Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DoraAR
    29. Kolovoz 2016. 20:28

Cure hvala na dobrodošlici i korisnim informacijama.

Id20 što se tiče uputnica, moja socijalna gin je rekla da kada se u postupak ide kod privatnika, da mi ne može dati niti jednu uputnicu...  Nadam se da će biti drugačije ako bi postupak bio preko hzzo i da se samo nismo dobro sporazumjele...Vjerojatno će to prevagnuti odluku kamo ćemo krenuti.

Suncokretica
    02. Rujan 2016. 17:02

Pozdravi svima, evo ja sam se predbilježila za stimulirani postupak IVF u 10 mj. u Petrovoj. Ipak smo odustali od inseminacije jer su mi FSH i LH preniski pa ih se mora jače stimulirati, a doktorica se boji da bi to uzrokovalo višeplodne trudnoće. Nekako sam se nadala da će možda ići lakšim putem, ali tko zna da li bi to bilo uspješno pa bolje da smo ovako krenuli, ipak nam je veća šansa da ću uspjeti
    Prvi mi je pa ne znam što očekivati i kako će sve ići, ali se nadam da će uspjeti 

Suncokretica
    02. Rujan 2016. 17:03

Inače, vezano za bolovanje, neki dan sam bila kod doktorice i sestra mi veli da imam pravo na bolovanje od prvog dana folikulometrije pa do bete tako da ću to bome i iskoristiti! Ne mislim ići na posao i dodatno si stvarati stres.

Juje
    03. Rujan 2016. 09:34

Ćao curke, evo mene nazad. U utorak idem po novi protokol, nadam se naj boljem ovaj put

Suncokretica
    06. Rujan 2016. 09:22

Juje sretno!! 

Ja krećem početkom 10-tog u stimulirani postupak i nadam se da će se primiti, a opet se ne smijem previše nadati da se ne razočaram. Kako se vi nosite s time?

Gdje idete u postupke? Ima li koja u Petrovoj kao i ja? 

• 007
    06. Rujan 2016. 11:00

Pozz svima nova sam na forumu citam vasa iskustva i divim vam se.Iza mene dvi inseminacije bezuspjesne . Uskoro se pripremamo za Ivf sve privatno.Nismo jos ni zapoceli a zivaca i nervoze napretek kako se vi nosite s tim.I jedno pitanje za vas posto idem privatno kako mogu na bolovanje imam li pravo moj doktor mi je rekao da nemam al kao otvorit cemo ti ,jer bilo bi suludo ic radit nakon transfera

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.