Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Ožujak 2019. 14:57

Babylove sretno i da se ulove te blaste pa ces o lsoim stanicama, udubljenjima i smrzlicima razmisljat samo kao o necemu sto je nekad davno bio dio tvog zivota. Sretno

27. Ožujak 2019. 15:03

Grizli ne znam sta rade nakon 4 neuspjela transfera,pise ti daljnja obrada al po meni koliko sam te pratila ti si dosta toga napravila i najbolje da se sad narucis za konzultacije kod profe i pokazes joj sve te nalaze sto si i privatno radila.

27. Ožujak 2019. 15:06

Babylove super za blastice,lako moguce za stimulaciju dok oni pogode sta kome pase,glupo ako su ti dva puta istu davali,uglavnom sretno i nek se prime obadvije mrvice!

johan
    27. Ožujak 2019. 15:11

Ej drage moje evo danas vracen 1 ,Dobila sam aspirin koji moram popit 1 dnevno,1 folnu kiselinu i 3x2 utragestan ,ako mi se javi transplatacijsko krvarenje moram utragestan povisit na 4x2 dali je koja od vas imala takvu terapiju?

• Malenaa88
    27. Ožujak 2019. 15:21

Babylove sretno i nek se blastice ucvrste i ostanu u pupi 

• Mrvi
    27. Ožujak 2019. 15:22

Babylove a koja ti je dijagnoza? Koliko godina imas? Drzim fige za ove dvije blastice. 🍀

• Blacky89
    27. Ožujak 2019. 15:42

Babylove sretno 😊🤞
    Johan kako je nikitta rekla to je standardna terapija. Pretpostavljam da ti je napisan aspirin protect? Ja sam to pila prvi put nakon transfera, uz folacin i decortin. Nakon negativne bete MPO mi je rekao da nastavim s aspirinom i folacinom, škoditi ne moze. 

• Babylove
    27. Ožujak 2019. 15:51

Hvala Vam cure 😊
    Johan evo i ja ovaj put imam istu terapiju kao i ti...
    Mrvi moji nalazi su uredni, osim sto imam neprohodne jajovode, seprmio je los.. tj varira unatoc vitaminima.. prvo je bio oligozoospermija, pa normozoospermija, i evo ovaj postupak je oligoasthernozooapermija(tako nekako).. 
    Nikitta uvijek idem bemfolom.. samo sto prvi put smo krenuli sa 225 prvih dana jedan dan od 150 i onda su mi smanjili na 75...
    Drugi put od prvog do predzadnjeg dana 150 i zadnji od 75..
    A sada cijelo vrijeme 150 i to dan vise nego inace... i svaki put nakon 6 dana pikanja cetrotide...
    I zapravo je sad najvise stanica bilo i najbolji ishod... ali opet posto bas nikad nema smrzlica je biologica je rekla da je moguce da je do stimulacije jer kad gleda po papirima uvijek isti problem sa stanicama... a sada budemo vidjeli sto ce biti.. ja sam odlucila da cu biti trudna.. makar samo jedna blastica uspjela pa se nadam da necu neko vrijeme o mpo vodama razmisljti.. a u slucaju da ne bude nista u 4 postupak ne idem bez svih mogucih dodatnih pretraga i ne pristajem na istu stimulaciju.. ok moze bemfola ali najmanja doza..

Ketica
    27. Ožujak 2019. 16:05

Cure jel imala koja trudnoću, da je beta 13dnt,bila, sam 80,,, mislim sad ne zelim letiti u oblake, moram cvrsto stajati na zemlji, ali tak se bojim da ce mi beta pasti i sve otici u biokemijsku.? 

• ninna1804
    27. Ožujak 2019. 16:06

Babylove, johan sretno drage moje......sad smo u iscekivanju vasih pozitivnih beta 
    Grizli radila sam sve one standardne pretrage koje traze za ulazak u mpo, nista mimo toga.....kariogram, testiranje za trombofiliju u redu, tsh drzim pod kontrolom s eutyroxom, pozitivan mi je AntiTpo 360, AntiTg nije....zato sam dobila decortin. 
    Kod nas se svakako vadi beta i onda odmah kroz 1-2h konzultacije kod profa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.