Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    27. Ožujak 2019. 16:31

Grizli dobro sam. Nekak sam tjeskobna od ovog mirovanja i zatvora :). Nisam znala da ce mi to tako tesko pasti iako se i podruzim s ljudima i nije da samo lezim. Mozda sam prepuna hormona plus ne radim i jos ne mogu salabajzat kako ja zelim. Samo neka bude sve dobro, a luda glavica ce zacijeliti.
    Sta mislis da posaljes dr. Radoncicu mail? On je poznat po tome da jako siroku sliku gleda kad nema implantacije ili su spontani u pitanju. Nije jedan od onih da se samo standarda drzi.

Vaki
    27. Ožujak 2019. 17:11

Ketice - naravno da ima trudnoća koje su krenule s nešto nižom betom. Bitno je samo da se pravilno dupla. Nemoj ramišljati negativno, sad ionako ne možeš ništa drugo nego čekati. 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Malenaa88
    27. Ožujak 2019. 17:26

Nikita dobro sam . Imam ja jos do testa ako se uspijem i popiskit na njeg . Za tri dana mi je datum (ne ) dobivanja pa cu vidjet .  boli stomak nekad imam osjecaj da cu procurit iste sekunde nekad nista i eto tako,  ledja vise manje, grudi pocele bolit, ma neznam nemogu se vise ni zamarat  sta bude bice, ako bude Bogu hvala , ako ne,  idemo u nove bitke i eto.  

• maminosunce29
    27. Ožujak 2019. 17:32

Nikita vidi se na uzv, zadnji par mj mi neredovite menstruacije i cesto mi se kandida javljla, zbog neredovitih posumnjala opet na policisticne jajnike al eto nisu, nije mi nis reko za ljecenje idem za 7 dana na briseve, a mm kod urologa jer moze biti da on ima isto upalu koju prenosi meni, tako da nema smisla lijecit samo mene, nadam se samo da cu se brzi rijesit te napasti!

Grizli
    27. Ožujak 2019. 17:39

Nikita koliko imam info kod nas se ne radi era osim imam krivu info. Vec sam gledala za to. Nasla sam za Srbiju i Cesku. A to mi je zadnja slamka. Ili znas da neko to radi? Sto god nesto mora uvoditi. Ne idem van od nje dok ne dobijem bar neki konkretan korak mene ne zanima dal to znaci da me nakrca lijekovima tipa heparin, decortin, booster, drek na sibici ili transfer na mjesecu samo zeli nesto vise od ovih pokusaja na suho. Pitat cu i za screeching cula da nekome i radi. Ako nece na teret hzzo nek mi samo napise preporuku da idem privatno jer ostale su mi eventualno neke te stvari koje za privatno moras imat preporuku mpovca. 
    Norules profa do sad nije trazila kod mene nista osim standardnih + kariogram i antitijela. Trombofliju i torch mi je moja gin odavno odradila. Nakon njuskanja naokolo i saznanja sa strane odradila sma jos hrpu toga da al nikad joj nisam to dala jer kad god sam pitala da netso jos napravim odgovor je bio strpite se biti ce nemate vi neki velik problem i zatrudnjivali ste. A sad ispada corak.
    Ninna jaaao... Ma ja sam mislila da si ti odradila vec brdo prefraga ko i ja. Ja bi ti predlozila da trazis gin uputnicu za vitamin b12, folnu, vit d, anca, ana, adenostendion, kortizol, ogtt, dhea-s, anti dsDna. Posebno jer vec neka antitijela imas pozitivna. Vidis kako je to bolje nego kod nas u Ri vadis betu 21 dana nakon transfera a do onda si prepustem sebi, svom mozgu, osjećaju i zivcima.
    Kengurice gdje radi taj dr? Cesto na forumima se spominje al nisam nikad se konzultirala s njime. Najbitnije da si ti dobro i da nema vise krvarenja i da je bebonja raste, lako ces ti to izgurat i nadoknaditi kad budes trckarala za djetetom. 

• Mrva1986
    27. Ožujak 2019. 17:45

Cure vidim da tu dosta spominjete temperature preko 37. Da li je to pravilo? Imaju li to sve koje su ostale trudne povisenu? 

Ketica
    27. Ožujak 2019. 18:08

Nikitta blastice 5 dana 

• Babylove
    27. Ožujak 2019. 18:14

Nikitta nisam ih nikada pitala kakva je po sastavu i zasto mi bas uvijek nju daju, zasto ne probaju necim drugim vec samo eksperimentiraju sa dozama...ali po onome sto sam citala je cisti fsh slicna gonalima ocito je da ja dobro reagiram na nju s obzirom na broj stanica.. ali ocito da mi ne pase kada te stanice nisu pravilne.. ja stojim kod toga da bi rađe imala manje stanica ali da su kvalitetne nego ovako.. ali da ja sam od danas trudna minimalno 10 dana dok ne vidim da je drugacije.. i ne zelim razmisljati o drugim opcijama 😂💖

DeeSB
    27. Ožujak 2019. 18:27

Pozdrav curke...prvo cestitam curama na pozitivnim betama, a ostalima zelim da im slijedeci ciklus bude dobitan! 🤗
    Imam jedno pitanje za cure iz Rijeke - imam novog soc. ginekologa (do sada je bio tim lijecnika, znaci svaki dan drugi dr.) i navodno je iz Ri dosao u SB, dr. Josip Maric pa me zanima zna li ga tko? Kakav je? 
    Dogovorila sam konzultacije kod Skvorca 18.4. pa kad krenem u postupak nesto cu morati i kod nas obavljati (folikulometriju i sl.) pa ne znam dal da njega gnjavim ili mi je bolje da idem privatno...🤔

L 💛

• Medo2711
    27. Ožujak 2019. 18:31

Nikitta

Malagarava kako si nam ti?
    Medo2711 koliko točno ti je FSH? Guglaj si malo, imaš cijelu temu na rodinom forumu o snižavanju FSH, niskom AMH (niska rezerva), ima savjeta kako snizit.
    Maminosunce29 čula sam za tu dijagnozu, ali nemam iskustva, na temelju čega su to utvrdili? Jesi imala kakve simptome ili? Kako se liječi, antibioticima? Što su ti rekli za dalje?

Citala sam sve 19 mi je fsh,narucila sam dhea tablete sta je i dr predlozila,zanimaju me iskustva!

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.