id tako mi je drago zbog tebe, naježila sam se kad sam pročitala. to je odlična vijest. sad samo pazi na sebe i male anđele. vratila sam se u rutinu, posao, kuća... i sad nestrpljivo čekam jesen...javi nam se ...
Pozzz....MM i ja smo odlučili odgoditi MPO za jesen jer su mi jajnici bili skroz neprohodni, a na HSGu su to riješili, pa smo mislili da je otklonjen veliki uzrok mojoj neplodnosti i odlučili pokušat prirodnim putem. Ali 2. mj. nakon HSGa mi se dogodila biokemijska t., (sveukupno 3/3 od kad radimo na bebici). Sad se brinem da li sam bespotrebno odgodila MPO. Ima li koja iskustva s trudnoćom nakon HSGa?
LOve,,mi smo izgubili dvije godine vjerjući da je HSG točan,,no u mom slučaju nije bio... Lijevi jajovod su mi nakon hsg-a rekli neprohodan a desni prohodan,,,vjerujući da je jedan dovoljan dvije godine smo pokušavali..tada sam odlučila ići na laparaskopiju budući da do trudnoće nije došlo..rezultat-lijevi jajovod odstranjen a desni potpuno neprohodan...dakle u mom slučaju hsg je bio gubljenje vremena...
waithing
Cure baš me zanimaju priče da je nekome uspjelo prirodno nakon neuspjelog ivf.. da li ima takvih tu?
Nakon koliko vam je došla menga nakon ivf? Čitala sam da menga nakon postupka zna biti bez ovulacije, dali je to istina!?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Curke, vidim da smo svi na godisnjem i nekim pauzama! Ja sam tu s vama, citam i ubacit cu se kad netko pita sto znam! Sto se tice prirodnog zatrudnjivanja iza ivf-a, nista nije nemoguce, negdje sam citala da je zenin organizam jos pod djelovanjem hormona i ima takvih slucajeva, pogotovo kod idiopatske neplodnosti! I ne vidim razlog zasto ne probati prirodno, u tim pauzama izmedu postupaka! Mi smo uvijek pokusavali, iako smo znali da su nam sanse za prirodno zacece jako malene!
Inace, mi smo dobro, glavobolje se smanjile, cekamo da nam se doktor vrati s godisnjeg pa da idemo na pregled! 😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Kod nas je bio problem muzev spermiogram. Imao prvo azospermiju, pa nakon toga nasli nekih 6 miliuna ali ne bas kvalitetnih plivaca. Imao je varicocelu ali posto nije u cvijetu mladosti(41 g) doktori ga nisu htjeli operirat jel kao nema smisla. Mi smo inzistirali na operaciji i eto nakon 2 mjeseca od operacije ja trudna . Evo nas u 10 tjednu ☺ jos me svega strah ali polako se opustam i pocinjem uzivat u blazenom stanju ☺
Iza mene jedan neuspjeli IVF
Eri lijepe vijesti.. cestitke (nisam bas citala prethodne postove.. ima toga dosta
)
MM ima oligoasthenozoospermia, kako pije neke tablete zadnji spermiogram mu se poboljsao od prethodnog za 5% sto nam daje veliku nadu. Tako da se duboko u sebi nadam prirodnoj trudnoci.. svakako u 9mj.idemo na 2.ivf
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Sortiraj odgovore
Najstariji