Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    28. Ožujak 2019. 15:34

Nasty

medo2711

Citala sam sve 19 mi je fsh,narucila sam dhea tablete sta je i dr predlozila,zanimaju me iskustva!
    Medo ja sam spuštala fsh i lh sa terapijom femoston 2/10 i podizala estradiol i prolaktin što mi je predložila doktorica da mogu u postupak. Fsh mi je skoro bio 15, sad mi je oko 11, lh mi je bio oko 9 sad mi je oko 8.,a estradiol mi je bio oko 90 sad mi je oko 130. Amh mi je 2,87 pmol/L.
    Sad krećem u postupak polovicom 4.mj. Terapiju sam pila dva ipo mjeseca. Sad održavam fsh i estradiol shatavari prahom i uzimam suplemente za kvalitetu j.s. koje si mogla pročitati na rodinom forumu. Osim Dhea. Dhea-s mi je na gornjoj granici.
    U kojim je mjernim jedinicama tvoj amh? Kakvi su ti ostali hormoni? Što ti preporučuje tvoj dr.? Gdje se liječiš?

Hvala na savjetu,meni su svi dobri hormoni osim fsh mi je 19,a Amh 0.6 l,idem u pon dr.mora vidjet desni jajnik,pa ce mi onda odrediti terapiju.Kaze da nece uzet u postupak dok se ne snizi fsh.Drugo mi je sve super,drzim fige na postupku.U petrovoj sam

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

soyseka
    28. Ožujak 2019. 15:47

Nikitta

Soyseka i ja imam endometriozu, gdje ti je locirana bolest kad su je histeroskopijom mogli utvrditi? Svakakvi bolovi dolje su uobičajeni nakon transfera. Blastice peti dan kad se vrate, prvih par dana je implantacija. Nadam se da je to kod tebe slučaj.

Havla puno na odgovoru
    Iskreno nisma ni znala da imam Endimetriozu ,jutros su me zvali iz Klinike da vide kako se osjecam,i ja sam slucajno upitala za moj nalaz dal je napokon gotov,da bi mi rekli Gospodjo vi imate endimetriozu tako da sam se pogubila skroz,nalaz tek mogu preuzeti kad budem isla 14 dan na pregled toliko o dr u De da ne pricam kroz kojekakve sam probleme prosla 😕 ovdje je sve nekako bar moj slucaj na brzinu i bez ikakvog osjecaja ☹️
    Al cvrsto stojim na nogama i gazim dalje
    I da vracena su mi 2 Blastociste 5 dan 🙏🏼

• ninna1804
    28. Ožujak 2019. 16:04

Lilypie

Ema1987

Lilypie meni su isto rekli da napravim pauzu od 3 cijela ciklusa, čak i da 4. preporučaju da se ipak jajnici i organizam odmore od svega. Ti si kod Škvorca oba puta bila?

Da, jesam. A sto se tiče pauze, meni je sasvim dovoljna ova pauza. Inače nemam nikakvih problema s ničime i stvarno se brzo oporavim poslije stimulacije. Da se ja tako ne osjećam, ne bi me nijedan doktor nagovorio. Jedino mi je TSH 0,96 i njega moram ponoviti prije postupka. Na kraju krajeva, imam 38 godina i nije na sad da imam vremena na bacanje

Lilypie zasto moras ponoviti TSH, misle da je nizak? I moj je takav pa me zanima....

Ketica
    28. Ožujak 2019. 17:10

Za transfer i uzimanje js.  u Petrovoj, treba spavacica i papuce, bez sminke i nakita, kod transfera ja nosim i svoje utrice,,, ja se tog uvjek drzim.. tako kazu ali nikad me nisu trazili. Na preglede,  uzv, i folikometrije nosim svoj šosić i nikad nisam u njihovim slapama nego si obucem svoje ciste (još jedne) carape u kabini prije pregleda.. obicno su to stopalice 😀😁strah me da ce dr. miristi moje noge😓🤢😷😄 kad dođem na stol, mozda je freky, ali ne moguvsi pomoći 🙂mada od tolkog pranja prije neg odem tam nema kaj smrdjeti niti gdje ali uvjek  se nekak bojim, i nikud bez malih baby maramica i obicnih papirnatih. Uvjek ja i muž idemo skupa,,, samo jednom sam isla sama autom i naravno da, sam se izgubila do Petrove bolnice navigacija me krivo navela,, ali hvala Bogu na dobrim ljudima koji su me s Prisavlja uputili tj utipkali u navigaciju pravi put i nasla sam nekak.. Hvala Bogu, a parkinig uvjek ulicu ili dvije ispod bolnice 

