Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    07. Rujan 2016. 11:22

007, sretno s ivf-om. mi isto uskoro krećemo na prvi. na bolovanje imaš pravo 14 ili 21 dan, ovisno o ginekologu. meni moja daje 21 dan tako da imam i i vrijeme za folikulometrij i punkciju. a ako ti to ne da, onda imaš sigurnih 14 dana od tranfera do bete. a za živciranje ne znam što bih ti rekla, ima ga i previše, sretna sam da napokon krećemo s ivf-om jer već od početka godine stojimo na mjestu s pretragama i svime... ja se pokušavam smiriti raznim aktivnostima tipa badminton, bicikliranje, druženje. tako zaboravljam na sve. a i znam da mi živciranje neće donijeti ništa dobro već samo može otežati situaciju. teško je ali moramo se boriti i truditi za naše mrvice 

možda koja druga žena ima bolji savjet kako se nositi sa svime time? da ne govorim o tome kako će nam biti kad uđemo u proceduru i kada budemo čekali betu, nemam pojma kak ne mislit o tome u tih 2 tjedna 

Juje, vjerujem da je lakše kad imaš bar jedno dijete, ali bori se i dalje. Mi se borimo tek za prvo a isto ne bi htjeli stati na jednom. Ja se nekako nadam da će se možda primit dvoje odjednom pa da to riješimo odjednom hehe

ana232, i mi smo u Petrovoj i isto krećemo u 10 mj. Prvi IVF. Nemam pojma što nas čeka i kako će moj organizam reagirati ali nadamo se najboljem 

doktorica mi je rekla da dođem 2 tjedna prije menstruacije ali mi je malo uranila. šta mislite zašto moram toliko ranije doći ako pikanje kreće tek nakon menstruacije? bojim se da će i iduća uraniti pa da neću doći u Petrovu dovoljno rano...

MalaCrna26
    07. Rujan 2016. 19:39

Curke pitanjce jedno...koliko dana cca traje pikanje? 
    Ja pocela u Nedjelju i danas mi je 4 dan (sutra 1 kontrola) ,,, nista mi nisu rekli koliko ce to trajati,,,
    Koliko je kod vas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.