mare žao mi je, vjerujem da ti je teško, izdrži i javljaj se..
malagarava pokušavamo godinu dana. Znam da u usporedbi s drugim parovima to nije dugo, ali ja imam endometriozu ( ponovno se vratila 6. mjeseci nakon operacije) i nemam vremena za čekanje
Curke moje, dobro jutro! Ispricavam se sto me nije bilo, jake migrenske glavobolje su me malo maknule od svega! Ja sam vam prosli ponedjeljak nakon velikih grceva u jajnicima, a u hiperstimulaciji sam, otisla privatno doktorici na pregled, tada smo bili 6+1, doktorica nije vidjela otkucaje, gestacijsku i zumanjcanu je! Jajnici su bili veliki, bilo je vode, pa sam se ja narucila svom mpo doktoru na prvi pregled i bili smo jucer kod njega! Cekala sam samo da cujem srce, kad iznenadenje, tamo dva srca! Nasa jedna stanica koja mi je vracena se podijelila i imamo jednojajcane blizance!! Suprug i ja smo se raspametili, punog srca ljubavi otisli doma! Danas smo evo 7+2, i za sada je sve super, jedino su jajnici jako veliki pa moram mirovati, pa nema ljetovanja ove godine i tako, ali to mi je sve lako, samo da ljubavi male budu dobro!
Eto, curke, jel mi vi sve odmarate i cekate jesen? Ljubimo vas, nas troje ❤️😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Bok curke, eto nije me dugo bilo ali cekamo jesen... cestitam vam svima koje cekate svoje bebice. Mene zanima ako koja zna ili je imala iskustva da mi odgovori. Prvi transfer proljetos mi je raden pod anestezijom, u otpusnom pise zbog nemogucnosti prolaska katetera kroz kanal da je zato raden u anesteziji dali postoji mogucnost da sad na jesen odmah trazim anesteziju?? Ono sto sam prosla prvi put na zivo ne zelim vise prolaziti. Isto tako razmisljam ako ne uspije ovaj put o prelasku u betaplus pa eto neka iskustva i kako tamo funkcionira to sa anestezijom?
Id ajme draga super bas lijepe vijesti.. cestitam
ono što jako želiš, dobit ćeš <3
Mi u iscekivanju jeseni... radim na sve strane pa ne mislim previse .. brzo ce doci i taj 2.put
Bok cure.
Nisam pisala jedno vrijeme.
Čestitke svim mamicama, vidim ima puno lijepih vijesti :)
One koje su se rastuzile ovaj put, zelim snage i hrabrosti za dalje. :*
Meni evo jucer vracena jedna smrznuta blastica. Sada smo u iscekivanju bete. Znam da.se vrtilo vec puno puta ali me zanima kako ste provodile dane? :)
Maya ja sam normalno radila..samo bez fizicki teskih poslova..
Zelim veliku betu
Sortiraj odgovore
Najstariji