Rita88 čestitam na super beti
Samo opušteno i Ketice držim fige cure da se lijepo dupla.
Mrva1986 ne mogu vjerovat da još nisi pišnula neki testić Danas ti je 11dpt?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie nisam jer se bojim. Kupila sam ga al nemam hrabrosti vidjeti da je definitivno kraj. Ovako se jos mrvicu nadam. 11dt. Ako pisnem poslije posla hoce li to biti ok ili bi bilo bolje jutarnje?
Lilypie nisam jer se bojim. Kupila sam ga al nemam hrabrosti vidjeti da je definitivno kraj. Ovako se jos mrvicu nadam. 11dt. Ako pisnem poslije posla hoce li to biti ok ili bi bilo bolje jutarnje?
Na 11dpt ja sam već uvelike testirala tako da ja nisam mjerodavna da li ujutro ili popodne Kad si inače planirala vaditi betu? To je 3 dnevni embrio?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Mrva, ne mora to smeđarenje ništa značiti. Držim fige za plusić!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nikita bas sam usla vidjet kakvo je stanje s tobom. Bas kao sto si rekla i da bude jedna nek je vrijedna. Drzim fige za daljni razvoj situacije i da mrvice budu u pupi za nekoliko dana .
Nikita- bolje da su u ta 3 folikula 3 super stanice nego da ih ima 13 a nijedna dobra. Drzim fige da sve bude ok.
Mrva1986- mozda je od implantacije.
Nikitta vibram za sva tr. Da dobijes lijepe, zrele tri stanice. Znam da bi bila sigurnija da ih je vise. Ali radite na tome da su te tei vrhunske.
Mrva meni je 9dnt trostanicnig poslije posla bila druga crta. Nije neka debela, al vidljiva i iskreno sljedeca dva dana je ujutro isto tanka bila. Moguce je da ti je vec plus, ali ako se ne osjecas da bi piskila nemoj. Mene krvarenje prisililo, slucajno sam imala jedan test od zadnjeg postupka, inace nisam jos bila spremna ga napraviti.
Nikitta to je dobar rezulzat, neka folikuli lijepo rastu i dobiješ 3 zdrave stanice.. Dovoljna je jedna ali vrijedna!🤞🍀
Nikitta dobro je to sve. Samo neka dalje rastu ta 3 folikulića a za oplodnju je dovoljna jedna i ta ima da se nađe 😋😊 samo smireno dalje i bit ce sve ok 🤞🍀
Ja sam isto danas bila na uzv, jos su mi sitni folikuli ali se izdvaja jedan od 9mm. Sljedeća folikulometrija standardno za dva dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji