Vau koja crta. Cestitam😍 kako se osijecas? Koje simptome imas? Jesi imala impl.krvarenje? Imam 100pitanja😁
Rita cestitam. 😍 Napisala si nakon 10 god? Sto si u mpo vodama 10 godina?
Ketica, koji ti je ono dan nakon transfera? Bitno je da se pravilno podupla :)
Ketica- beta je malo niza, vjerovatno ces morat ponavljat nalaz ali bitno da se pravilno dupla. Po ovome je trudnoca. 😍
Rita cestitam lijepa crtica! Sretno i uspjesnu trudnocu!
Ketice malo je niza beta al nekoj da te to obeshrabri. Ponovi za 2 dana pa ces biti sigurna. 🤞🤞🤞🍀🍀 da se lijepo podupla.
Nikita ma ja sam svjesna da je to kraj price o uspjehu. Jer tako vec 3 godine imam pad temp cca 2 dana prije menge. Doduse nisam ja to nesto sad bas svaki mjesec mjerila niti je uvijek bazalna ili mjeren apod jezikom, al prevelik je pad da bi bilo lazno mjerenje. Ppsebno kad u trudnocama sam imala povisene ne mogu ocekivat da sad je to neki ekstrem pozitivni. Bas sam muzu rekla radje cu 250 kn dat u humanitarne svrhe nego vaditi privatno betu jer nema smisla stvarat si lazne iluzije. Iznenadilo me samo sto sam se rasplakala ko kisna godina kad me muz zagrlio, a nije covjek napravio nis krivno ni drukcije od onog sto napravi svako jutro, al bas me poneslo. Iznenadilo me jer od samog dana kad sam shvatila da ce fet kasno ici nisam polagala previse nade u sve to i bila sma jako sumnjicava, al sad sam 100 % sigurna da je termin bio definitivno kriv i da ne pristajem vise na taj stres. Sad se samo nadam da cu uskoro dobiti i da krecemo dalje da cu moc vec ovaj ciklus opet na fet da me nece zeznuta da padnu dani kad ne rade.
Grizli baš mi je žao, izgledalo je dobro pošto nisi dobila ali temperatura je pala kao što i sama kažeš teško je sada misliti da je test pogrešan.. Evo i meni jutros 37,3 a do sad 37,6 i upravo mi je došla M. Rijetko kada temperatura fula.. Ali toliko si toga prošla da je sad već bilo vrijeme da se primi
Rita čestitam na testu, lijepa crtica još je i ljepša nakon toliko godina
Ja sutra idem vaditi hormone i ako Belgija kaže da krećemo onda ide 1.Gonal. Sinoć smo mm i ja proučavali upute i videa gledali i mislim da se ja sama neću moći pikati, ali kaže da njemu neće biti problem pa ćemo imati zajedničko druženje sa iglama Umirem od bolova i još na poslu, ali sam sretna što je došla
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
A grizli, jebemu.. ali nema još menge, nemoj još otpisivati. Koliko još imaš smrzlića?
Ninna - ma i nama sad rekli savršena blastica, pred izlijeganjem pa ćorak. Mislim da ćemo mi sad uzeti embryo glue, možda pomogne. Naravno, nadam se da će te beta još iznenaditi 🤞 jesu li ti spominjali što još neke pretrage?
Ketice - čestitam! Držim fige da se dupla 🤞🤞🤞🤞
Rita - ovo je baš divno! Ulijeva nadu 😍 čestitam!!!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji