Hrabrice - ja se pikam u 7h, a kad imam kontroli oni me piknu tek iza 9h. Kad sam ih pitala trebam li i ja onda pomaknuti pikanje, rekli su da to nema veze. Bitno da se to obavi do 10h. Eto, očito to onda nije tako strašno ako pomakneš za sat vremena.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure hvala!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Grizli zao mi je to cuti. Curke ja sam na go malo, odmaram dusu i tijelo. Samo sam svratila vam poslati puse drzite mi se.😘
Joj jako sam se zbedirala. Da li je itko cuo da bi ovako kasno bila implantacija?
Cure iz Petrove, možda malo glupo pitanje ali što mi treba za tamo, spavačica i papuče za punkciju i transfer? Kad idete na folikulometrije, idete u haljini ili? pupuče mi ne trebaju za UZV? Koliko treba pješke od tramvajske stanice do bolnice? nisam iz zagreba i nisam nikad ni bila u bolnici pa da se znam pripremiti na vrijeme :)
Pozdrav cure,ovdje sam nova
2011 vanmatericna 2016 se ponavlja,2018 u Februaru pocinjemo sa umjetnom oplodnjim u Njemackoj posto tu i zivimo ,tri neuspjele su iza mene,u Februar ove godine su mi radili Histeroskopiju i utvrdjeno mi je da imam endimetriozu,a sad tj 27.03.2019 mi je vracen embrio 5 dan radili su mi ICSI ,znam da je glupo i nemoguce al eto mene nesto boli po dnu stomaka,jel netko ima taj slucaj
Posto se sad bojim sta i kako ako imam endimetriozu
Nisam htijela duljiti sve sam napisala u najkracim crtama
Hvala vam 🌸 i sretno
Citala sam sve 19 mi je fsh,narucila sam dhea tablete sta je i dr predlozila,zanimaju me iskustva!Medo ja sam spuštala fsh i lh sa terapijom femoston 2/10 i podizala estradiol i prolaktin što mi je predložila doktorica da mogu u postupak. Fsh mi je skoro bio 15, sad mi je oko 11, lh mi je bio oko 9 sad mi je oko 8.,a estradiol mi je bio oko 90 sad mi je oko 130. Amh mi je 2,87 pmol/L.
Sad krećem u postupak polovicom 4.mj. Terapiju sam pila dva ipo mjeseca. Sad održavam fsh i estradiol shatavari prahom i uzimam suplemente za kvalitetu j.s. koje si mogla pročitati na rodinom forumu. Osim Dhea. Dhea-s mi je na gornjoj granici.
U kojim je mjernim jedinicama tvoj amh? Kakvi su ti ostali hormoni? Što ti preporučuje tvoj dr.? Gdje se liječiš?
Hvala na savjetu,meni su svi dobri hormoni osim fsh mi je 19,a Amh 0.6 l,idem u pon dr.mora vidjet desni jajnik,pa ce mi onda odrediti terapiju.Kaze da nece uzet u postupak dok se ne snizi fsh.Drugo mi je sve super,drzim fige na postupku.U petrovoj sam
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Soyseka i ja imam endometriozu, gdje ti je locirana bolest kad su je histeroskopijom mogli utvrditi? Svakakvi bolovi dolje su uobičajeni nakon transfera. Blastice peti dan kad se vrate, prvih par dana je implantacija. Nadam se da je to kod tebe slučaj.
Havla puno na odgovoru
Iskreno nisma ni znala da imam Endimetriozu ,jutros su me zvali iz Klinike da vide kako se osjecam,i ja sam slucajno upitala za moj nalaz dal je napokon gotov,da bi mi rekli Gospodjo vi imate endimetriozu tako da sam se pogubila skroz,nalaz tek mogu preuzeti kad budem isla 14 dan na pregled toliko o dr u De da ne pricam kroz kojekakve sam probleme prosla 😕 ovdje je sve nekako bar moj slucaj na brzinu i bez ikakvog osjecaja ☹️
Al cvrsto stojim na nogama i gazim dalje
I da vracena su mi 2 Blastociste 5 dan 🙏🏼
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji