Danas mi je 13 dnt. Vidjet cemo za 2 dana, daj Boze da bi se poduplala, jedini peh mi je kaj mi je moj gin. opet na godisnjem pa cu ici kod zamjene po uputnicu, ako se podupla super, a ako padne znam na cemu sam
Ketice držim 🤞 da se lijepo dupla...
Grizli i to sto kažeš... ja isto po temp znam kad ce menga. Meni padne temp 1 dan prije menge... Ja sam prosli ciklus cijelo vrijeme bila na 37,4... dan prije menge 36,6. Znala sam koliko je sati. Jos su me i grudi bile prestale boljeti nekoliko dana ranije. A noć prije nego sam dobila mengu sam imala takvu groznicu da je to strasno... nisam to dozivila jos. Valunzi! Prvo sam se smrzavala, pa sam se par puta probudila mokra od znoja...
ninna meni su isto bili radili i embryoglue, bila sam dobila i decortin pa nista... jedino mi je osip na rukama nestao od decortina. Inače imam jaaako osjetljivu kožu, i uvijek neke kremice za taj j.... osip al sve traje sto bi rekli Drž vodu dok majstori ne odu... evo sad su jos uvijek dobre... od hrpe dermatologa izliječio me ginekolog 😂
Hvala Vam cure svima od ❤️, Grizli budi jaka 💪 mislim na tebe i izbaci van sve sto te muci,i hrabro naprijed u nove borbe, ako je za utjehu ja sam još na iglama, dr. Tomicic kaze da vadim betu u pon. umjesto u petak. Ok. dočekati cu ja i taj ponedjeljak, nisam uopće euforicna, sad mi dr kaze da je to cak i normalna beta za 13dnt,za jedan plod...sad samo zivce na tregere,,,i neka se pravilno podupla., hvala Vam cure svima.💪❤️🙏lavice moje.
U 3 vadim betu,javim rezultate!Kolika je normalna opće ovako rano!?Još nevjerujem i mislim da neću dok ne čujem rezultat
Grizli zao mi je. Bas sam nekako vjerovala da je konacno to to. Budi jaka i idemo dalje 😘
Cure s plusicima cestitam i sretno dalje !
Sunshine, moja blastica zadnji put bila vise nego odlicna rekli da se vec vidi repic izljeganja, uzela sam embryo ali nije ni to pomoglo eto. Bit ce ako bude bas kad neka visa sila odredi .
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Grizli kakav hladan tus.. Znam da jos ima nade, al da sigurno ne vjerujes u to. Drzi mi se draga moja. Sljedeci put ce prof morati malo biti razumnija jer sad se bas izinatila. Bas mi je jako krivo.
Ketice sretno, nek se podupla.
Rita čudo. Neka sve bude dobro.
Nonina, eto, nisam jedina 😔 a mi ćemo sada uzeti, da se ne grizem kasnije što nisam..znam da nije čudotvorno, ali ne može odmoći. Sad ćemo vraćati dvije blastice, isto su bile odlične pri zamrzavanju - pa kako bude!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pobjegla sam sa posla 😏..i da odgovorim..kućna radinost..simptomi hm bole me leđa i Probada bas žestoko doli.. zamantalo mi se par puta i sise koje su do sada uvjek mi prve dale do znanja da nije uspjelo sada boleee!I eto zbog njih sam napravila test
Brojim 9dt. Sise se ispuhale. Dole me bolucka lagano ko za dobit. Sve mirisi na mengu 😫😓
Mrva 😫 jesi ti radila test?
Joj te glupe sise... i vec mi postaje navika pipkat ih jel bole
Strah me sad vec da cu negdje u javnosti se pocet pipkat po sisama 😂
Ja prosli mjesec nekako utrogestan nisam osjetila (njegove nuspojave) a ovaj mjesec sam malo pospana i sise 😂 su počele boluckati
Sortiraj odgovore
Najstariji