Ketica
    28. Ožujak 2019. 17:19

Cure, mene danas na momente boli ispod pupka, vještica treba ba doći sutra, sutra idem na, drugu betu, nemrem dočekati taj ponedjeljak.. Dr. Tomicic kaze u ponedjeljak. Ako mi beta sutra bude niska... Znam na, cemu sam, i prestajem sa duphastonom, estrofemom i utrogestanom,,, sam odgađam mengu s tim svim,,, a ako se zduplala lakse cu preživjeti do ponedjeljka.  Drzte mi fige. 

Lilypie
    28. Ožujak 2019. 17:27

ninna1804

Lilypie

Ema1987

Lilypie meni su isto rekli da napravim pauzu od 3 cijela ciklusa, čak i da 4. preporučaju da se ipak jajnici i organizam odmore od svega. Ti si kod Škvorca oba puta bila?

Da, jesam. A sto se tiče pauze, meni je sasvim dovoljna ova pauza. Inače nemam nikakvih problema s ničime i stvarno se brzo oporavim poslije stimulacije. Da se ja tako ne osjećam, ne bi me nijedan doktor nagovorio. Jedino mi je TSH 0,96 i njega moram ponoviti prije postupka. Na kraju krajeva, imam 38 godina i nije na sad da imam vremena na bacanje
    Lilypie zasto moras ponoviti TSH, misle da je nizak? I moj je takav pa me zanima….

A ne znam zašto ponavljam svaki put. Navodno mi je odličan za postupak 🧐

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Vaki
    28. Ožujak 2019. 17:32

Ketice - joj, draga pa ti nosiš duple čarape kao i ja. Mislila sam da sam luda, ali eto ima nas... Stvarno se nadam da će sve na kraju ispasti super za tebe. Čitala sam na drugim forumima o vrijednostima bete i stvarno ima puno cura koje su doživjele sretan završetak te priče.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Ketica
    28. Ožujak 2019. 18:13

Vaki  hvala ti, ❤️🤗 normalne smo ipak, osim ovoga citam još sto drugih al samo na ovaj pišem... Nekako mi je drag ❤️, Ima da rijetke su ali ih ima sa happy endom, nadam se da bude i moja takva, mada ova glupa tupa boolll😡😢🙁😣

• Mala_martina1990
    28. Ožujak 2019. 19:02

Hej cure,može jedno pitanje!? Kolegica mi vec 4 mjeseca čeka pregled kod doktora hauptmana s Rebra,ispravite me ako sam krivo rekla prezime doktora,i danas mu je poslala stoti mail da bi rekao jos 2-3mj... Treba krenuti u MPO vode a nemoze se pomaknuti dok ne obavi tu nwku punkciju kod njega,pa dali koja od vas ima iskustva s njim,tj zar  stvarno se toliko dugo čeka pregled kod njega?? Hvala vam unaprijed na odgovoru.

• maringa
    28. Ožujak 2019. 19:21

Mala_martina1990

Hej cure,može jedno pitanje!? Kolegica mi vec 4 mjeseca čeka pregled kod doktora hauptmana s Rebra,ispravite me ako sam krivo rekla prezime doktora,i danas mu je poslala stoti mail da bi rekao jos 2-3mj… Treba krenuti u MPO vode a nemoze se pomaknuti dok ne obavi tu nwku punkciju kod njega,pa dali koja od vas ima iskustva s njim,tj zar stvarno se toliko dugo čeka pregled kod njega?? Hvala vam unaprijed na odgovoru.

Moj suprug je bio kod dr. Hauptmana na pregledu. Ja sam mu poslala mail, objasnila nasu situaciju i zamolila za sto brzi pregled da sto prije mozemo u postupak. Dr. mi je odgovorio isti dan i pozvao nas na pregled za 5 dana tako da imamo stvarno pozitivno iskustvo s njim. Jako susretljiv i dobar dr. Bas me cudi da sad tako dugo ne moze primiti, ali inace do njega je jako tesko doci i znam da se dugo ceka jer su i nama tako rekli na narudzbama, pa sam ja sama pokusala zamoliti ga za pregled u uspjelo je😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.