Josip Maric jako hvaljen lijecnik.
Hvala Kengurica sad mi je malo lakse! 😀

L 💛
DeeSB - ako ćeš ići u stimulirani postupak, ne znam hoćeš li moći odrađivati folikulometrije u SB. Na svakoj dobiješ novu dozu lijekova, eventualno prilagode dozu lijeka. Mi smo isto kod Škvorca i putovali smo na folikulometrije iz Našica. Ali pitaj Škvorca, možda se i može nešto riješiti!
Bas cu vidjeti kad odem na konzultacije, prijateljica mi je isto u stimuliranom postupku i folikulometrije je radila u Brodu. Nesto cemo smisliti, bilo bi mi bolje ovdje jel muz ne moze bas toliko izostajati s posla, ali dobro - sto se mora, mora se 😀
Ne mogu docekati konzultacije pa sad unaprijed razradjujem sve opcije heheheh

L 💛
DeeSB jel ides kod dr. Skvorca preko hzzo ili privatno?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
DeeSB jel ides kod dr. Skvorca preko hzzo ili privatno?
Trebala bi preko HZZO-a....ako produze ugovor, valkda hoce 🤔

L 💛
Evo me cure, malo su se rane lizale pa mi nije bilo do ničega.
Grizli draga, zao mi je zbog minusa.
Ketica čestitam i držim fige da se Beta pravilno dupla.
Svim curama želim od srca, u bilo kojoj fazi ciklusa da su, da ovaj put ugledaju taj famozni plusic 🥰🤞☘️
Terapiju sam prekinula ali još dobila nisam. Ništa me ne frka dolje. Prošli put je na 15dpt počelo brljaviti, sad ništa.
Nadam se da će doći sto prije. Eto, i to da izustim 🥴
Mi smo dogovorili novi postupak #3 u 05. mjesecu.
Treća sreća 🙏
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie 💚 drago mi je da si bolje! Evo meni je danas krenula prava M, sigurno će i tebi skoro. Nastavljate kod Škvorca? Ma mora biti treća sreća 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Citala sam sve 19 mi je fsh,narucila sam dhea tablete sta je i dr predlozila,zanimaju me iskustva!
Medo ja sam spuštala fsh i lh sa terapijom femoston 2/10 i podizala estradiol i prolaktin što mi je predložila doktorica da mogu u postupak. Fsh mi je skoro bio 15, sad mi je oko 11, lh mi je bio oko 9 sad mi je oko 8.,a estradiol mi je bio oko 90 sad mi je oko 130. Amh mi je 2,87 pmol/L.
Sad krećem u postupak polovicom 4.mj. Terapiju sam pila dva ipo mjeseca. Sad održavam fsh i estradiol shatavari prahom i uzimam suplemente za kvalitetu j.s. koje si mogla pročitati na rodinom forumu. Osim Dhea. Dhea-s mi je na gornjoj granici.
U kojim je mjernim jedinicama tvoj amh? Kakvi su ti ostali hormoni? Što ti preporučuje tvoj dr.? Gdje se liječiš?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji