Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Ožujak 2019. 07:43

Nazalost moja gin ne zeli dat uputnicu ranije nego pise na nalazu od Rijeke. Sta mi je totapno glupo jer kad sam prirodno zatrudnila i javila da imam plus odmah me slala vaditi betu. Glupost! A s druge strane cak i da se smiluje pa mi ju da po novom kod nas u labosu se ne moze vaditi beta a da se nalaz ne ceka 7 dana nego moram u Pulu i to sutra ujutro, a ja sutra moram na sluzbeni put van HR tako da kako god to ne mogu koristit. A suludno mi je tu u ovom privatnom labosu pustiti opet 250kn za nalaz koji cu dobiti tek za 2 dana i za koji onako sam skoro 90% sigurna kakav ce biti

• Mrvi
    27. Ožujak 2019. 08:02

Ketica- cestitam. Javi nam veliku betu💞
    Grizli-jebemu sve vise. Bas mi je krivo. Koliko jos smrzlice imas? Drzi se 😘

Nasty
    27. Ožujak 2019. 08:17

Grizli žao mi je😥 Ali možda da ipak nastaviš s terapijom i ponoviš za dva dana test za svaki slučaj? Pa ako taj bude negativan da se odmah psihički kreneš pripremati za drugi fet. Koliko još imaš smrzlića? 
    Nina držim fige da beta bude pozitivna🤞
    Ketice čestitam i sretno dalje🍀🤞
    Ostale cure sretno s čekanjem bete i protokolima!🍀🍀🍀🤞🤞🤞

27. Ožujak 2019. 08:25

Joj Grizli moja,jebemu misa bas sam mislila da je dobitno kod tebe jer nisi procurila,mozda stvarno da probas za 2 dana ponovit pa prekinut crinone,ti najbolje procijeni!

27. Ožujak 2019. 08:26

Ketice cestitke,to je pozitivno i nadam se da ce dalje sve teci skolski,sretno!

Grizli
    27. Ožujak 2019. 08:42

Nasty, Norules... A vidit cu veceras kako se budem osjecala pa odluciti sto cu. Sad mi se previse toga mota po glavi i oprala me tuga pa morma ohladiti glavu malo. Sredila sad da muz ipak ide samnom na put ako nista bar da imam njegovo rame za plakanje. 😞 

Grizli
    27. Ožujak 2019. 08:44

Mrvi imamo jos 1 smrzlica. Jel zna koja sto u Rijeci rade nakon 4 neuspjela transfera?mislim dal salju na kakve jos pretrage ili uvode neke lijekove nesto? Profa mi je spominjala ako ne uspije da ce probat vjerojatno sa decortinom, a na nalazu pise daljnja obrada pa sad ne znam sto ocekivat uopce. 

Hrabrica
    27. Ožujak 2019. 08:47

Grizli e kako mi je krivo zbog tvog testa :( Najbolje poznaješ svoje tijelo pa neću pametovati ali nije gotovo dokle god nema menge <3 i zato ću ipak nastavit držati fige, ne može odmoć <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• rita88
    27. Ožujak 2019. 08:47

Mile moje, neznam dali ste me zaboravile vec 😂 ja evo nakon  10 godina i 2 inseminacije, 3 Ivf i 1 feta u 2 mj i sve bez pozitivne bete!! jJučer i jutros nes mi nije dobro za 3 dana treba vještica doc al nes me kopka i jutros napravim test !

• rita88
    27. Ožujak 2019. 08:49

rita88

Mile moje, neznam dali ste me zaboravile vec 😂 ja evo nakon 10 godina i 2 inseminacije, 3 Ivf i 1 feta u 2 mj i sve bez pozitivne bete!! jJučer i jutros nes mi nije dobro za 3 dana treba vještica doc al nes me kopka i jutros napravim test !

Uzas me strah ,na poslu sam i totalno izgubljena..možda test nevalja !Možda nešto pođe krivo ..možda.. mozda..možda.. Nevjerujem i eto!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.