Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986
    27. Ožujak 2019. 13:04

Nisam. Bojim se da je rano jos ipak je trodnevni zametak. Betu vadim 2.4. Ak ne poludim do onda, citaj procurim😓

• Mrva1986
    27. Ožujak 2019. 13:27

Imam povremeno osjecaj vrucine u glavi... Ko da gorim.. Pripisujem to cyclogestu. Imate li vi valunge od utrcica? 

Grizli
    27. Ožujak 2019. 13:37

Kengu dobro si rekla ko da se izinatila. A sta je tu je, ne mogu lagat da nisam tuzna, razocarana i ljuta, al to je tako normalno vec. Kako si ti?
    Rita bas klasicne simptome imas to nema sto drugo biti noge prekrasna trudnoca. Oprosti koliko imas godina? Predivno je kad te tako nagradi nakon svega!
    Mrva ja sam imala sad valunge od crinone tako da ocito od toga. Nadam se da ipak javljas uskoro betu, nije tako daleko, a ako ne izdrzis onda javi kad piskis test da drzim fige.

• ninna1804
    27. Ožujak 2019. 13:46

Curke s plusicima, cestitam!!!!!! Neka bete pravilno rastu, a trudnoce budu prave skolske!!!!!!
    Nikitta menga dopodne bas pravo krenila tak da mislim da nema smisla nastavit s utricima, danas mogu i racunat 1. dc. 
    Grizli u petak beta, pa cu vidjet sto mi prof kaze, mozda neke druge pretrage, nemam pojma.....javim svakako!! 

Vaki
    27. Ožujak 2019. 13:47

Jao, cure! Baš mi je žao... Toliko malo nam treba da budemo sretne i onda šipak. Baš nekako obeshrabruje kad čitam neuspjehe, a većinom blastice. 
    Grizli - što reči, nakon one peripetije ispada da si ipak ti bila u pravu. Nadam se da će beta pokazati suprotno i da ipak griješiš. 
    Ketice i Rita - evo barem nam vi dajete nadu za dalje... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Medo2711
    27. Ožujak 2019. 14:12

Poz svima,nova sam u svemu.Imam prvo dijete,planiram drugo.Ali nikako doci do trudnoce,radila sam sve nalaze da mi je fsh povisen i mullerov hormon 0.6 jako niski i jajnici iscrpljeni.Moze mi ko reci kakav savjet,dal je imao ovakav problem i koliko su sanse.U petrovoj sam kod dr.Marine Sprem,ona kaze da prvo moram sniziti fsh onda bi krenula u neki postupak.hvala puno na bilo kakvom savjetu

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• maminosunce29
    27. Ožujak 2019. 14:24

Pozdrav, neznam na koju temu da se javim, mozda je koja od vas upoznata sa endometritisom, odnosno upalom sluznice maternice, danas na god kontroli oblio me hladan tus kad mi gin rekao sta je, pokusavamo godinu dana i nista od trudnoce, upoznat netko s dijagnozom i kako se ljeci, hvala unaprijed!

• Babylove
    27. Ožujak 2019. 14:33

Evo zene moje 2 blastice vracene.. smrzlica nemamo.. ali nema veze.. ja sam sretna i ovime.. 🤞🤞🤞 kaze embriologica da su moje stanice jako lose i da je moguce da je ova stimulacija prejaka za mene... jer svakinput se dogodi isto.. objasnila mi je da imaju sve neke udubljenje.. a na transferu mi je pokazala te 2 sto vracamo i koje nevaljaju...
    Cure sa pozitivnom pwtama.i testovima sretno..
    Grizli misa mu.. drzi se 😙
    Nina isto tako 💖

flower93
    27. Ožujak 2019. 14:47

svim curama puno puno hvala na prekrasnim riječima podrške i dobrim željama dobrodošlice na forum :)

također, kad vidim ove pozitivne testiće, bete - oblije me toliko veselje kao da vas sve poznajem već godinama  a istovremeno kad vidim koliko je prošlo vremena i koliko ste morale izdržat da dođete do svog cilja, a neke se još uvijek borite kao lavice, ulovi me strah i panika da li to mogu i ja. po prirodi sam paničarka, imam dosta stresan posao (radim u jednoj banci, u korporativnom bankarstvu) i već vidim kako će moja voditeljica loše primiti ako ću morat češće izostajat s posla. kao da nam nisu naši vlastiti strahovi dovoljni, još bi kao trebale razmišljat o kolegama s posla (s kojima danas radiš, a sutra te već neće ni na cesti pozdravit). sto misli mi je trenutno u glavi, valjda tipičan strah pred nepoznatim ...

još k svemu tome, jučer na kontroli kod otorinolaringologa, na RTGu otkrivena neki polip  ili cista u sinusu i sad moram ić to operirat   MM isto lovi panika od doktora, bolnice ... pa se pravim najjačom što mogu, samo da njega oraspoložim..

stvarno mi žene jesmo posebna bića - toliko krhke, a istovremeno jake!

Grizli
    27. Ožujak 2019. 14:53

Ninna ti vadis betu bez obzira sto si dobila? Javi stobtzi predlaze jos od nalaza. I ako mozes ponoviti mi koje si pretrage do sad radila? Mislim da sam to vec jednom s tobom pricala al ne mogu nac post.
    Vaki ne planiram vaditi betu jer termin imam tek 8.4.a do onda cu vjerojatno ne samo mengu dobiti nego cu i zaboravito na nju. Od popodne imam grceve menstrualne ponovno. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.