen, ha? Pa evo mi cemo cekati zimu! Ja sam opet imala spontani, i kiretazu prosli petak! Nemam pametnih rijeci ni za sebe ni za druge!
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Id ajme draga jako mi je zao..
drzi nam se..
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
id jako mi je žao. još mi je bilo čudno se nejavljaš, ali nadala sam se da si na moru ili nešto pa da je to razlog nejavljanja.još sam ti se htjela javiti prošli tjedan... neznam šta da ti kažem jer znam da što god ti bilo tko kaže da ti nemože umanjiti bol. u kojem tjednu si bila? šta su ti doktori rekli zašto ti se to opet dogodilo? mislim na tebe...ako trebaš rame za razgovor, tu sam
Ajme id jako jako mi je žao. Znam da nema pametnih riječi za reći, drži se draga naša
Nema odgovora! Ovaj puta sam bila i na terapiji niskomolekularnim heparinom tako da se iskljucuje i trombofilija, ali cu jos odraditi neke pretrage! Moramo sad raditi kariotipe suprug i ja, i ne znam sto jos i onda cemo vidjeti sto i kako dalje! Hvala vam, ali nema rijeci utjehe! Boli, jos je sve svjeze, nisam bas ocekivala da ce mi se opet dogoditi! Bila sam 10+3 kad sam isla na uzv, razvoj je stao negdje sa 7 i pol tjedana!
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Pozdrav svima. Već dugo razmišljam da Vam se priključim i eto... 7 godina veze i ne događa se ništa... Počeli smo razmišljati o umjetnoj. Samo...od kuda krenuti ? Čitala sam o poliklinici Škvorc. Pa smo razmišljali i o Vuk Vrhovcu. Ako bi me netko htio uputiti što prvo ? Nakon što dobijem uputnicu od svog ginekologa,kliko ću čekati sve pretrage ? Idemo li ja i muž zajedno nakon svih nalaza na konzultacije ? Ja imam dijete iz prvog braka,curku od 11 godina,a muž mi je dijabetičar,tako da je kod njega problem i svaki doktor mu kaže -sve vam je povezano sa šećerom,šetaju ga od urologa do androloga pa opet u krug,nitko nas ne upućije nigdje konkretno.Oprostite na hrpi pitanja ali zaista ne poznajem nikoga osobno tko se bori s neplodnošću. Čitam stalno članke na internetu ali nigdje ne piše konkretno kuda trebaš i što trebaš,koliko se čeka,što te sve čeka...Nikad nisam ni razmišljala s čime se sve ljudi bore i kakve osobne bitke imaju. Nitko od nas ne razmišlja dok se ne desi baš i njemu.
lela
lela, prvo dobrodosla i nadam se da ces brzo doci do smotuljka malog.. Jesi ti radila hormonsku obradu? Trebala bi dobiti preporuku od ginekologa da ste kandidati za mpo, i onda idete njemu na razgovor! E sad, neki ginekolozi naprave osnovne pretrage, hormonsku obradu i spermiogram, i onda pokusavaju sami ili odmah salju mpo doktoru! Ili uputnicu, i onda ce mpo doktor traziti sto treba.. Ne smatram da imas puno godina, ali ako zelite bebu, savjetovala bih vam da ne cekate, krenite polako, svasta vas moze jos putem zakociti, sto vam naravno ne zelim! O lijecnicima ne bih govorila.. Ja sam kod dr.Skvorca i ja sam prezadovoljna svime, detaljnoscu, obradom, ljubaznoscu, osobljem, svime! Ali nisam bila nigdje drugdje i ne mogu govoriti o drugima, meni je sestricna u vinogradskoj i zadovoljna je.. Tako da cete to sami morati razvagati, ali mozete otici na dva mjesta na razgovor pa vidjeti koji vam se doktor cini pristupacnijim! Za kod Skvorca ti ne treba uputnica, tamo se konzultacije placaju, a onda sve ide na uputnicu, a za bolnice mislim da ti treba! Ima ovdje cura koje su po bolnicama pa ce se netko valjda javiti! Dalje pitaj sto god zelis, sto god znam pomoci cu..
3/15 - prirodni, bez js
5/16 - FET, beta=0
Sortiraj odgovore
Najstariji