Drage moje ja sam van sebe!!!Beta preko 500!!!!
Sada definitivno vjerujem u cuda!!!
Rita88- bravo. Neka je sa srecom i dalje, nek ti bude uredna i vesela trudnoca.
Ketica- nek bude dupla beta sutra! 🐞
Nikita- sretno sutra na uzv! Javi nam kako je proslo
Nikitta sretno sutra na UZV! Javi što kažu. Nadam se da će biti lijepih folikula. 💪💪💪🍀
Grizli držim fige da kreneš odmah u dobitni FET! I mislim da će tvoja dr. ovaj put ipak biti malo mudrija s tobom..i da će ti i tekako dati da dođeš do riječi🤞🍀
Hejbaburibu sretno.. onda smo tu negdje pa ćemo se pratiti! Držim fige nama femostonkama🤞🍀
Medo odlično što su ti ostali hormoni dobri. Onda ćeš lako sniziti fsh samo prehranom i dodacima. Sretno i da kreneš u postupak što prije! 👍🍀
Ketica drzim fige da sutra bude lijepa beta!
Ritaaaa paaa ovo je fantasticno! Predivno! Cestitam
Lilypie jesi dobila? Ninna kako je kod tebe?
Rita čestitam na beti🤩🎉
Ketice sretno s betom sutra🤞🍀
Puno sreće svim damama na novim protokolima, čekanju bete i da se svi preselimo s ovog foruma na mijenjanje pelena😎💪
Ritta cestitam, osjetim tvoju srecu zelim ti najuspjesniju trudnocu!!!!
Ketica sutra te ceka pravilno duplanje, bit ce sve kako treba, javi nam sretnu vijest
Grizli kod mene danas drugi dan potop, sutra racunam 3.dc, idem kod profa vidjet sto dalje. Imam dosta od onih nalaza sto si mi napisala, cekam nalaz vitamina D, mozda sutra bude gotov. Tebi jos nije krenula m?
Rita ajme koja sreća!!!! Stvarno nekad treba vjerovat u čuda 💓🍀😍
Ketice 🤞 da se pravilno dupla i da sutra bude veeelika beta.
Ninna nas dvije se vidimo onda sutra 😘
Ajme Rita pa to je divno❤️❤️❤️❤️❤️, kako dobra vijest, bas se radujem zbog tebe, sretno ti dalje i uzivaj u sreci i trudnoci... ❤️🤗🤗😇😇da barem nekom krene odma kak se spada
Ninna jos nisam dobila. Nadam se da hocu sutra preksutra jer sam sad vec sva napuhana ko zaba.. Imam osjecaj ko da ne mogu procuriti od tog silnog crinone. 😬 Muz me zeza da imam cep od njega. Fuj
Cure jel imala koja trudnoću, da je beta 13dnt,bila, sam 80,,, mislim sad ne zelim letiti u oblake, moram cvrsto stajati na zemlji, ali tak se bojim da ce mi beta pasti i sve otici u biokemijsku.?
Hej ketica...sad citam vase komentare...nikako da nadjem vremena da citam...ja sam 11 dnt imala betu 39.6 nakon 3 dana od te niske bete imala sam 178.9.dr.je rekao da je solidno...sutra idem ponovi vaditi betu...tako da...nemoj se bojati..sve ce to biti dobro...molit cemo se🤞🍀😘💪🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji