Nije pametno zato sto si dobivala injekcije hcg-a vjerojatno! Onda nemoj ni raditi! Sad ce 25.! Ja isto cekam, godisnji su i na prvi uzv idem tek 27.7! Nadam se da je sve ok! A jucer i danas uzasne glavobolje pracene povracanjem, bas se lose osjecam!
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
O bas mi je zao da se lose osjecas! Ali hej, to je zato jer si trudna ! To je ono sto si sve zelimo tako da, mozda bedasto zvuci, uzivaj
! I to ce proci , a ti ces dobiti toliko zeljenu bebicu! Pusa!
galica1981
Cure evo i mene ja jutros radila test al je negativan 😭😭 a beta u pon kaze mpo dokt da je jos rano za test a boli me u donjem dijelu leđa jel kojoj bilo tak??
juje, malagarava kako ste? id jel te popustila glavobolja i povračanje?
Ana ja sam dobro, bilo je i boljih dana ali sto je tu je za 2mj.krece nova nada.. i naravno keks..jer ko zna mozda nam se posreci prirodno
Menga mi vec gotova, pretpostavljam da mi je onaj pocetni iscjedak prije bete bila menga, ali zbog utrogestana nije mogla biti normalna..
Kako ste vi cure?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Ana brzo ce to doci. Koliko dugo pokusavate?
Mare zao mi je.. znaj samo da si svaki dan sve blize svojoj bebici
tako se ja tjesim.. jeli ti ovo 1.postupak?
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Curke,pozdrav..
Najvaznije, id, bad angel..cestitam na tockicama i zelim vam divnu trudnocu..
Mi odradili biokemijsku..tek sad uspjela izvadit 3.betu i naravno da je 0..doktora nema do 8.8.tak da cemo tek tada saznat kaj dalje..
Malo me slomilo,ali sad je ok..ne veselim se novom postupku jer se bojim istog ishoda..tjesim se da je prvi put najgore-ne znas kaj te ceka,najvise se nadas i razocaranje je veliko..
Vidim da je bilo aktivno ovih dana..curke koje cekate,sretno..
Sortiraj odgovore
Najstariji