Stvarno mislim da na nas razlicito dijeluju stimulacije. Meni se sa 28 dana ciklus nakon stimulacija skratio na prosjecno 24-25 dana. Naravno ne uzimam u obzir sad ovaj di mi kasni od progesterona.
Inace curke sinoc odlucila ne staviti crinone, jer mi je prosli put profa rekla da ako krene puno komadica crinone izlaziti da onda taj dan preskocim a iduci stavim ujutro. Posto sam jucer imala puno komadica onda sam tako odlucila. Jutros sam jos jednom test od 10 mlu napravila i 2 ona kineza uvrnuta da mogu mirne duse odluciti sto cu. I kako su svi negativan odustala sam od crinone jutros. Definitivno je to to, danas je 10dnt blastice i da je sve radjeno po pravilu to bi se racunao kao 14dpo sta bi beta se trebala ocitat na kucnim testovima. Tako da sad samo cekam mengu i nadam se sa ce doc ubrzo tako da stignem ovaj mjesec u FET ici da me nece kaciti neradni dani oko Uskrsa. Peipremila vec listu pitanja za dr da mi stogod ne promakne i da me ne zbuni opet kad krene mljet.
Cekalice kako ste? Ima koja da ovih dana radi testic? Svima drzim fige i zelim plus pa nek moj bude zadnji u nizu ako tako mora biti samo da sve ostavrimo trudnoce!
Evo meni danas 1 dan nakon transfera,bole me jajnici,nista drugo al tu bol pripisujem punkciji
Cure jedno bedasto pitanje, kada se piknuti kad se sat pomakne? Tipa sad se pikam u 07:00, hoću ostaviti tako ili ću morati pomaknuti?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure hvala na savjetima. Mislim da ću ipak prekinuti sve dodatke..
Grizli nadam se da ćeš uspjeti odraditi uspješan FET ovaj mjesec
Nasty onda smo vremenski tu negdje
Inače: imam 33, mm isto; hormoni su mi skroz zbrda zdola, neredoviti ciklusi, AMH 11,2; spremio šeta od normalno do oligoastheno
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Hrbrice ja bi se pikala onda za 24 sata od zadnje pa pomicala za 15min dok se ne vratim na staro 🤷🏻♀️
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Ja sam odlucila ne pratiti simptome jer sam odlucila da sam trudna 😂😂 ali povremeno pikanje me podsjeti na sve... sinoc kao neka vrucina dolje u trbuhu.. a danas kad lezim ne osjetim apsolutno nista kad se malo krecem pocne pikati i kao neki pritisak.. i na dodir dolje osjetim sve... ali i ja prepisujem sve to punkciji posto je poslije bilo gadno pa se sad bolovi smanjuju.. 😊
Meni danas 10dt. Neznam sta da kazem. Jucer sise skroz ispuhane, danas opet malo pocinju boljeti, dole osjecaj kao da ce stvari doci. Po kalendaru je sutra dan D za ne dobit mengu 😓
Ja sam odlucila ne pratiti simptome jer sam odlucila da sam trudna 😂😂 ali povremeno pikanje me podsjeti na sve… sinoc kao neka vrucina dolje u trbuhu.. a danas kad lezim ne osjetim apsolutno nista kad se malo krecem pocne pikati i kao neki pritisak.. i na dodir dolje osjetim sve… ali i ja prepisujem sve to punkciji posto je poslije bilo gadno pa se sad bolovi smanjuju.. 😊
Ja isto sve te bolove pripisujem punkciji
Hrabrice mozes i isto. Ja sam ovu stimulaciju od 11 do 17 svaki dan pomalo pomicala uz blagoslov klinike. Rekli su da sat dva gore dole nije problem. Ali ako neces riskirati ti je jedna cura dobro napisala.
Sortiraj odgovore
Najstariji