Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    28. Ožujak 2019. 20:58

Ketica

Cure jel imala koja trudnoću, da je beta 13dnt,bila, sam 80,,, mislim sad ne zelim letiti u oblake, moram cvrsto stajati na zemlji, ali tak se bojim da ce mi beta pasti i sve otici u biokemijsku.?

Hej ketica...sad citam vase komentare...nikako da nadjem vremena da citam...ja sam 11 dnt imala betu 39.6 nakon 3 dana od te niske bete imala sam 178.9.dr.je rekao da je solidno...sutra idem ponovi vaditi betu...tako da...nemoj se bojati..sve ce to biti dobro...molit cemo se🤞🍀😘💪🙏

samo_opusteno
    28. Ožujak 2019. 20:59

samo_opusteno

Ketica

Cure jel imala koja trudnoću, da je beta 13dnt,bila, sam 80,,, mislim sad ne zelim letiti u oblake, moram cvrsto stajati na zemlji, ali tak se bojim da ce mi beta pasti i sve otici u biokemijsku.?

Hej ketica…sad citam vase komentare…nikako da nadjem vremena da citam…ja sam 11 dnt imala betu 39.6 nakon 3 dana od te niske bete imala sam 178.9.dr.je rekao da je solidno…sutra idem ponovi vaditi betu…tako da…nemoj se bojati..sve ce to biti dobro…molit cemo se🤞🍀😘💪🙏

Ajme...ja 2 puta poslala...😆

• Kengurica
    28. Ožujak 2019. 22:14

Rita pa cestitam!!!
    Mala Martina, nesto se unazad godinu dana dogadja na Rebru pa stvarno odgadjaju te preglede, al zapravo jos vise zahvate kod Hauptmana. Ako ti je frendica u postupku u Petrovoj onda su mogli iz petrove muza naruciti tako su mog nekad davno. Znam da se biopsija kod Hauptmana sad ceka bas dugo i do godinu dana, a nije prije tako bilo.
    A da proba dr Grubisic Vinogradska?
    Joj cure dvoje carapa, suknje, a ja koja nisam nimalo komotna uvjerila sebe da je normalno proserati gola inda prestanem razmisljati kao dijete tako da idem u majici do stola :0. Za carape i slape nisam ni razmisljala, obujem, kod privatnika imaju slapice one hotelske pa obujem, a ne sjecam se kak sam na Vuku. Nikad mi noge nemaju neugodan miris i jesam gadljiva na noge, al ocito manje od vas dvije par :)

Ketica
    28. Ožujak 2019. 22:16

Sutra cemo biti pametnije...  sve Vi sa mnom, biti će to sve dobro. SAMO_OPUŠTENO, hvala ti. 🙏.. ❤️ i be strong 💪... Hvala  svima.. Idem tek oko 9 jer im je ujutro guzvanicija na najjakije.... Jucer sam skoro 🤤povraćala , od mirisa i topline u bolnici. 

• Kengurica
    28. Ožujak 2019. 22:54

Ketice i rucne i nozne fige drzim!

• Babylove
    29. Ožujak 2019. 06:13

Ritta predivno 💖 neka se dalje lijepo sve razvija🤞🤞🤞 
    Ketica cekamo rezultate 🤞🤞🤞
    Nikitta nadam se i od tebe dobrim vijestima 💖

• Mala_martina1990
    29. Ožujak 2019. 08:00

Kengurica

Rita pa cestitam!!!
    Mala Martina, nesto se unazad godinu dana dogadja na Rebru pa stvarno odgadjaju te preglede, al zapravo jos vise zahvate kod Hauptmana. Ako ti je frendica u postupku u Petrovoj onda su mogli iz petrove muza naruciti tako su mog nekad davno. Znam da se biopsija kod Hauptmana sad ceka bas dugo i do godinu dana, a nije prije tako bilo.
    A da proba dr Grubisic Vinogradska?
    Joj cure dvoje carapa, suknje, a ja koja nisam nimalo komotna uvjerila sebe da je normalno proserati gola inda prestanem razmisljati kao dijete tako da idem u majici do stola :0. Za carape i slape nisam ni razmisljala, obujem, kod privatnika imaju slapice one hotelske pa obujem, a ne sjecam se kak sam na Vuku. Nikad mi noge nemaju neugodan miris i jesam gadljiva na noge, al ocito manje od vas dvije par :)

Kengurice, kolegica mi nije još nigdje u postupku jer ona ceka tu neku punkciju iz opne jajnike kod Hauptmana,jer je imala pobacaj prije 10 godina i od tada ne ostaje trudna,i sad ju necw pustit u MPO dok ne provjere dali su njezine jajne stanice dobre, tj. Dali može iznjeti trudnocu,tako joj je Hauptman rekao na zadnjem pregledu... Zato sam vas ovdje pitala jer mi je baš žao,toliko čekanja a ne znas na cemu si.. Kengurice hvala na odgovoru i SRETNOOO!😊

sunshine25
    29. Ožujak 2019. 08:22

Rita - ma predivno! Čestitam i nek bude školska trudnoća 💚
    Ketice - držim fige!! 🤞🤞🤞
    Upravo se čula sa Škvorcom, nije još službeno, ali produžuje se ugovor. Mi idemo na FET sljedeći ciklus. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Mrva1986
    29. Ožujak 2019. 08:30

Moje smeđarenje od jucer je na vecer stalo i preko noci nista. Sad opet vidim mrlju na dnevnom. Mislim da je definitivno gotovo... Necu docekati betu.. 😔

johan
    29. Ožujak 2019. 09:03

Ej drage moje meni danas 2 dan nakon transfera nemam nikakve simptome osim sto me grudi bole na dodir,i danas se probudila tak negativna sa osjecajem da opet nista...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.